Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@22:49:15 GMT

کیک رولتی بسته‌بندی؛ واقعیت یا یک دروغ تبلیغاتی؟!

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۶۸۲۴


حتما تا به امروز نام شیرینی رولتی را شنیده‌اید؟ یا این شیرینی بسیار خوشمزه را بارها و بارها سفارش داده‌اید و در کنار یک فنجان چای و قهوه از خوردن آن لذت برده‌اید؟ اگر جواب شما به هر دوی این سوالات مثبت است، باید به شما بگوییم که دقیقا متن درستی را برای خواندن انتخاب کرده‌اید، چرا که امروز قصد داریم درباره این شیرینی و تبدیل آن به کیک‌های رولتی توضیحاتی را به شما دهیم، چرا که این روزها بحث داغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما در ادامه این متن همراه باشید تا اطلاعات خوبی درباره کیک رولتی بسته‌بندی کسب کنید.

یک واقعیت جذاب از زبان کیک نظری

حالا که بحث درباره تبدیل شیرینی‌های رولتی به کیک‌های بسته‌بندی رولتی داغ است و بسیاری از متخصصان درباره این اتفاق نظر می‌دهند، باید بگوییم که یکی از کارخانه‌های تولید کیک در ایران، با استفاه از دانش و اطلاعات جوانان، متخصصان و مهندسان ایرانی، دستگاه منحصربه‌فرد و کمیاب تولید کیک رولتی بسته‌بندی را طراحی کرده‌اند و آن را برای اولین بار در این کارخانه رونمایی کرده‌اند.

کارخانه کیک نظری که در سال 1399 و سال 1400 به مدت دو سال پیاپی واحد نمونه کشور شد، اما دست از تلاش دوباره و چندین ساله‌اش بر نداشت و برای تولید یکی از بی‌نظیرترین کیک‌ها شروع به تلاش کرد.

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که درباره این دستگاه مطرح است را اینگونه می‌توان بیان کرد:

این دستگاه، هیچ نمونه‌ای در خاورمیانه ندارد و مانند نمونه اروپایی و آمریکایی آن طراحی و تولید شده است.

کیک رولتی ایران، در راه کشورهای خاورمیانه

حالا که درباره یکی از کم‌یاب‌ترین دستگاه‌های اتوماتیک تولید کیک‌های رولتی حرف می‌زنیم، باید بگوییم که این دستگاه که حالا در کارخانه کیک نظری قرار دارد، نه‌تنها وارد کشور نشده که توسط متخصصان و مهندسان ایرانی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه پیشرفته و البته پیچیده، نسبت به نمونه خارجی خود هیچگونه کمی و کاستی ندارد و حالا محصول تولید شده توسط این محصول صد در صد ایرانی، راه خود را برای ورود به کشورهای خارومیانه پیدا کرده است.

طراحی و ساخت یکی از کم‌یاب‌ترین دستگاه‌های تولید کیک در جهان، توسط متخصصان و مهندسان ایرانی باعث شد تا بسیاری از خبرگزاری‌ها و کارخانه‌های اروپایی و آمریکایی، به‌دنبال این خبر بوده و درباره آن تحقیق کنند.

حالا که ما درباره این کارخانه بسیار قدیمی که در سال 1373 تاسیس شد، تحقیق کرده‌ایم، باید بگوییم که این کارخانه توانسته در سال 1399 و سال 1400 به مدت دو سال به‌عنوان واحد نمونه تولیدی نیز شناخته و معرفی شود.

کارخانه نظری، تعدد طعم‌ها و مزه‌ها

از گذشته تا به امروز قطعا خاطرات بسیاری با کیک‌های تولیدی این کارخانه بزرگ و البته مدرن داشته‌ایم. خاطراتی که هر کدام از آن‌ها طعم و مزه مختص به خود را داشته و هیچ‌کدام از آن‌ها هیچ‌وقت از ذهن ما پاک نخواهند شد. حالا که این کارخانه بسیار بزرگ، یکی از کم‌یاب‌ترین دستگا‌ه‌های تولید کیک رولتی با محصولی به‌نام كيك رولتین را با استفاده از متخصصان و مهندسان ایرانی طراحی و تولید کرده است، می‌توانیم به خود ببالیم که امروز بیش از 20 سال است، مخاطب این کارخانه و برند هستیم.

ما به‌عنوان یک ایرانی خوشحالیم که کارخانه نظری، یکی از دلایل بالا گرفتن سرمان در جوامع بین‌المللی شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: متخصصان و مهندسان ایرانی بسته بندی کیک رولتی تولید کیک کیک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.

به گزارش مشرق، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • شرط‌بندی ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری