Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "مسعود منصور" روز چهارشنبه در آیین پویش مردمی بذرکاری احیای جنگل‌های زاگرس در منطقه جنگلی گیان شهرستان نهاوند، اظهار داشت: کارکنان منابع طبیعی بذر کافی را متناسب با شرایط اقلیمی هر منطقه در اختیار کسانی که در طبیعت حضور می یابند، قرار می دهند.

وی افزود: دوستداران طبیعت اقدام به کاشت بذرها کرده تا در آیند شاهد سرسبزی و آبادانی کشور باشیم چراکه بی توجهی به حفظ جنگل‌ها و مراتع، آینده کشور را با خطر جدی مواجه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



منصور گفت: بسیاری از جنگل‌ها و مراتع کشور به دلیل شرایط اقلیمی و بی‌توجهی که در گذشته انجام شده از بین رفته است و حفظ جنگل‌ها و مراتع کشور کوششی شبانه‌روزی و همتی همگانی را می‌طلبد.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری تاکید کرد: حفظ و احیای جنگل‌ها، مراتع و پوشش گیاهی اهمیت زیادی برای کشور دارد و تحقق آن نیازمند کارهای اصلاحی و توجه همگان است.

منصور افزود: منطقه پهنه رویشی زاگرس با گستردگی در ۱۱ استان و وسعت ۶ میلیون هکتار، ۴۰ درصد جنگل‌های ایران را تشکیل می‌دهد و این منطقه به عنوان یکی از مهم‌ترین رویشگاه‌های کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گفته وی، این منطقه به دلیل شرایط اقلیمی و بی‌توجهی‌ها در گذشته دچار آسیب‌های زیادی شده و احیای آن در حال حاضر نیاز جدی به کارهای اصلاحی دارد.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری اضافه کرد: این پویش بذرکاری امروز همزمان در ۱۱ استان زاگرس‌نشین و  ۷۴ شهرستان کشور با سه هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت اجرا شد.

منصور گفت: این پویش با حضور اقشار مختلف مردم، هلال‌احمر، بسیج و سپاه و با هدف تقویت فرهنگ احیا و حفاظت از منابع ملی در منطقه زاگرس اجرا می شود.

به گفته وی، بذرکاری در قالب این پویش تا شروع فصل یخبندان ادامه دارد و پس از آن جشن نهال‌کاری نیز در ۱۵ اسفند برگزار می شود.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری اظهار داشت: در این پویش تلاش می‌ شود جنگل‌ها بصورت کلی و منطقه زاگرس بصورت خاص احیا شود چراکه بسیاری از گونه‌های گیاهی موجود نقش مهمی در چرخه اقتصادی کشور دارد و از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی است.

پویش مردمی بذرکاری احیای جنگل‌های زاگرس امروز به صورت همزمان در ۱۱ استان زاگرس‌نشین کشور اجرا شد.

شهرستان نهاوند در جنوب استان همدان واقع شده است.

برچسب‌ها جنگل شهر همدان نهاوند سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان نهال و بذر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگل شهر همدان نهاوند جنگل شهر همدان نهاوند سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور نهال و بذر مراتع و آبخیزداری سازمان جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست