Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دومین روز از نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی برای گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس پنج تفاهم نامه به ارزش ۱۰۵ هزار میلیارد تومان و با هدف تزریق مالی و سرعت بخشیدن به پروژه‌های این گروه پتروشیمی امضا شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی در حالی از هشتم تا یازدهم آذرماه در جزیره کیش برگزار می‌شود، که این گروه پتروشیمی همراه با شرکت‌های بورسی خود در این نمایشگاه حضوری فعال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دومین روز از این نمایشگاه، گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس پنج تفاهم نامه همکاری به ارزش ۱۰۵ هزار میلیارد تومان با بانک‌های تجارت، ملت و صادرات دو تامین سرمایه کاردان و تملت با حضور مدیران عامل این بانک‌ها امضا کرد. هدف از این تفاهم نامه‌ها تامین منابع چهار طرح جدید پتروشیمی و سرعت دادن بیشتر به پیشرفت این پروژه‌ها است.
شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس همچون سنوات گذشته با رویکرد بهره‌مندی از حداکثر فرصت‌ها و توان تامین مالی از الگوهای نوین مالی از بازار پول و سرمایه جهت پیشبرد پروژه‌های پتروشیمی در دست اجرای خود، در این نمایشگاه فعالیت چشمگیری داشته و طی مذاکرات و تبادل نظر با بانک‌های حاضر، گروه خلیج فارس موفق به انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری دو جانبه به‌مدت ۲سال به ارزشی بالغ بر ۱۰۵ هزار میلیارد تومان شامل ۸۵ هزار میلیارد تومان بابت تسهیلات، تعهدات و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی، ۴۰۰ میلیون دلار تسهیلات ارزی و انتشار ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق وکالت از طریق بازار سرمایه شد.
درحال حاضر مصوبات اعتباری از بانک‌های عامل (صادرات، ملت، تجارت و اقتصادنوین) به ارزش ۱۸ هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان و ۶۰ میلیون دلار اخذ شده تا با بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود در تفاهم‌نامه‌های منعقده و جذب منابع تامین مالی مذکور تا نیمه سال ۱۴۰۲، هر چه بیش از پیش گام‌های موثر در پیشرفت صنعت پتروشیمی کشور برداشته و نسبت به ارتقا سهم خود در عرصه بین‌المللی و افزایش تولید، فروش داخلی و صادرات محصولات متنوع فرآورده‌های شیمیایی و پتروشیمیایی اهتمام ورزد.
این تفاهم‌نامه با هدف تامین منابع ارزی و ریالی فاز اول مگاپروژه «الماس ماهشهر»، «هرمز» عسلویه، «پی. دی. اچ/ پ. پ» بیدبلند خلیج فارس و اتیلن اکساید «اندیمشک» امضا و مقرر شده این تسهیلات در بازه زمانی سه‌ساله مرحله به مرحله برای تامین منابع این ۴ طرح بازگشایی و تزریق شود.
جعفر ربیعی، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در این مراسم با ابراز امیدواری نسبت به فعالیت شرکت تامین سرمایه خلیج فارس در تامین مالی شرکت‌های این گروه، گفت: با امضای این پنج تفاهم نامه پروژه‌های این گروه در سه سال آینده برای تامین مالی با هیچ مشکلی مواجه نخواهند شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس ۱۰۵ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه ها تامین مالی پروژه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب گرایلو عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی در چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی گفت: امید است انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های ترانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

گرایلو اظهار کرد: با اتخاذ تمهیدات مناسب به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در مجتمع بزرگ بندر امام، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که بیش از ۲ برابر رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

کد خبر 6088182

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • حق امضا از خطیر گرفته شد؟!
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • برای حل مشکلات لرستان، تمام‌قد در کنار دولت ایستاده‌ایم