Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از شهرستان ساری، علیرضا سعدی‌پور ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش در استانداری مازندران، اظهار کرد: طی یکسال گذشته ۵۵۰ نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و ۶۰۰ نفر نیز از طریق آزمون استخدامی ماده ۲۸ جذب آموزش و پرورش مازندران شدند.

وی با بیان اینکه ۴ هزار ۱۰۴ نفر نیز در قانون تعیین تکلیف به استخدام پیمانی و رسمی آموزش و پرورش مازندران در آمدند، گفت: ۴ هزار ۲۰۰ نفر از فرهنگیان استان نیز امسال به کسوت بازنشستگی نائل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه بیش از ۳۶ هزار نفر فرهنگی در مدارس استان به آموزش مشغول هستند، تصریح کرد: ۵۵۰ هزار دانش آموز استان در ۴ هزار و ۷۵۲ مدرسه و ۲۴ هزار و ۲۱۳ کلاس درس در ۳۳ شهرستان و منطقه استان به تحصیل می‌پردازند.

سعدی‌پور با بیان اینکه  ۶۷ درصد مدارس استان دارای استحکام بنا هستند، اضافه کرد: ۱۵ درصد از مدارس استان نیز نیازمند مقاوم‌سازی و ۱۸ درصد دیگر نیازمند تخریب و بازسازی مجدد هستند.

این مسؤول بیان کرد: سرانه فضای آموزشی در استان مازندران ۴ و ۶ دهم متر است در صورتی که سرانه متوسط کشوری ۵و ۸ دهم متر و سرانه فضای آموزشی مطلوب و استاندارد بیش از ۸ متر مربع است.

وی با اشاره به اینکه برای تبدیل سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان استان به سطح مطلوب نیازمند ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ مدرسه با ۷۱ کلاس درس و ۸ هزار و ۵۰۰ متر مربع زیربنا در استان افتتاح شده است.

سعدی پور به کمبود نیروی انسانی متخصص و کمبود فضای آموزشی در آموزش و پرورش مازندران اشاره کرد، گفت: پیشنهاد می‌کنیم  میزان سهم بری بودجه آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه بیشتر شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب بسیاری از جوانان را به کارگیری کردیم، خاطرنشان کرد: به ضرورت تحول بنیادین اعتقاد داریم و در مدیریت آموزش و پرورش استان، اخلاق‌مداری و اخلاق‌محوری را سرلوحه کارمان قرار داده‌ایم.

*۹۹درصد فرهنگیان و ۷۸ درصد دانش‌آموزان واکسن زدند

علی دهقان معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران در جلسه شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه ۹۹ درصد فرهنگیان استان هر دو دوز واکسن خود را دریافت کردند، گفت: بیش از ۹۷ درصد دانش‌آموزان یک مرحله و در حدود ۷۸ درصد نیز هردو مرحله واکسن را دریافت کرده اند.

وی افزود: بر اساس شیوه نامه‌های ابلاغی ستاد کرونا مدارس را به صورت حضوری بازگشایی کرده و تا کنون برای ۳ هزار مدرسه استان سرانه بهداشتی واریز کردیم و برای باقیمانده مدارس نیز به زودی سرانه‌ای با همین ردیف اعتباری واریز خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: با کمتر شدن سویه‌های کرونا و با تصمیم مشترک وزارت آموزش و پرورش و ستاد ملی کرونا تصمیم به بازگشایی مدارس با استفاده از شیوه‌های حضوری، غیر حضوری و تلفیقی گرفتیم، ناگفته نماند که استمرار آموزش را همزمان در فضای مجازی شاد و تلویزیون نیز داریم.

دهقان با اشاره به لزوم بازگشایی مدارس اظهار کرد: نقش الگویی معلم بسیار مهم است و هیچ چیزی نمی‌تواند نقش معلم را ایفا کند و از طرفی ارتباط عاطفی بین معلم و دانش‌آموزان قطع شده بود و این موضوع به سلامت روانی دانش‌آموزان آسیب‌های جدی وارد کرد.

دهقان در ادامه اضافه کرد: رشد و بلوغ اجتماعی دانش‌آموزانمان نیز دچار اختلال شد و تمام این دلایل به اضافه ی نیاز به تحرک بدنی دانش‌آموزان، حضور جمع همسالان و همچنین نیاز به نظارت دقیق‌تر بر آموزش، لزوم بازگشایی حضوری مدارس را به ضرورتی انکارناپذیر تبدیل کرد.

این مسؤول با بیان اینکه بهبود کیفیت خدمات آموزشی برای ما بسیار مهم است، تأکید کرد: از این رو با برگزاری جلسات مستمر هفتگی با مدیران ادارات شهرستان‌ها و مناطق، حضور مدیرکل در رسانه ملی و ارزیابی و بازرسی مداوم در حال اتخاذ تدابیری برای اجرای روش‌های جبران یادگیری‌های ازدست رفته هستیم.

وی با اشاره به حضور بیش از ۱۵۳ هزار دانش‌آموز روستایی، عشایری و هنرستانی در مدارس از آغاز مهرماه خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۳ هزار دانش‌آموز متوسطه دوم در ۱۵ آبان به صورت وارد مدارس شدند و حدود ۲۶۲ هزار دانش‌آموز دیگر از مقطع ابتدایی و متوسطه اول نیز از ابتدای آذرماه آموزش حضوری خود را آغاز کردند.

دهقان یادآور شد: در حال حاضر ۴۱ درصد دانش‌آموزان استان به صورت تمام حضوری، ۵۲ درصد به صورت گروه‌بندی شده در دو گروه و ۷ درصد دیگر که عموما از مدارس پرجمعیت استان هستند نیز به صورت گروه‌بندی در ۳ گروه در مدارس حضور می یابند.

انتهای پیام/۸۶۰۵۱/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: اموزش و پرورش استان مازندران استانداری مازندران شورای آموزش و پرورش آموزش و پرورش مازندران درصد دانش آموزان هزار دانش آموز فضای آموزشی ۴ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قوچان، جواد واعظ در نشست خبری خود ضمن گرامیداشت  روز معلم در جمع اصحاب رسانه این شهرستان، اظهار داشت:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود 36 هزار نفر دانش آموز دارد که 2648 معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های این اداره در سال گذشته، بیان کرد: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود 4 سال روبه تعطیلی رفته بود به 26 رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال 32 نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ گفت:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش 1600 دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های مربوط به مشارکت سیاسی تصریح کرد : برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان 50 حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی در خصوص احداث و تجهیز استخر دانش آموزی نیز گفت:  عملیات اجرایی این استخر در سالهای گذشته آغاز و با اعتبار 40 میلیارد تومانی  در حال حاضر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد  البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب  نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ خاطرنشان کرد: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات  شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون  مجموعا حدود 800 میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت های عمرانی آموزش و پرورش، بیان کرد: در بحث ساخت مدارس راه اندازی یکی از مدارس مسکن مهر  جداسازی مدرسه مختلط پادگان ارتش  یک پروژه 12 کلاسه مقطع متوسطه اول و مدارس روستای های بهار خبوشان سراب کلاته ملو یدک قاچکانلو چیتگر مدرسه آیت الله سعیدی از اقدامات  این حوزه است.

وی با انتقاد از قانون 50درصدی مشارکت خیرین تصریح کرد: طبق قانون 50درصد یک پروژه توسط خیرین باید تامین شود،با توجه به تورم و مشکلات اقتصادی بسیاری از  خیرین قادر به پرداخت سهم 50 درصدی در پروژه های مد نظر خود نیستند و عملا خرده خیرین که قصد مشارکت در برخی پروژه ها را دارند نمی‌توانند مشارکت کنند که باید تمهیداتی در این خصوص صورت گیرد.

واعظ در ادامه با اشاره به فرسودگی مدارس قوچان افزود: متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای 50 سال قدمت دارند و عملا استانداردهای لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر 70درصد مدارس قوچان فرسوده هستند که نیازمند توجه بیشتر مسئولین و ورود خیرین نیک اندیش جهت بازسازی این مدارس هستیم.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: کد رشته تربیت بدنی شهرستان قوچان 3 سال به صورت آزمایشی به این شهرستان داده شده بود که در سال‌های گذشته به دلیل نبود بسترهای لازم عملا راکد شده است و در صورت مهیا نشدن این بسترها از جمله استخر دانش‌آموزی  عملا امسال جذب دانش آموز در سال دهم نخواهیم داشت و تنها دانش آموزان پایه 11و12 را خواهیم داشت که امیدواریم با ساخت استخر این مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است