Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا میرتاج‌الدینی روز چهارشنبه در یک گفت و گوی خبری افزود: فعالان حوزه تولید در گمرک سهلان با تطویل فرایند اخذ مجوزهای مربوطه و معافیت گمرکی و فرایند ارزیابی و ترخیص مواجه هستند که نتیجه آن دپوی هزاران تن ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولیدی در انبار گمرک و متروکه شدن آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاج الدینی خواستار اتخاذ تمهیدات و اقدامات عملی وزارت اقتصاد و دارایی برای تسریع روند فوق و جلوگیری از متضرر شدن فعالان اقتصادی بخش خصوصی شد.

وی اضافه کرد: نظر به ماهیت استراتژیک و اهمیت ژئوپلتیک گمرک سهلان و پتانسیل بالای آن در پشتیبانی از تولید و تولیدکننده باید تمهیدات لازم در جهت رفع اوضاع نابسامان این گمرک صورت بگیرد.

وی گفت: در یک سال گذشته ده‌ها تن از نهاده های دامی در این گمرک مانده و در حال فاسد شدن بوده و بیش از سه ماه است که خطوط تولید چند شرکت ترخیص نشده که در نتیجه آن علاوه به تاخیر افتادن فرصت های شغلی برای جوانان ، فعالان اقتصادی هم متضرر می شوند.

منطقه ویژه اقتصادی سهلان و گمرک سهلان در ۱۵ کیلومتری تبریز با وسعتی بالغ بر ۲ هزار و ۵۲ هکتار در مجاورت جاده ترانزیت بین‌المللی ایران ـ ترکیه واقع شده است و خط راه آهن سراسری نیز از درون آن می‌گذرد.

همچنین این منطقه با فاصله حدود ۱۰ کیلومتری از فرودگاه تبریز قرار گرفته و نقطه ارتباطی میان مراکز مهم تولیدی و مصرفی ایران با کشور های اروپایی، آسیای میانه، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و عراق می باشد.

گمرک سهلان این منطقه ویژه اقتصادی یکی از گمرکات و مناطق ویژه اقتصادی استان آذربایجان شرقی است و نزدیکی آن به خط  راه‌آهن ایران – ترکیه و آسیای میانه از طریق جلفا و سرخس و همچنین نزدیکی به فرودگاه بین المللی تبریز و دارا بودن خط آهن اختصاصی ، گمرک سهلان را به عنوان یک گمرک مهم در سطح استان و کشور تبدیل کرده است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز گمرک جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز گمرک جمهوری اسلامی ایران آذربایجان شرقی تبریز گمرک جمهوری اسلامی ایران گمرک سهلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۸۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی پیش از ظهر شنبه در جلسه با شورای معاونین، رؤسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های تابعه قضائی استان اظهار کرد: مدیران قضائی استان در سال جاری باید حضور پررنگ‌تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضائی آنها را رسیدگی کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به جهش تولید با مشارکت مردم افزود: مسؤولان قضائی استان باید در جهت تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

وی تاکید کرد: سند تحول قضائی و اجرای برنامه‌های عملیاتی قوه قضائیه در سال ۱۴۰۳ باید محور حرکت فعالیت‌های دستگاه قضائی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان بر تکریم مراجعین به دستگاه قضائی تاکید و تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سوالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

حجت‌الاسلام حسینی خطاب به رؤسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان بر تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص تاکید کرد و افزود: قضات باید در صدور قرار تأمین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: ضروری است تا در سال جاری قضات در جهت مختومه کردن پرونده‌های قضائی توأم با اتقان آرا تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایتمندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

رئیس کل دادگستری کردستان بر استفاده بیشتر از ظرفیت صلح یاران در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های قضائی تاکید کرد و افزود: مدیران قضائی استان در سال جاری باید حضور پررنگ‌تری در میان مردم داشته باشند و بصورت مستمر ضمن حضور در مساجد و اماکن مذهبی، درخواستهای حقوقی و قضائی آنها را رسیدگی کنند.

در این جلسه، اعضای شورای معاونین دادگستری استان و رؤسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضائی تابعه استان به بیان برنامه‌های حوزه‌های تحت تصدی خود پرداختند و مصوباتی به تصویب رئیس کل دادگستری استان کردستان رسید.

کد خبر 6089790

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!