Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ "مسعود منصور" عصر چهارشنبه در بازدید از پروژه‌های آبخیزداری و جنگل‌کاری منطقه گلپرآباد شهرستان ملایر، افزود: اجرای یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در کشور از برنامه های محوری این سازمان است.

وی بحران آب را بحرانی جدی دانست و اظهار داشت: برای جبران کمآبی، باید سفره‌های زیرزمینی را تقویت کنیم که بهترین راه آن اجرای طرح‌های آبخیزداری و اصلاح روش‌های مدیریتی، بهره‌برداری از آب، اجرای روش‌های نوین آبیاری و حفظ پوشش گیاهی برای قدرت نفوذ آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، خواستار مشارکت مردم و خیران در اجرای طرح‌های آبخیزداری شد و گفت: به همان میزان که خیران کمک کنند ما نیز علاوه بر اعتبارات استانی، منابعی را اختصاص می‌دهیم.

منصور افزود: بیش از ۱۲۰ هکتار کار بیولوژیک در شهرستان ملایر با گونه‌های جنگل و مرتع اجرا شده که سال آینده به جنگل و مرتع تبدیل می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته ۹ محور عملیاتی با عنوان «جهش ۹ در ۹۹» در راستای تحقق شعار سال در کشور اجرا شد که نتایج درخشانی را در پی داشت.

وی بارزترین این اقدامات را اجرای کاداستر در اراضی ملی، ادامه فعالیت‌های آبخیزداری، مقابله با بیابان‌زایی و شناخت و حفظ ذخیره‌گاه‌های جنگلی عنوان کرد.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه سالانه طرح مقابله با بیابان زایی در حدود ۳۰۰ هزار هکتار اجرا می شود، گفت: مهمترین ماموریتی که همه دستگاه‌های اجرایی با محوریت منابع طبیعی دارند، حفظ منابع آب، خاک و پوشش گیاهی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به آغاز پویش "بذرکاری برای احیای زاگرس، گفت: اجرای این پویش از امروز در ۱۱ استان منطقه زاگرس و ۷۴ شهرستان آغاز شد.

به گزارش ایرنا؛ پویش مردمی بذرکاری احیای جنگل‌های زاگرس امروز به صورت همزمان در ۱۱ استان زاگرس‌نشین کشور اجرا شد.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز برای اجرای این پویش به استان همدان سفر و از طرح‌های مختلف حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستان های نهاوند و ملایر بازدید کرد.

شهرستان ملایر با وسعتی حدود ۳۲۰ هزار هکتار، دارای حدود ۱۷۰ هزار هکتار اراضی ملی است که شامل ۲۵۱ پلاک است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر وزارت جهاد کشاورزی منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری اعتبارات مراتع و آبخیزداری سازمان جنگل ها منابع طبیعی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت:در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان استانی است که عمده کاربری اراضی آن در چهارچوب جنگل و مرتع تعریف شده و ۷۵ درصد سطح آن را جنگل و مرتع تشکیل داده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه نتوانسته‌ایم این منابع را در سطح استان و کشور مدیریت کنیم علیرغم اینکه تلاش‌های زیادی شده اما باید یک راهبرد منسجم و اجماع شده را اتخاذ کنیم.

میرزایی بیان کرد: لرستان استانی آبخیز بوده و برای مهار سیلاب نیاز است عملیات‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: لرستان دارای شیب بالایی است و میزان فرسایش در آن نسبت به میانگین کشوری زیاد است به گونه‌ای که در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

وی افزود: فرسایش خاک در هر هکتار در کشور ۱۶ تن بوده اما در لرستان این رقم ۲۵ تن در هکتار گزارش شده است.

میرزایی بر ایجاد اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نظیر لرستان تاکید داشت و گفت: مدیریت بحران اعتبارات استانی خوبی را به این مسئله اختصاص داده است اما باید اعتبارات ملی بیشتری برای انجام آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان