Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای سیاست‌گذاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید «علی لندی» از ۳۰ آذرماه به‌عنوان آخرین مهلت شرکت در این جشنواره یاد کرد و گفت: تا به امروز ۴۵ هزار اثر در قالب‌های فیلم‌کوتاه، داستان، شعر، عکس طراحی، نقاشی و مقاله به دبیرخانه رسیده است.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین شعبان‌زاده با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید علی لندی اظهار کرد: شهید لندی یکی از پدیده‌های قرن جدید بود که با کمتر از ۱۵ سال سن و شهامتی مثال زدنی دو بانوی ایرانی را نجات داد که به پاس معرفی این نوجوان فداکار، جشنواره شهید علی لندی از قم آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تا به امروز ۴۵ هزار اثر در قالب فیلم‌کوتاه، داستان، شعر، عکس طراحی، نقاشی و مقاله به این جشنواره ارسال شده است و تلاش ما این است که همه نوجوانان کشور در شناخت و معرفی شهید لندی مشارکت کنند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری این جشنواره خاطرنشان کرد: ۳۰ آذرماه به‌ عنوان آخرین مهلت ارسال آثار درنظر گرفته شده است و آثار از پنجم تا دهم دی‌ماه داوری و در نهایت دهم دی‌ماه مراسم اختتامیه در جوار حرم امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این فرصت از خانواده شهید علی لندی که ما را در این جشنواره یاری کرده و در کنار دست‌اندرکاران جشنواره بودند تجلیل می‌کنیم.

شعبان‌زاده با بیان اینکه آثار این جشنواره حول محور شهید لندی است، گفت: محصولات مورد نظر این جشنواره با محوریت پرداختن به ابعاد یک نوجوان الگو ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برخی از انسان‌ها به ظاهر کوچک هستند اما تاریخ قضاوت دیگری از این افراد دارد و شهید لندی نیز از این جمله افراد بود.

شعبان‌زاده با بیان اینکه نوجوانان هر کشور به دنبال الگو هستند، گفت: امروز نیز شهید علی لندی برای ما یک الگو است و ما به واسطه ایشان ذخایر ناشناخته در ایران اسلامی را به همگان معرفی کنیم؛ شهید علی لندی هم پدیده الگویی است که این جشنواره برای معرفی این الگو برگزار شده است.

وی تصریح کرد: عوامل رسیدن ایشان به مقام شهادت موضوع دیگری که در جشنواره مورد توجه است؛ نقش مادر در تربیت چنین فرزندی بسیار مهم است، امروز محبوب ترین شخص این کشور شهید سلیمانی است که محصول مادری کدبانوست که با مهر مادری خود ایشان را تربیت کرد.

وی عنوان کرد: مادر شهید علم‌الهدی می گفت که در ایام بارداری ۹ بار ختم قرآن کردم تا فرزندم که بزرگ شد مفسر قرآن شد و به شهادت رسید، بعد از شهادت هم با یک تکه قرآن شاخته شد.

وی ادامه داد: مادر شهید خادم زاده می گوید وقتی که بنده بچه های خود را صبح‌ها به مدرسه می‌فرستادم دو لقمه نان به هر کدام از آن‌ها می‌دادم تا انفاق و  توجه را به آن‌ها آموزش دهم.

شعبان‌زاده با بیان اینکه هیچ کانونی همانند کانون خانواده تاثیرگذار نیست، گفت: شجاع ترین انسان ها افرادی هستند که خواسته های نابجا را کنار می‌گذارند و درستی یا نادرستی این خواسته‌ها باید در خانه به بچه‌ها گفته شود.

وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) معصوم بودند اما بزرگ‌ترین افتخار ایشان مادر بودن و خانه‌داری بود؛ اگر بخواهیم ایران را موفق‌تر کنیم باید با مادرها جامعه متعالی را بسازیم و از تلاش مادر است که خانواده به خوشبختی می‌رسد.

شعبان‌زاده گفت: در پایان جشنواره شهید علی لندی از ۱۰ برگزیده نخست با سفر زیارتی حرم سیدالشهدا(ع) و ۳۰ برگزیده دیگر با سفر زیارتی مشهد مقدس تجلیل می‌شود و برای دانش آموزان منتخب نیز تبلت هوشمند درنظر گرفته شده است.

خاطرنشان می‌شود، در پایان این برنامه از طرف جشنواره نوجوان فداکار، پرچم متبرک حرم امام حسین (ع) به برنامه عصر خانواده اهدا شد.


انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: علی لندی نوجوان فداکار شعبان زاده شهید علی لندی شهید لندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره نوجوان خوارزمی در مهرستان و خاش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، دهمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی در مقطع متوسطه اول درمدرسه دخترانه نمونه مهدیه خاش برگزار شد.
در این جشنواره  ۱۳۰ نفر از دانش آموزان برگزیده شهرستان‌های خاش، میرجاوه، تفتان، بخش نصرت آباد زاهدان و عشایری شرکت داشتند.
شرکت کنندگان این جشنواره در رشته‌های زبان خارجه، ادبیات فارسی، پژوهش، مناظره علمی، ریاضی، فرهنگ و هنر، برنامه نویسی، بازارچه کسب و کار دانش آموزی، قرآن و معارف، مهارت‌های زندگی و توسعه فردی، سلامت و تربیت بدنی، فعالیت‌های آزمایشگاهی و دست سازه با هم به رقابت پرداختند.
شروع این جشنواره از ابتدای سال تحصیلی بوده که تاکنون مراحل شهرستانی آن برگزار و به مرحله قطب رسیده و تا پایان تابستان مراحل استانی و کشوری آن برگزار خواهد شد.
حدود ۸ هزار دانش آموز تاکنون در این عرصه با هم به رقابت پرداخته اند و با معرفی نفرات برتر شاهد اختتامیه مرحله قطب آن در خاش بودیم.

همچنین سپاهی معاون آموزشی مدیریت آموزش و پرورش مهرستان: گفت: جشنواره نوجوان خوارزمی کشف استعداد‌های دانش‌آموزان فعال، پویا و پژوهشگر است که بتوانیم با برگزاری این جشنواره‌ها دانش‌آموزان مستعد را شناسایی کرده و از پتانسیل استعداد‌های این دانش‌آموزان در جهت پیشرفت و کیفیت‌بخشی استفاده کنیم.
وی افزود: این جشنواره با شرکت ۶۴ مدرسه برگزار که ۲۶ مدرسه برگزیده شدند و در ۹ محور به رقابت پرداختند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • جشنواره نوجوان خوارزمی در مهرستان و خاش
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • تجلیل از ۱۳ مخترع برگزیده در جشنواره ملی اختراعات خلیج فارس
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان