Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان محمودآباد، روستای کلوده در مسیر محمودآباد به آمل قرار دارد  که قسمت شرقی و غربی این روستا توسط گاردریل از هم جدا شده و اداره کل راهداری مازندران بریدگی این منطقه را مسدود و دوربرگردانی را در این محدوده پیش‌بینی و کلنگ احداث آن در مدیریت محمد اسلامی به‌عنوان استاندار مازندران در سال ۹۸ به زمین زده شده اما عدم اهتمام اداره کل راهداری در احداث آن مشکلات فراوانی را برای مردم به ویژه کشاورزان این روستا و روستاهای همجوار ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه مردم برای رفتن به مزارع خود باید با تیلر و ادوات کشاورزی قریب به ۵ کیلومتر مسیر را رفته و جاده مورد نظر شاهراه اصلی دسترسی به دریا از پایتخت محسوب و خودروهای سبک و سنگین بسیاری در این مسیر تردد می‌کنند مردم را دچار چالش بسیاری کرده و با درخواست آنها و پیگیری نماینده مجلس و مسؤولان شهرستانی، اداره کل راهداری مازندران متقاعد شده در این منطقه دوربرگردان احداث کنند تا مشکلات مردم منطقه برطرف شود و با انتخاب پیمانکار و عملیات خاکبرداری از دو طرف جاده و آوردن دیواره های بتنی(نیوجرسی) نوید یک کار خوب زده شد.

قابل توجه اینکه به‌علت بالا بودن آب‌های سطحی در این منطقه امکان احداث زیرگذر در این منطقه را ندارد و حتما باید دوربرگردان احداث شود تا کشاورزان با تیلرهای کشاورزی بدون دغدغه بتواند به سر مزارع خود رفته و برگردند که به دلایل مختلفی این پروژه نزدیک به ۲ سال رها شده است.

علیرضا اسماعیل‌نیا بخشدار مرکزی محمودآباد در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس عنوان کرد: حین اجرای عملیات خاکبرداری مالکان زمین‌های همجوار به احداث این دوربرگردان معترض شد و طی نامه‌ای خواستار جابه‌جایی این پروژه در مکان دیگر شدند و با مراجعه به استانداری خواهان رسیدگی به این موضوع شدند که با دستور استاندار وقت این پروژه متوقف شده است.

وی گفت: در مهرماه پارسال با حضور فرزانه نماینده مجلس و فرماندار و بخشدار در جلسه شورا محوری در بررسی مشکلات روستای کلوده، قرار شد با پیگیری مسؤولان امر پروژه یادشده به سرعت در دستور کار اداره کل راهداری قرار گرفته و این پروژه هرچه سریع‌تر نهایی شود.

بخشدار مرکزی محمودآباد تصریح کرد: با توجه به همه پیگیری‌های موجود از طرف مسؤولان شهرستانی از دی ماه پارسال تاکنون این پروژه متوقف شده است و پیمانکار ترک کار کرده و همچنان مشکلات مردم پابرجا بوده و با نزدیک شدن به فصل زراعی جدید این دغدغه کشاورزان باردیگر سرباز کرده و خطرات جانی مردم منطقه را تهدید می‌کند.

وی در پایان گفت: بر طبق نقشه ترسیمی این دوربرگردان اصلا حریم نداشته و این نگرانی مالکان زمین‌های دوطرف جاده بی‌دلیل است و امسال هم با پیگیری نماینده مردم در مجلس و فرمانداری و بخشداری دستور اجرای این پروژه از سوی معاونت عمرانی استانداری به اداره کل راهداری ابلاغ ولی ۳۰۰ میلیون تومان برای آن اعتبار در نظر گرفتند در صورتی که این پروژه برای بهره‌برداری نیاز به اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان اعتبار دارد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: دوربرگردان اسماعیل نیا بخشدار محمودآباد استانداری مازندران مطالبات مردم اداره کل حمل و نقل و راهداری مازندران اداره کل راهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان