Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران: برخی‌ معتقدند کتب‌ دوران دانشجویی از عمق و علم کافی برخوردار نیست، با این دیدگاه مخالفم و معتقدم هر دوره‌ای می‌تواند در حوزه نویسندگی و نوشتاری دارای پیامدهای خاصی باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمحمد مقیمی در آیین اختتامیه «چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان» که به صورت حضوری و برخط برگزار ‌شد، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: اولین کتاب خود را با عنوان «سازمان و مدیریت رویکردی پژوهشی» در سال ۷۵ به تحریر در آوردم و تاکنون موفق به نوشتن بیش از ۳۰ جلد کتاب شده‌ام اما هنوز بنده را با نخستین کتاب‌ام می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه بر فضای تولید کتاب در کشورمان مشکلاتی از جمله تیراژ پایین و قیمت بالای کتاب و فرهنگ نامناسب کتابخوانی حاکم است، ادامه داد: شخصیت علمی انسان با نوشتن شکل می‌گیرد و نوشتاری که مبتنی بر کار محققانه باشد، ارزشمند است.

دکتر مقیمی با تاکید بر اینکه برای گسترش فرهنگ کتابخوانی باید اقدامات مناسب و کاربردی انجام شود، بیان کرد: با حمایت از مؤلفان کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه، بسیاری از مشکلات اجتماعی، فرهنگی ، اقتصادی و ... حل خواهند شد.

 تمدن نوین اسلامی باید به جهانیان معرفی شود

دکتر حجت الاسلام و المسلمین کرمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در بخشی از مراسم گفت: سوره قلم در قرآن کریم به اهمیت و جایگاه کتاب اشاراتی دارد. تفسیر آیات مبارکه سوره قلم متناسب با زمان فعلی و این جشنواره است.

وی ضمن ابراز خرسندی نسبت به اهتمام ویژه دانشگاه تهران در برگزاری چنین جشنواره‌ای، افزود: اقدام به انجام فعالیت‌های‌ فرهنگی کافی نیست بلکه باید تمدن نوین اسلامی محقق شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران تصریح کرد: مطالعه و استخراج متون فرهنگی از متون دینی کافی نیست زیرا باید تمدن نوین اسلامی به جهانیان معرفی شود.

نگارندگان کتاب باید به واقعیت‌های اجتماعی توجه ویژه‌ای داشته باشند

دکتر بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در بخش دیگری از جشنواره بیان کرد: نگارش کتاب جایگاه والا و قابل احترامی دارد زیرا نگارندگان کتاب یک عمل الهی و شگرف انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد: میانگین سرانه مطالعه کتاب در کشورمان بسیار پایین است؛ البته رقابت با فضای جذاب شبکه‌های اجتماعی که کاذب نیز هستند، بسیار سخت است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کرد: نحوه نگارش کتاب اهمیت بسیار زیادی دارد از این رو باید نگارندگان کتاب با دقت بالا و مخاطب شناسی مناسب به نگارش بپردازند.

دکتر بهرامی با بیان اینکه کاربری کردن علم یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، افزود: یک محصول آکادمیک باید قابلیت تبدیل به یک محصول عملیاتی و میدانی را داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: نگارندگان کتاب باید به واقعیت‌های اجتماعی توجه ویژه‌ای داشته باشند و با توجه به نیازهای جامعه و متناسب با آن، محصولات علمی خود را ساماندهی کنند.

دکتر سیدعباس احمدی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و دبیر جشنواره گفت: «چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان» در سه محور «دینی، اخلاقی و تربیتی»، «ادبی و هنری» و «اجتماعی و سیاسی» برگزار شد.

وی ادامه داد: بخشی از کتاب‌های ارسالی به دبیرخانه جشنواره به صورت ترجمه بوده‌اند و در مجموع بیش از ۱۰۰ جلد کتاب دریافت شده است.

دکتر احمدی با اشاره به اینکه آخرین مهلت ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره، پایان شهریور سال جاری بود، افزود: هر اثر توسط دو داور تخصصی ارزیابی شده است و کتاب‌هایی که بیشترین امتیاز را کسب کردند، به عنوان اثر برگزیده و شایسته تقدیر انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در پایان مراسم برگزیدگان «چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان» معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کتب دانشگاهی رییس دانشگاه تهران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم با تشکر از برگزار کنندگان این دوره از جشنواره گفت: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 اسماعیلی با بیان این مطلب، ادامه داد: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی گفت: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

اسماعیلی در همین زمینه ادامه داد: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا (ع) گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

اسماعیلی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

وی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) پیش از ظهر امروز (۸ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه