Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@15:31:51 GMT

پولشویی بیش از ۱۶ میلیون یورویی در فرانسه

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۰۵۲۰

پولشویی بیش از ۱۶ میلیون یورویی در فرانسه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، خبرگزاری فرانسه از پاریس و بنابر اعلام یک منبع پلیس اعلام کرد، یک شبکه حرفه‌ای کلاهبرداری در فرانسه که در آسیا نیز چندین شعبه داشته و مغز متفکرش در «اسرائیل» بازداشت شده است، در فاصله زمانی دو سال، به کمک کلاهبرداری به روش انتقال جعلی پول، توانسته است دستکم ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو پولشویی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مسئول رده بالای پلیس فرانسه، با بیان این که تحقیق در خصوص این پولشویی در سال ۲۰۱۹ و با بازداشت یک مرد ۳۲ ساله در پاریس که ۹۰۰ هزار یورو پول نقد همراه خود داشت، آغاز شده است، گفت: خیلی زود متوجه شدیم که با موضوع پولشویی و کلاه برداری مواجه هستیم که یک شبکه سازمان‌دهی شده آن را مرتکب شده است.

این کمیسر پلیس که خواست نامش فاش نشود خاطرنشان کرد، تحقیقات گسترده به خصوص تحقیقات فنی، موجب شد تا پلیس سرکرده این شبکه پولشویی را شناسایی کند.

وی گفت، سرکرده این شبکه، یک فرانسوی است که در «اسرائیل» مستقر بوده و سرویس‌های اطلاعاتی آنجا، او را به خوبی می‌شناسند. این مرد فرانسوی ۴۰ ساله در ۲۴ نوامبر بازداشت شده و قرار است به زودی به فرانسه بازگردانده شود.

این کلاه برداری به این صورت بوده است که فرد، با جا زدن خود به عنوان مدیر عامل یک شرکت در نزد حسابدار یک شرکت، به عنوان مثال، از وی در خواست می‌کرده است تا به صورت فوری، به حسابی او می‌گفته پول واریز کند. این در حالی است که بخشی از این پول، از طریق پلتفورم‌های جعلی سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف از جمله خاک‌های نایاب یا ارز‌های دیجیتال برداشت می‌شده است.

همچنین، افرادی که به عنوان نماینده اسمی، در ایجاد شرکت‌های سوری در کشور‌هایی همچون اتریش، مجارستان و رومانی دست داشتند، پول‌هایی که از پول شویی به دست آمده بود را به حساب‌های باز در لیتوانی و در نهایت به چین و هنگ کنگ منتقل می‌کردند. این در حالی است که تحصیلداران چینی در ازاء دریافت کمیسیون، این پول‌ها را مجداد به صورت اسکناس وارد پاریس می‌کردند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: یوسف نوری آلودگی هوا اعتراضات اصفهان اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرانسه پولشویی شبکه کلاهبرداری یوسف نوری آلودگی هوا اعتراضات اصفهان اومیکرون مذاکرات وین مازوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسؤول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد، افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه‌های اجتماعی ، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب کرده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6100186

دیگر خبرها

  • ویدئو| حمله پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به دانشجویان
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • حمله پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین+ فیلم
  • پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد+ فیلم
  • پلیس فرانسه با ضرب‌وشتم و گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد
  • اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران
  • ببینید | زیرکی جالب یک زن در تماس با پلیس برای درخواست کمک به صورت نامحسوس!
  • ببینید | لحظه پلمپ دفتر شبکه خبری الجزیره قطر توسط پلیس اسرائیل در تل‌آویو
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!