Web Analytics Made Easy - Statcounter

تماس‌های خارجی ناشناس منجر به صدور قبض‌های چند صد میلیون تومانی می‌شود، این شیوه کلاهبرداری مختص ایران نبوده و یک پدیده جهانی به شمار می‌رود که البته با رعایت نکاتی می‌توان در دام این کلاهبرداران اسیر نشد.

خبرگزاری میزان - ایرنا نوشت: استفاده غیر استاندارد از شماره تماس افراد باعث شده، قبض‌های چند ۱۰۰ میلیون تومانی روی دست کاربران بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوع اپراتور نیز فرقی ندارد، این ترفند کلاهبرداری از چند سال قبل در کل جهان آغاز شده و مربوط به ایران نیست.

کلاهبرداری از این طریق به این شکل انجام می‌شود که افراد یا شرکت‌هایی با شماره افراد تماس می‌گیرند و پس از تماس از سوی مخاطب، تماس را به سمتی که می‌خواهند هدایت می‌کنند و از این طریق هزینه گزافی برای مشترکان تلفن رقم می‌زنند.  

«محمد امامی» مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات در گفت‌وگو با ایرنا در این‌باره گفت: این موضوعی است که سازمان تنظیم مقررات به عنوان رگولاتور بخش فناوری، نمی‌تواند اقدامی جدی درباره آن انجام دهد، زیرا این یک مشکل جهانی است.

وی افزود: نخستین گام این بود که اپراتورهای سیار، سامانه‌ای برای شناسایی این شماره‌ها ایجاد کردند تا آن‌ها را مسدود کنند،‌ ضمن اینکه‌ تشکل‌هایی در سطح جهان به وجود آمده‌ است تا این شماره‌ها را شناسایی کرده و آنها را با دیگر کشورها در میان بگذارند.  

امامی خاطرنشان‌کرد: سازمان تنظیم مقررات از اپراتورها خواسته تا این سازوکار را ایجاد کنند، ما مانند دیگر کشورها فقط دریافت‌کننده این تماس‌ها هستیم و تماس‌گیرندگان در کشورهای دیگر مستقر هستند.  

در همین پیوند، سخنگوی مخابرات تاکید کرد: این کار خلاف قانون در یک سال گذشته با شدت بیشتری قربانی گرفته است.

«محمدرضا بیدخام» مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: به دلیل این‌که در یک سال گذشته این تماس‌ها شدت گرفته‌اند و قبض‌هایی با رقم بالا روی دست مشترکان مخابرات گذاشته‌اند، مراجع امنیتی و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز درصدد شناسایی این افراد و معرفی آنان برای برخورد قانونی هستند.

بیشتر بخوانید: کلاهبرداری ۸ میلیاردی در اینستاگرام

وی درباره اینکه کلاهبرداری بیشتر از سوی افراد انجام می‌شود یا شرکت‌ها، گفت: انجام این کار از هر ۲ طریق امکان‌پذیر است. توصیه ما به مخاطبان این است که با هیچ شماره بین‌المللی که از شبکه‌های ماهواره‌ای اعلام می‌شود، تماس نگیرند. ضمن اینکه تماس از دست رفته‌ از شماره‌های خارج از کشور تماس نگیرند، زیرا تماس آن‌ها از روش‌های غیر استاندارد رهیابی و از آن سواستفاده می‌شود.

بیدخام توضیح‌داد: این تماس‌ها محدود به خطوط ثابت نیست، گاهی از طریق تلفن همراه و پیام‌رسان‌های نیز با افراد تماس گرفته می‌شود و همین شیوه کلاهبرداری آن‌جا نیز انجام می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه به واسطه این کلاهبرداری‌ها یک قبض ۳۰۰ میلیونی نیز برای یک مشترک مخابرات صادر شده، گفت: بهترین پیشنهادی که می‌توانیم برای مشترکان مخابرات داشته باشیم این است که اگر ضرورت تماس با خارج از کشور را ندارد، از طریق «مخابرات من» صفر دوم خط خود را مسدود کنند تا تماسی از این طریق گرفته نشود.

 

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کلاهبرداری تلفنی قبض تلفن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کلاهبرداری تلفنی قبض تلفن تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌مدیرعامل شرکت گاز مازندران از پاسخگویی به ۸۴ هزار و ۱۷۴ تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی با مرکز امداد و حوادث ۱۹۴ شرکت گاز استان، طی سال گذشته خبر داد.

دکتر مایلی رستمی با اعلام این خبر گفت: از این تعداد تماس ۷۹ هزار و ۶۷۶ مورد منجر به اعزام عملیاتی و ۹۸۹ مورد نیز منجر به اعزام فوری گروه‌های امداد و حوادث شده است.

وی رفع نشتی از کنتور و رگولاتور، بررسی صدای ناهنجار از رگولاتور، وصل کردن مجدد انشعاب، بازدید از حفاری، کنترل آتش‌سوزی و رفع شکستگی علمک در اثر برخورد خودرو را از جمله اقداماتی عنوان کرد که اعزام گروه‌های امداد و حوادث در پی داشته است.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به ضرورت آمادگی و انجام واکنش سریع نیرو‌های امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی، گفت: برگزاری مانور مقابله با زلزله، انفجار، آتش‌سوزی، گازگرفتی و شکستگی علمک، نقشه‌خوانی و تعیین موقعیت مکانی از جمله اقداماتی است که در این راستا طی سال ۱۴۰۲ انجام شده است.

دیگر خبرها

  • رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در مورد آخرین تحولات فلسطین
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در خصوص تحولات منطقه
  • گفت‌و‌گوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه قطر
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • مصاحبه پذیرفته شدگان در آزمون بهزیستی استان برگزار می شود
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی