Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گاردین، مقامات بهداشتی آفریقای جنوبی گفتند که گونه اُمیکرون به افزایش «نگران کننده» موارد ابتلا به کرونا در این کشور دامن زده است و به سرعت در حال تبدیل شدن به سویه غالب است.


دکتر میشل گروم از موسسه ملی بیماری‌های واگیر آفریقای جنوبی گفت: «طی دو هفته گذشته افزایش تصاعدی در موارد ابتلا به کرونا مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته از میانگین هفتگی حدود ۳۰۰ مورد جدید در روز به ۱۰۰۰ مورد رسیده ایم .» این در حالی است که روز چهارشنبه (دیروز)، آفریقای جنوبی ۸۵۶۱ مورد ابتلا را ثبت کرد. این با آن وجود است که هفته گذشته، آمار روزانه ابتلا به کرونا ۱۲۷۵ نفر بود.

به گفته این پزشک آفریقایی، ۷۴ درصد از تمام ژنوم‌های ویروسی که در ماه گذشته توالی‌یابی شده بود، از نوع جدیدی بود که برای اولین بار در در ۸ نوامبر (۱۷ آبان) در گاوتنگ، پرجمعیت‌ترین استان آفریقای جنوبی یافت شد.


در حالی که سؤالات کلیدی در مورد میزان سرایت اُمیکرون باقی مانده است، کارشناسان برای تعیین سطح حفاظت ارائه شده واکسن‌ها عجله دارند. ماریا ون کرخوف، اپیدمیولوژیست سازمان جهانی بهداشت در یک نشست توجیهی گفت که داده‌های مربوط به میزان مسری بودن امیکرون باید در عرض چند روز در دسترس قرار بگیرد.

گفتنی است تا کنون سویه جدید کرونا (امیکرون) در چندین کشور شناسایی شده و نگرانی‌هایی را به وجود آورده است. این سویه جدید برای نخستین در جنوب آفریقا شناسایی شد. کماکان نگرانی‌ها در مورد میزان سرایت و قدرت این ویروس وجود دارد و دانشمندان در حال انجام آزمایشات بیشتر در این زمینه هستند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سویه جدید کرونا سویه امیکرون آفریقای جنوبی ابتلا به کرونا آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۲۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها

نسیم بهنیافرد رئیس مرکز تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیر واگیر و سرطان بیمارستان شهید صدوقی یزد گفت: این مرکز با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص و با تجهیزات پیشرفته در زمینه تشخیص سرطان، آماده ارائه خدمات به مراجعان است. خدمات انجام شده در این مرکز با تعرفه دولتی و تحت پوشش بیمه‌های پایه و بسته‌های حمایتی صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: شهروندان می‌توانند برای دریافت خدمات آموزشی و مشاوره، ویزیت و اقدامات تشخیصی (ماموگرافی، سونوگرافی، وکیوم بیوپسی، پاپ اسمیر، اندوسکوپی، کولونوسکوپی و …) به صورت مستقیم به مرکز مراجعه کنند یا اینکه از طریق مراکز بهداشتی تست‌های اولیه غربالگری را انجام داده تا در صورت نیاز به این مرکز ارجاع داده شوند.

بهنیافرد ادامه داد: همچنین مشاوره‌های تخصصی از جمله مشاوره تغذیه، درمان‌های حمایتی، تسکینی، لنفوتراپی و روانپزشکی و… در مرکز تشخیص زودهنگام سرطان بیمارستان شهید صدوقی به بیماران ارائه می‌گردد.

وی با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام سرطان گفت: خوشبختانه درباره سرطان‌هایی که در استان شایع است (سرطان روده بزرگ، پروستات، پستان، تیروئید، دهانه رحم و…) تست‌های غربالگری و تشخیص زودهنگام وجود دارد که در مراحل اول امکان تشخیص سرطان و درمان به موقع آن را فراهم می‌آورد.

رییس مرکز تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیر واگیر و سرطان افزود: اگر سرطان در مراحل اول تشخیص داده شود و درمان‌های پیشرفته و به موقع جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی و.. صورت گیرد احتمال بقای عمر قابل قبول بیماران از ۷۵ درصد به ۹۰ درصد افزایش می‌یابد.

بهنیافرد خاطر نشان کرد: تغذیه ناسالم و چاقی، کم‌تحرکی، مصرف کم سبزیجات، مصرف الکل و دخانیات، مواجهه با امواج رادیو اکتیو و آلاینده‌های محیط (آب، خاک و هوای آلوده) و استرس از عوامل خطر ابتلا به سرطان هستند.

وی ادامه داد: دو عامل دیگر از جمله افزایش سن و سوابق فامیلی مثبت (ژنتیک) هم از عومل مهم ابتلا به سرطان هستند که با توجه به اینکه اقدام موثری جهت کاهش نفوذ این دو عامل در بروز سرطان نمی‌توان انجام داد، تنها راه کاهش اثر این دو عامل در میزان مرگ و میر و ناتوانی‌های ناشی از بیماری سرطان انجام تست‌های غربالگری و اقدامات تشخیصی سرطان در مراحل اولیه می‌باشد.

رییس مرکز تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیر واگیر و سرطان به روند رو به رشد ابتلا به سرطان درایران و سایر کشور‌ها هم اشاره کرد و گفت: اگر چه میزان ابتلا به سرطان و سرعت رشد آن در استان یزد و کشورمان ایران بالاست و شیب تندی دارد ولی میزان ابتلا نسبت به بسیاری از کشور‌های اروپایی و آمریکا کمتر است.

وی اظهار داشت: در کشور‌های توسعه یافته، با وجود افزایش و رشد میزان ابتلا به سرطان، نسبت مرگ و میر سرطان در این کشور‌ها با آموزش عوامل خطر و علائم هشدار دهنده و همچنین انجام تست‌های غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان رو به کاهش است و میزان موفقیت در درمان و میانگین بقای عمر بیماران افزایش داشته است.

بهنیافر افزود: سرطان پروستات در استان یزد از سرطان پوست پیشی گرفته‌است و مقام اول کشوری را دارد. سرطان پستان در بانوان هم در استان مقام اول و در کشور نیز رتبه‌های اول و گاهاً دوم را داراست.

وی خاطرنشان ساخت: کارشناسان مرکز تشخیص زودهنگام سرطان در بیمارستان شهید صدوقی یزد از طریق ارائه خدمات مشاوره تلفنی در ساعات اداری پاسخگوی سوالات شهروندان هستند. شماره‌های ۰۳۵- ۳۱۸۳۴۲۴۵ و ۰۳۵- ۳۱۸۳۴۲۴۶ برای نوبت دهی و مشاوره تلفنی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد
  • افزایش ۳۵ درصدی بارگیری راه آهن لرستان در نخستین ماه سال
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • آفریقای جنوبی تحقیق درخصوص گورهای جمعی غزه را خواستار شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حضور کشور‌های بریکس در جشنواره فیلم مسکو
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها