Web Analytics Made Easy - Statcounter

لهستان طرح کمیسیون اروپا برای طولانی‌تر شدن روند پناهندگی و کاهش حقوق پناهندگان را کافی ندانسته و خواستار لغو کامل آن شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه استاندارد، لهستان طرح پیشنهادی کمیسیون اروپا برای حل مناقشات بر سر مهاجران در مرزهای بلاروس را رد کرده و "آندری سادوش"، سفیر لهستان در اتحادیه اروپا شب گذشته در سخنانی اعلام کرد اینکه تنها مهلت ثبت نام و بررسی درخواست های پناهندگی مهاجران طولانی تر شود غیر سازنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که مراحل پناهندگی باید کاملا متوقف شود.

کمیسیون اروپایی در راستای حمایت از سیاست‌های ضد مهاجرتی کشورهای شرقی اتحادیه اروپا طرحی را ارائه داده که این کشورها بتوانند موقتا قواعد پناهندگی در حمایت از مهاجران را به حال تعلیق درآورده و اخراج‌ها را تسریع کنند.

کمیسیون اروپایی می خواهد برخی از قواعد پناهندگی برای حمایت از مهاجران در مرزهای شرقی این اتحادیه با بلاروس را کاهش دهد. بر این اساس قرار است به کشورهای لهستان، لیتوانی و لتونی اجازه داده شود که به صورت موقت برخی از قواعد حمایت از پناهجویان را به حال تعلیق درآورند. این پیشنهاد از طرف معاون رئیس کمیسیون اروپایی و کمیسر امور مهاجرت در اتحادیه اروپا ارائه شده است.

بر اساس این طرح روند پناهندگی در اتحادیه اروپا طولانی تر شده و اخراج پناهجویان ساده تر می شود. یلوا یوهانسون، کمیسر امور داخلی و مهاجرت اتحادیه اروپا در این باره گفته است که حقوق اساسی پناهندگان دست نخورده باقی می ماند. این اقدامات ابتدا برای 6 ماه اجرایی می شود.

این طرح شرایطی را فراهم می کند که نهادها و سازمان ها برای ثبت درخواست های پناهندگی به جای 10 روز، فرصت بیشتر 4 هفته ای داشته باشند. به این ترتیب روند پناهندگی می تواند تا حدود 16 هفته طول بکشد. در طول این مدت پناهجویان معمولا در مراکز پذیرش پناهندگان در نزدیکی مرزها مستقر می شوند.

کمیسیون اروپایی همچنین می خواهد به این کشورها اجازه اخراج های سریع تر و آسان تر پناهندگان را بدهد. این طرح باید از طرف کشورهای عضو این اتحادیه پذیرفته شود.

سفیر لهستان در واکنش به این طرح کمیسیون اروپایی اعلام کرد که این منجر به بار بیش از حد روی دوش های کشورهای عضو اتحادیه اروپا در هنگام بررسی روندهای پناهندگی می شود.

وی همچنین گفت: ما پیشنهاد کرده بودیم که پاسخ به این حمله هیبریدی باید تعلیق روند پناهندگی باشد و نه تمدید آن.

اتحادیه اروپا بلاروس را متهم می کند که برای انتقام از تحریم های بروکسل علیه این کشور مهاجران را روانه مرزهای اروپا کرده است. البته بلاروس این اتهامات را شدیدا رد می کند.

تصویب قانون جدید ضدپناهندگان در پارلمان لهستانلهستان: اروپا فهمیده سیاست درهای باز در برابر پناهندگان جواب نمی‌دهد

بر اساس اطلاعات کمیسیون اروپایی از شروع سال جاری میلادی تا به حال حدود 8 هزار مهاجر از طریق بلاروس به اتحادیه اروپا رفته اند. حدود 4300 نفر به لیتوانی، حدود 3200 نفر به لهستان و بیش از 400 مهاجر هم به لتونی رفته اند. هزاران مهاجر هم همچنان در مرزهای بلاروس و در هوای سرد منتظر یافتن راهی برای رسیدن به اروپا هستند.

لهستان مرتبا اقدامات و سیاست های خود در مرزها علیه مهاجران را تشدید می کند.

ورشو هزاران سرباز را در این مرزها مستقر کرده و یک حصار موقت در امتداد این مرزها کشیده و کنترل ها را به شدت تشدید کرده است.

اکثریت نمایندگان پارلمان لهستان همچنین اخیرا با اصلاحیه قانونی برای حفاظت از مرزها و ایجاد محدودیت برای مقابله با هجوم پناهندگان موافقت کردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا کمیسیون اروپایی اتحادیه اروپا کمیسیون اروپا روند پناهندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۳۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم

نخست‌وزیر یونان گفت آتن نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی مانند پاتریوت‌ یا اس-۳۰۰ را به اوکراین ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و ناتو برای افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان اعلام کرد این کشور نمی‌تواند سیستم‌های دفاعی پاتریوت یا اس-۳۰۰ به اوکراین بدهد.

به نقل از بیزینس اینسایدر، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا تحت‌فشار هستند تا سیستم‌های حفاظتی بیشتری برای کی‌یف فراهم کنند، به‌ویژه کشورهایی مانند یونان و اسپانیا که چنین سیستم‌هایی را در اختیار دارند.

میتسوتاکیس در مصاحبه‌ای عنوان کرد: یونان اس-۳۰۰ یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. این سؤال از ما پرسیده شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند در حال بررسی فوری راه‌هایی برای ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند، اما قول مشخصی درباره سامانه‌های پاتریوت ندادند.

باتوجه‌به تنش‌ها با ترکیه، دفاع یک موضوع بسیار حساس برای آتن است. یونان درگذشته هزاران راکت، مواد انفجاری قوی، مهمات و راکت‌های ضدتانک به اوکراین ارسال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه