Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، آنالیز نهایی اثربخشی واکسن پاستوکووک که در اوایل این هفته منتشر شد، نشان می دهد این واکسن ۹۶.۵ درصد از بستری و نوع شدید بیماری کرونا جلوگیری می کند. این درحالی است که یکی از مجریان طرح مطالعاتی این واکسن چند روز پیش براساس گزارش اولیه نتایج کارآزمایی این مقدار را ۹۵ درصد اعلام کرده بود که بنا به اعلام اخیر رییس انستیو پاستور ایران براساس آخرین آنالیز، درصد نهایی ۹۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد است.

دکتر علیرضا بیگلری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: رقم ۹۶.۵ درصد قابل مقایسه با معتبرترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در دنیا است و به عبارتی نشان می دهد که پاستوکووک جزو بهترین واکسن های دنیا است.

وی یادآور شد: همچنین نتابج نهایی کارآزمایی بالینی فاز سوم پاستوکووک نشان می دهد که این واکسن می تواند در ۱۰۰ درصد افراد آنتی بادی خنثی کننده ویروس کرونا را ایجاد کند که این موضوع افتخاری بزرگ برای کشور است.

رییس انستیتو پاستور ایران ادامه داد: در این بررسی ها مشخص شد تزریق سه دز واکسن کارایی بهتری دارد و بر این اساس در بزرگسالان توصیه به استفاده از سه دز (۲ دز پاستوکووک و یک دز پاستوکووک پلاس) شده است.

واکسن عمده ترین راهکار برای پیشگیری از جهش های ویروس کرونا است 
بیگلری، تزریق واکسن را بهترین راهکار برای پیشگیری از جهش های ویروس کرونا دانست و به مردم توصیه کرد که حتما واکسن کرونا را تزریق کنند تا علاوه بر حفظ تندرستی خود از بروز جهش جلوگیری شود.

وی در پاسخ به سوالی درمورد احتمال ادامه جهش های ویروس کرونا گفت: جهش های این ویروس همچنان ادامه خواهد یافت. مطالعات نشان داده است که جهش ها در جوامعی شدت بیشتری دارد که واکسن نزده اند.

رییس انستیتو پاستور افزود: هرچند واکسیناسیون، ایمنی مناسبی را ایجاد می کند اما پس از مدتی اثر ایمنی در دریافت کنندگان کاهش پیدا می کند. یافته های علمی نشان می دهد که مردم برای ایجاد ایمنی بیشتر به دزهای یادآور و تقویت کننده نیاز دارند.

بیگلری، زمان مناسب برای تزریق دز یادآور را بین ۶ تا ۹ ماه نیاز اعلام کرد و گفت: در طراحی واکسن ها در دزهای یادآور باید دقت شود تا سویه های جدید را پوشش دهد.

به گزارش ایرنا، پاستوکووک واکسن نوترکیب است که فازهای اول و دوم تست بالینی این واکسن تولید مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران در کشور کوبا انجام شد. در فاز اول ۴۰ داوطلب و در فاز دوم هم ۹۲۰ داوطلب حضور داشتند. در این ۲ فاز هم بی خطری واکسن و تعیین دز مناسب مورد ارزیابی قرار گرفت.

فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم در ایران و هم در کوبا انجام شد که در کوبا ۴۴ هزار داوطلب و در ایران ۲۴ هزار داوطلب حضور داشتند. این مرحله در ایران در هشت شهر انجام شد.

این واکسن مجوز اضطراری را از سازمان غذا و داروی ایران دریافت کرده و در حال تزریق به هموطنان است.

برچسب‌ها کرونا انستیتو پاستور ایران واکسن علیرضا بیگلری پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا انستیتو پاستور ایران واکسن کرونا انستیتو پاستور ایران واکسن علیرضا بیگلری انستیتو پاستور پاستور ایران ویروس کرونا نشان می دهد ۹۶ ۵ درصد جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است