Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@12:32:00 GMT

آفرود جدید لکسوس با موتور هیدروژنی

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۸۹۳۷

آفرود جدید لکسوس با موتور هیدروژنی

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت نیواطلس، لکسوس با رونمایی از خودروی مفهومی کاملا جدید ROV نشان داد که برنامه‌های ویژه‌تری نیز برای آفرود و مسابقات ورزشی دارد. یک وسیله نقلیه به لطف موتور احتراق هیدروژنی تقریبا بدون کربن، گرد و غبار کمتری  را پشت سر دارد.

لکسوس با کانسپت خودروی تفریحی آفرود ROV، گزینه جذابی را ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به‌جای فناوری پیل سوختی هیدروژنی که تویوتا در آن شهره شده است، به فناوری جدیدتر و آزمایشی‌تر موتور احتراق داخلی هیدروژن یا همان هیدروژن ICE ((internal combustion engine متکی هستند.

تویوتا در حال آزمایش و توسعه فناوری موتور احتراق هیدروژن از طریق برنامه موتور اسپورت خود بوده است و ROV از یک واحد یک لیتری استفاده می‌کند که توسط یک مخزن هیدروژن فشرده با فشار بالا تغذیه می‌شود. لکسوس تخمین‌های عملکرد را مشخص نکرده است، اما می‌گوید که سرعت احتراق سریع هیدروژن منجر به افزایش پاسخگویی گشتاور در آفرودها می‌شود.

موتور هیدروژنی ROV برخلاف یک خودروی برقی کم‌صدا RC، صدایی قدرتمند شبیه گاز موتورهای احتراق داخلی را دارد. با این حال، لکسوس قول می‌دهد که صدای موتور از طریق استانداردهای QDR (بی‌صدا، دوام، قابلیت اطمینان) اصلاح شود، بنابراین احتمالاً راننده در معرض سر و صدایی مشابه کسی که یک اره برقی در حال کار را روی صندلی سرنشین دارد، نخواهد بود!

بیشتر بخوانید:

ماشین‌هایی که با برق، هیدروژن و خورشید کار می‌کنند

لکسوس اذعان می‌کند که مقدار کمی کربن از روغن موتور سوخته آزاد می‌شود، اما موتور احتراق داخلی هیدروژن انتشار CO2 را بسیار نزدیک به صفر کاهش می‌دهد. البته این شرکت هنوز جزئیات این مفهوم را منتشر نکرده است.

کد خبر 640861 برچسب‌ها خودرو - جهانی شرکت‌ خودروسازی‌ تویوتا خودرو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی شرکت خودروسازی تویوتا خودرو موتور احتراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۸۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد
  • روایت دردناک امدادگران از صحنه های تصادفات موتورسواران + ویدئو
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • اجرای طرح ترخیص فوری موتور شارژی‌های توقیفی در کیش
  • مخدوش کردن پلاک موتور جرم است
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آمبولانس آفرود است
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟