Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا صدیق راد، مدیر کل بهزیستی خوزستان در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی افراد دارای معلولیت گفت: شعار امسال " پیش بسوی دنیایی فراگیر، دسترس پذیر و پایدار بعد از بیماری کرونا با راهبری و مشارکت افراد دارای معلولیت" نشان دهنده آن است که همه افراد جامعه به ویژه دارای معلولیت باید از امکان مشارکت در سرنوشت خود و جامعه در بستر شرایط مناسب برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به ضرورت ارتقاء سطح سلامت جسمی و روانی جامعه هدف با تامین نیاز‌های مراقبتی و توانبخشی از طریق ارائه خدمات توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی در مراکزز افزود: ساماندهی سالمندان، افراد دارای معلولیت و بیماران روانی مزمن در خانه‌های کوچک و حمایتی، ساماندهی افراد مجهول الهویه در مراکز شبانه روزی، خدمات ویژه سالمندان در مجتمع مسکونی و نگهداری و توانبخشی افراد دارای معلولیت، سالمندان و بیماران روانی مزمن درخانواده از اهم برنامه‌های دفتر امور مراکز توانبخشی مراقبتی بهزیستی در این خصوص است.

صدیق راد بیان داشت: در حال حاضر ۸ مرکز شبانه روزی توانبخشی و مراقبتی سالمندان به ۴۵۰ خدمت گیرنده، ۱۰ مرکز توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی افراد دارای اختلالات هوشی رشدی بالای ۱۴ سال به ۷۳۰ خدمت گیرنده، ۵ مرکز توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی به افراد دارای اختلالات هوشی رشدی کمتر از ۱۴ سال به ۱۸۰ خدمت گیرنده، ۹ مرکز توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی به بیماران روانی مزمن به ۵۷۵ خدمت گیرنده و ۲ مرکز توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی افراد دارای معلولیت جسمی حرکتی به ۱۰۰ خدمت گیرنده، خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان داشت: ۱۸ مرکز خدمات توانبخشی، مراقبت در منزل به ۸۳۵ معلول، سالمند و بیمارروانی مزمن خدمات توانبخشی ارائه می‌کنند.
صدیق راد تاکید کرد: اعطای کمک هزینه درمان و نگهداری ۳۶۰ معلول، سالمند و بیمار روانی مزمن مجهول‌الهویه، هزار و ۴۹۸ کمک هزینه حق پرستاری افراد دارای آسیب نخاعی و هزار و ۳۷۶ کمک هزینه حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت در خانواده از دیگر خدمات بهزیستی به افراد دارای معلولیت بوده است.

وی افزود: علاوه بر ۴۸ هزار و ۷۳ کمک هزینه معیشت توانبخشی (مستمری)، ۱۴ هزار و ۶۴۸ خانوار نیز کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیارشدید و یاشدید فاقد شغل و درآمد دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان ضمن تشریح نحوه اجرای برنامه توانبخشی از راه دور در مراکز روزانه توانبخشی در شرایط بحرانی ناشی از شیوع بیماری کووید گفت: به دلیل پیشگیری از سرایت بخشی بیماری، خدمات حضوری مراکز روزانه آموزشی محدود و بسته آموزش و توانبخشی از راه دور بر بستر اینترنت و مخابرات فراهم گردید.

غلامرضا صدیق راد افزود: در حال حاضر ۹۵ مرکز روزانه توانبخشی نسبت به ارائه این نوع از خدمات به حدود ۳ هزار و ۹۳۵ فرد دارای معلولیت، سالمند، بیمار روانی مزمن و فرد دارای اختلال اتیسم اقدام می‌نمایند و افراد خدمت گیرنده با توجه به گزارش‌های عملکردی مراکز یادشده از کمک هزینه (یارانه) برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: کمک به ۱۰۰ کودک ناشنوا برای کاشت حلزون، تامین وسایل کمکی و اندام‌های مصنوعی برای ۴۰۵ معلول نیازمند، تامین ۳ هزار وسیله توانبخشی و هزار و ۴۹۸ وسیله بهداشتی معلولان در کنار ارائه خدمات توانپزشکی به ۳۷۵ معلول و خدمات توانبخشی و درمان اختلالات دهان، بلع و تغذیه به ۳۱۰ معلول از جمله اقدامات شاخص بهزیستی خوزستان برای افراد دارای معلولیت در سالجاری است.
در پایان این مراسم از توان یابان موفق در عرصه‌های مختلف علمی، ورزشی، فرهنگی و هنری تقدیر شد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خدمات بهزیستی مرکز توانبخشی مرکز توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی افراد دارای معلولیت بهزیستی خوزستان خدمات توانبخشی خدمت گیرنده روانی مزمن کمک هزینه صدیق راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • فعالیت شبانه‌روزی ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • بهره مندی 3 هزار و 741 مشترک نهادهای حمایتی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد