Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@15:35:43 GMT

خستگی مزمن از علائم سندرم کووید طولانی مدت

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۱۳۱۳

خستگی مزمن از علائم سندرم کووید طولانی مدت

به گزارش جام جم آنلاین، گزارش‌ها حاکی از آن است که بیماران کرونایی مدتها پس از بهبود از کووید ۱۹ با خستگی شدید، بدخوابی، مه مغزی، و دردهای عضلانی همچنان دست و پنجه نرم می‌کنند.

محققان دریافتند که تقریباً نیمی از ۴۱ بیمار پس از بهبودی از کووید ۱۹، از نوعی تب، درد، خستگی و علائم افسردگی رنج می‌بردند که مدت‌ها با خستگی مزمن همراه بوده است، و به عنوان آنسفالومیلیت میالژیک / سندرم خستگی مزمن شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دکتر «دونا مانچینی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی آیسان نیویورک، در این باره می‌گوید: «خستگی مزمن یک بیماری غیر قابل توضیح پزشکی است که با خستگی شدید مشخص می‌شود و فعالیت عادی روزانه بیمار را حداقل برای شش ماه محدود می‌کند.»

وی در ادامه افزود: «معمولاً خستگی مزمن با علائم مبهمی مانند خواب بدون احساس خوب، کسالت پس از تحرک جسمی، مه‌آلودگی ذهنی، سرگیجه، دردهای عضلانی و گلودرد همراه است.»

مانچینی گفت: «ما شگفت زده شدیم که فهمیدیم نزدیک به ۵۰ درصد از بیمارانی که مورد مطالعه قرار دادیم معیارهای سندرم خستگی مزمن را دارند.»

بیماران در این مطالعه جدید بین ۲۳ تا ۶۹ سال سن داشتند. این افراد بین ۳ تا ۱۵ ماه از تشخیص اولیه کووید ۱۹ شأن گذشته بود، به این معنی که علیرغم بهبودی کووید، آنها از مجموعه‌ای از مشکلات سلامتی رنج می‌بردند.

برای درک بهتر اینکه چه چیزی می‌تواند باعث علائم آنها شود، محققان آزمایشاتی را برای ارزیابی الگوهای تنفسی آنها در طول ورزش و روتین‌های معمول روزانه انجام دادند.

همچنین از شرکت کنندگان خواسته شد تا الگوهای خستگی را در نیم سال گذشته و همچنین هرگونه سفتی مفاصل، دردهای عضلانی، مشکلات خواب و تمرکز، و مسائل مربوط به ورزش را اعلام نمایند.

این مطالعه نشان داد که در مجموع، ۴۶ درصد دچار خستگی مزمن پس از کووید بودند.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ بدخوابی خستگی شدید افسردگی خستگی مزمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن

خواه آخرین وعده غذایی خود را آخر شب بخورید و یا تا لحظه خواب در حال رفت و آمد به سمت یخچال باشید، این پرخوری های آخر شب ممکن است به چیزی بیش از سنگینی معده در طول زمان منجر شود. تحقیقات نشان می دهد که غذاخوردن قبل از خواب می تواند عوارض جانبی بی شماری بر همه چیز از جمله وزن و عملکرد شما در محل کار داشته باشد.

چربی کمتری می سوزانید

به گزارش نمناک، اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید، ممکن است بخواهید قبل از خواب میان وعده های سبک بخورید اما مطالعات در یک گروه 6 نفره بالای 50 سال نشان می دهد؛ کسانی که یک وعده غذایی قبل از خواب می خورند چربی کمتری در مقایسه با کسانی که وعده غذایی خود را چند ساعت زودتر می خوردند، می سوزانند، علارقم اینکه میزان مصرف کالری و فعالیت بدنی هر دو گروه برابر است.

دچار وزن اضافه میشوید

اگر نمی توانید وزن خود را کاهش دهید، شام خود را زودتر بخورید. افرادی که شام خود را به جای ساعت 6، ساعت 10 می خورند، به احتمال زیاد به مشکلات عدم تحمل گلوکز و کاهش اکسیداسیون چربی دچار می شوند. پرخوری قبل از خواب خطر چاقی و سندرم متابولیک را افزایش می دهد.

احتمال ابتلا به سندرم متابولیک در شما بالا میرود

سندرم متابولیک باعث افزایش چربی دور شکم، فشار خون، قند خون، کلسترول، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سکته مغزی می شود.

مطالعه ای بر روی گروهی از بزرگسالان بین 40 تا 54 سال نشان داد زنانی که قبل از خواب شام می خورند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می شوند. همچنین این آزمایش نشان داد که زنان و مردانی که قبل از خواب پرخوری می کنند سطح تری گلیسیرید و کلسترول آن ها بالاتر از حد طبیعی است.

دچار اختلال خواب خواهید شد

وعده های غذایی آخر شب و خستگی صبحگاهی بیش از آن چه که شما فکر کنید به یکدیگر پیوند خورده اند. مطالعه ای بر روی 52 نفر نشان داد افرادی که قبل از خواب پرخوری می کنند در مقایسه با کسانی که چند ساعت قبل از خواب شام خود را می خورند، بیشتر از اختلال خواب رنج می برند و کم تر می خوابند.

عملکرد شما ضعیف می شود

پر خوری قبل از خواب فقط روی وزن شما تاثیر نمی گذارد. افرادی که شب قبل از خواب غذای ناسالم می خورند، بیشتر دچار مشکلات جسمی از جمله سر درد و اسهال در روز بعد می شوند و در نتیجه عملکرد پایین تری در محل کار خود دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • ویدیو کامنت| دلایل خستگی دائمی چیست؟
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی