Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل بیمه سلامت مازندران معتقد است، به جهت اجرای طرح پزشک خانواده شهری در این استان، ۴۷ درصد مؤسسات طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت، خدمات خود را در بستر الکترونیک ارائه می‌دهند.

محمدرضا میرزایی در حاشیه نشست دو روزه بررسی چالش‌های نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در مازندران با حضور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۵ درصد مؤسسات طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت، خدمات خود را در بستر الکترونیک ارائه می‌دهند اما در مازندران به جهت اجرای طرح پزشک خانواده شهری این آمار ۴۷ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ازاین‌رو یکی از مأموریت‌های اصلی اداره‌کل بیمه سلامت استان مازندران تسریع در فرآیند نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک است.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران افزود: در راستای شتاب بخشیدن به اجرای طرح نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک جلسات متعددی با روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و سازمان‌های نظام پزشکی و تأمین اجتماعی برای هماهنگی‌های بیشتر جهت اجرای این طرح برگزارشده است.

وی خاطرنشان کرد: در یک برنامه دوروزه با حضور دست‌اندرکاران استانی اجرای طرح نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک، نماینده فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، مدیرکل سامانه ها و روش‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت و کارشناسان این اداره کل، شرکت‌های برنامه‌نویس، شرکت‌های His، مدیران IT دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و تأمین اجتماعی، نماینده انجمن پزشکان خانواده شهری استان و ۱۰ نفر از مدیران و کارشناسان برجسته حوزه IT سازمان بیمه سلامت موضوعات و مشکلات اجرای طرح نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک در مازندران موردبحث و بررسی قرار گرفت.

میرزایی بابیان اینکه اجرای طرح بیمه رایگان برای افرادی که از هیچ پوشش بیمه‌ای برخوردار نیستند از دیگر مأموریت‌های محوله سازمان بیمه سلامت است، افزود: با تأکید دکتر ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت پوشش بیمه‌ای افرادی که در حاشیه‌ی شهرها و مناطق کم برخوردار از هیچ پوشش بیمه‌ای برخوردار نیستند در دستور کار اداره کل بیمه سلامت مازندران قرار گرفت که طی بررسی‌های به‌عمل‌آمده حدود ۵۰ هزار نفر در مازندران تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران خاطرنشان کرد: اجرای طرح بیمه‌ی مکمل برای روستاییان از دیگر اولویت‌های جدید سازمان بیمه سلامت است.

وی تصریح کرد: در استان مازندران ۹۰۰ هزار بیمه‌شده روستایی به‌صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند می‌شوند، قرار است با اجرای طرح بیمه‌ی مکمل روستاییان تمامی خدمات سرپایی و بستری تخصصی در بیمارستان‌های دولتی به‌صورت رایگان به این عزیزان ارائه شود.

میرزایی یادآور شد: اداره کل بیمه سلامت مازندران با بسیج تمامی امکانات تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا ابتدای دی‌ماه با سرعت بخشیدن به طرح نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک میزان پوشش استان را تا حد قابل قبولی بالابرده و زمینه‌ی اجرای آن را در استان فراهم سازد.

وی گفت: اجرای طرح‌های الکترونیک در نظام سلامت می‌تواند خدمات بهتری به مردم ارائه کند و همچنین در مدیریت منابع نظام سلامت نیز بسیار مؤثر است.

میرزایی با اشاره به اینکه نسخه‌نویسی الکترونیک در کاهش تقاضاهای القایی بسیار تأثیرگذار بوده و به اقتصاد سلامت و هزینه کرد درست منابع کمک قابل‌توجهی نیز خواهد کرد، گفت: بررسی فنی و علمی نسخ و جلوگیری از تعدد و تداخل دارویی از دیگر مزایای نسخه‌نویسی الکترونیک است.

وی ادامه داد: بحث یکپارچگی خدمات الکترونیک به ویژه نسخه‌نویسی الکترونیک از اولویت‌های نظام سلامت به‌خصوص سازمان‌های بیمه‌گر است؛ به‌طوری‌که برای افزایش، دقت و سرعت تقسیم‌کار بین سه سازمان بیمه‌گر اصلی کشور صورت گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران افزود: برای نسخ الکترونیک مشوق‌هایی در نظام پرداخت برای جامعه پزشکی در نظر گرفته‌شده است که در راستای انجام آن، مطالبات می‌تواند به‌موقع پرداخت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی استانی اجتماعی طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک مدیرکل بیمه سلامت مازندران سازمان بیمه سلامت اجرای طرح اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه