Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر رحمتیان روزشنبه در حاشیه بازدید از مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور بافق در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با رها سازی ۴۸۳ هزار  قطعه بچه ماهی تیلاپیا در استخرهای پرورش ماهی منطقه پیش بینی می‌شود امسال ۲۴۱ تن گوشت ماهی در شهرستان برداشت شود.

وی با اشاره به فعالیت مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور و پروژه‌های تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا در بافق بیان کرد: این مرکز می‌تواند در حوزه کمبود آب و امنیت غذایی، به اقتصاد صنعت شیلات کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت‌های خوب شهرستان در حوزه پرورش ماهی، اظهارکرد: سیستم‌های پرورش ماهی در بافق سنتی، بیوفلاک و متراکم است و در سیستم‌های بسته حدود ۱۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

رحمتیان به اخذ مجوز فرآوری ماهی تیلاپیا در این شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: یک واحد ۲۵۰ تنی و یک واحد ۵۰ تنی برای فرآوری ماهی تیلاپیا، اقدام لازم  را انجام داد.

این مسوول با بیان اینکه هر کیلوگرم ماهی تیلاپیا حدود ۳۵ درصد فیله قابل استحصال دارد خاطرنشان کرد: فرآوری ماهی در واحدهای دارای مجوز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد:  با توجه به ظرفیت‌های بافق برای آبزی پروری در آب‌های شور،ایجاد پارک ملی آبزیان در این شهرستان ضروری است و این مهم در دستور کار و اولویت های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور قرار دارد.

رحمتیان خاطر نشان کرد: لزوم فعالیت‌های دانش بنیان و علمی در کنار تحقیقات، باعث می‌شود که راه اندازی پارک ملی علم و فناوری آبزیان در بافق، در دستور کار قرار گیرد.

وی  با اشاره به کمبود آب شیرین به دلیل واقع شدن استان در ناحیه مرکزی ایرانگفت: یکی از رویکردها در حوزه تقویت صنعت شیلات، بحث آبزی پروری در آب‌های شور و لب شور و استفاده از پساب‌ها است.

به گفته مدیرجهادکشاورزی بافق، آنچه در افق چشم انداز سند امنیت غذایی در حال بررسی است در آینده نزدیک میزان تولید در آبزی پروری به ۷۰۰ هزار تن در کشور برسد که ۲۰۰ هزار تن از این میزان به ماهی تیلاپیا اختصاص پیدا می‌کند.

پرورش ماهی تیلاپیا در  ۱۱ استخر(مزرعه) شهرستان بافق انجام می شود و به ازای هر تن تولید، ۲ نفر به طور مستقیم و پنج نفر غیرمستقیم به کار اشتغال دارند.

ماهی تیلاپیا تولید بافق علاوه بر مصرف مردم شهرستان به بازار مرکز استان یزد و همچنین شهرستان‌ های بهاباد، یزد، کوهبنان کرمان، منطقه نوق و سیریز رفسنجان عرضه می‌شود.

مرکز شهرستان ۵۲ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مزرعه پرورش ماهی توسعه ایران تولید داخلی توسعه اقتصادی اشتغال زایی بافق سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مزرعه پرورش ماهی توسعه ایران تولید داخلی مزرعه پرورش ماهی توسعه ایران تولید داخلی توسعه اقتصادی اشتغال زایی بافق سازمان شیلات ایران ماهی تیلاپیا پرورش ماهی آب های شور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سلگی ظهر یکشنبه در جلسه احداث شهرک‌های شیلاتی شهرستان نهاوند گفت: با اشاره به اینکه نهاوند به عنوان قطب شیلات غیر ساحلی کشور شناخته شده و با وجود سراب‌های متعدد نیاز احداث این شهرک به منظور توسعه شیلات و ایجاد اشتغال تاکید کرد.

وی افزود: با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیا و آب‌های بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهره برداران بخش کشاورزی و باغات هدایت می‌شود.

سلگی بیان کرد: مکان یابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام از دستگاه‌های ذیربط و استفاده از اراضی ملی می‌تواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.

کد خبر 6097396

دیگر خبرها

  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق