Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت راه‌وشهرسازی در گزارشی مهم‌ترین فعالیت‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل در بخش احداث و توسعه زیربناهای آزادراه‌ها در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم را اعلام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزارت راه و شهرسازی طی گزارشی به ارائه دستاوردهای این وزارتخانه در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف، از جمله اقدامات شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل در بخش جاده‌ای مربوط به معاونت ساخت و توسعه آزادراه‌ها پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا معاونت ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل، بهره‌برداری از 315 کیلومتر آزادراه را در سال 1400 هدف‌گذاری کرده است. این شرکت در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم، اقدام به روسازی 49 کیلومتر و زیرسازی 30 کیلومتر آزادراه کرده است.

در معاونت ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل، از مجموع 30 کیلومتر زیرسازی انجام شده در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم، 4 کیلومتر مربوط به احداث آزادراه حرم‌ تا حرم (قم-گرمسار-مشهد) است.

همچنین 3.5 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه تهران-شمال، 5 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه اصفهان-شیراز، 2 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه تبریز- بازرگان، 2 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه تهران-کرج (ادامه اتوبان همت) و کنارگذر شمالی کرج، 2.5 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه راهجرد-اراک-خرم‌آباد، 2.3 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه کنارگذر شمالی مشهد و مشهد-قوچان، 3 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه مراغه-ملکان-هشترود-نقده-تمرچین، 1.5 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه کنارگذر شرقی اصفهان، 0.5 کیلومتر احداث آزادراه کمربندی قم و قم-سلفچگان-راهجرد و 4 کیلومتر احداث آزادراه همدان-اسدآباد-کنگاور-کرمانشاه دیگر زیرسازی‌هایی هستند که در این مدت انجام شده‌اند.

علاوه‌بر این در حوزه روسازی (احداث) نیز 4 کیلومتر احداث آزادراه حرم تا حرم (قم-گرمسار-مشهد)، 33 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه اصفهان-شیراز، یک کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه تبریز-بازرگان، 2 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه تهران-کرج (ادامه اتوبان همت) و کنارگذر شمالی کرج، 3 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه راهجرد-اراک-خرم‌آباد، 0.5 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه کنارگذر شمالی مشهد و مشهد- قوچان، 4.5 کیلومتر مشارکت در احداث آزادراه مراغه-ملکان-هشترود-نقده-تمرچین و یک کیلومتر احداث آزادراه همدان-اسدآباد-کنگاور-کرمانشاه، مجموع روسازی‌های انجام شده در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم در حوزه آزادراه‌ها هستند.

تکمیل و توسعه سامانه دریافت الکترونیکی عوارض آزادراه­‌های کشور (ETC) در پایگاه دریافت عوارض و اتاق سرور وزارت راه‌وشهرسازی و یکپارچه شدن این سامانه در آزادراه­‌های مشارکتی کشور، تهیه شناسنامه فنی و نظام­نامه اجرایی برای نگهداری و بهره­‌برداری مطلوب­‌تر از پروژه‌­های آزادراهی در حال بهره‌­برداری کشور در قالب کارگروه بررسی فنی و امور نگهداری اداره کل بهره‌برداری آزادراه­‌ها و انجام مطالعات بهسازی پروژه­‌های در حال بهره­‌برداری آزادراهی و تکمیل آن از طریق مشاوران ذی‌صلاح در جلسات کارشناسی متعدد از اقدامات این معاونت به‌شمار می‌رود.

همچنین برگزاری مناقصه انتخاب سرمایه­‌گذار برای احداث مجتمع خدماتی رفاهی در آزادراه­‌های تهران-پردیس و زنجان-تبریز، پیگیری­‌های لازم برای افتتاح حساب ضمانت‌های دوران بهره­‌برداری، برگزاری جلسات متعدد برای تمرکز وجوه آزادراه‌­ها در حساب مشترک صندوق ETC و ایجاد زیرساخت دریافت مفاصا حساب عوارض الکترونیک آزادراه‌­ها در مراکز نقل و انتقال خودرو از دیگر اقدامات این معاونت در شرکت ساخت و توسعه حمل‌ونقل در بخش جاده‌‌ای است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت ساخت و توسعه شرکت ساخت و توسعه شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کنارگذر شمالی آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۳۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه