Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@04:39:55 GMT

فعالان حوزه خاک تجلیل می شوند

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۳۷۷۸

فعالان حوزه خاک تجلیل می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، دبیر اجرایی مراسم بزرگداشت روز جهانی خاک با اعلام این مطلب افزود: در این مراسم که همزمان با ششمین نمایشگاه سامانه های نوین آبیاری در محل نمایشگاه دائمی بین المللی تهران به صورت مجازی و حضوری در روز ۱۴ آذر ماه برگزار خواهد شد، فعالان مردمی، بهره برداران و دو محقق در حوزه خاک با اهدای لوح تقدیر مورد تجلیل قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا پرستار گفت: در این مراسم قرار است از ۱۰ دانش آموز برگزیده هفدهمین گنگره خاک ایران در حوزه نقاشی، عکس و فیلم نیز تقدیر شود.

وی با بیان این که امسال روز جهانی خاک با شعار "توقف شور شدن و تقوت باردهی خاک" بر گزار می شود، اظهار داشت: امسال در اکثر استان های کشور نیز مراسم روز جهانی خاک به صورت جداگانه برگزار می شود.

مشاور معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی که روز جهانی خاک هر سال در ۵ دسامبر مصادف با ۱۴ آذر ماه با هدف فرهنگ سازی و توجه به اهمیت خاک در تولید برپا می شود و در ایران نیز هدایت و برگزاری این روز از سال ۹۶ بر عهده معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی است.

پرستار بر نقش و حفظ کیفیت خاک در تولید پایدار محصولات کشاورزی تاکید و تصریح کرد: تشکیل یک سانتی متر خاک حدود ۵۰۰ سال زمان می برد و از این رو نباید در حفاظت از خاک غفلت کرد.

وی اظهار داشت: از حدود ۱۸.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی که در چرخه کشت قرار دارند، تنها ۱.۳ میلیون هکتار اراضی جزو کلاس یک قرار دارد و حاصلخیز محسوب می شوند.

پرستار افزود: مابقی اراضی کشاورزی با محدودیت هایی برای کشت همچون شوری، کمبود مواد آلی خاک و قلیایی شدن روبرو هستند.

کد خبر 5367027

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی روز جهانی خاک فرسایش خاک تجارت ایران و سوریه وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار لایحه بودجه 1401 گمرک ایران تجارت خارجی کالاهای اساسی سازمان امور مالیاتی قیمت سکه بهار آزادی قیمت کالاهای اساسی اوپک بانک مرکزی ایران قیمت یورو نهضت ملی مسکن روز جهانی خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد