Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:51:32 GMT

کدام اصناف اجازه فعالیت شبانه‌روزی دارند؟  

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۵۰۲۰

کدام اصناف اجازه فعالیت شبانه‌روزی دارند؟  

ساعت و نحوه فعالیت واحدهای صنفی در شهر تهران دارای شرایطی است که یکی از آنها اتمام فعالیت تا ساعتی مشخص است، در این میان اما برخی واحدها می‌توانند با دارا بودن یکسری شرایط به طور شبانه‌روزی فعالیت کنند، موضوعی که معاون نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ درباره آن توضیحاتی را ارائه کرده است.

به گزارش ایمنا، سرهنگ نادر مرادی درباره ساعت فعالیت واحدهای صنفی در شهر تهران، اظهار کرد: ساعت کار صنوف در شش ماه اول سال تا ساعت یک بامداد و در نیمه دوم سال تا ۲۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع البته در مورد تمام واحدهای صنفی نیست و به عنوان مثال ساعت کار واحدی مانند طلافروشی و … متفاوت است. اما به طور کلی می‌توان گفت که تمامی واحدهای صنفی باید بحث رعایت ساعت خاموشی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه فعالیت بیش از این ساعات در شهر تهران مواردی نظیر ایجاد مزاحمت برای شهروندان و ساکنان را خواهد داشت، افزود: از این رو پلیس نیز در مواجهه با این واحدها برابر مقررات موجود عمل خواهد کرد.

معاون نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ درباره اینکه آیا واحد صنفی می‌تواند مجوزی برای فعالیت شبانه‌روزی دریافت کند، گفت: این امکان برای تمام واحدهای صنفی وجود ندارد و تنها واحدهای صنفی مانند داروخانه‌های شبانه‌روزی، سوپرمارکت‌ها، تعویض روغنی و خواربار فروشی‌ها می‌توانند چنین مجوزی را دریافت کنند.

وی درباره شروط دریافت این مجوز نیز اظهار کرد: مالکان و متصدیان این صنوف باید درخواست خود را به اتحادیه بدهند و پس از آنکه مورد تأیید قرار گرفت، نامه‌ای به پلیس اماکن زده می‌شود، پس از آن همکاران من در پلیس اماکن موضوع را از لحاظ امنیتی و انتظامی پیگیری می‌کنند و اگر تأییدیه‌های لازم صادر شود، مجوز فعالیت شبانه‌روزی به این واحدهای صنفی داده می‌شود.

مرادی درباره اینکه آیا به عنوان مثال یک کافی‌ شاپ هم می‌تواند چنین مجوزی را دریافت کند، یا خیر؟ گفت: تنها همان چهار صنفی که اشاره کردم می‌توانند چنین مجوزی را در تهران دریافت کنند و دلیل آن هم ضروری بودن چنین مشاغلی است. در دیگر موارد حتماً باید از ساعت مجاز فعالیت صنوف پیروی شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 539681

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی اصناف فعالیت شبانه روزی اصناف شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق واحدهای صنفی شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه در کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • فعالیت شبانه‌روزی ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی
  • بیشترین بارش‌های شبانه‌روز گذشته در کدام مناطق کرمان بود؟
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • پلمب ۲ آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)