Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: آبان‌ماه امسال ۱۵ هزار و ۹۶۰ فقره گزارش و شکایت مردمی پیرامون کالا و خدمات از طریق ستاد خبری مستقر در سازمان‌ صنعت، معدن و تجارت استان‌ها دریافت شد.

به گزارش  سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، «عباس تابش» اظهار داشت: از مجموع شکایت‌ها و گزارش‌های دریافتی، ۱۵ هزار و ۷۹۶ فقره شامل ۹۹ درصد شکایات قابل پیگیری و ۱۶۴ فقره شامل یک درصد از کل غیرقابل پیگیری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزود: از مجموع شکایت‌های رسیدگی شده نیز تعداد پنج‌هزار و ۴۵ فقره (۳۱درصد) منجر به تنظیم برگ گزارش بازرسی، ۶ هزار و ۴۶۰ فقره (۴۱ درصد) منجر به احراز نشدن تخلف و چهار هزار و ۴۵۵ فقره (۲۸درصد) به علت انجام کارشناسی در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه از این تعداد شکایت، ۱۳ هزار و ۶۳۵ فقره (۸۵ درصد) مربوط به کالا و ۲ هزار و ۳۲۵ فقره (۱۵ درصد) مربوط به خدمات بوده است، تاکید کرد: بیشترین شکایت‌های دریافتی در بخش کالا مربوط به انواع نان و مرغ و در بخش خدمات مربوط به نرخ تعمیر خودروهای سبک و رستوران‌های غذاخوری است.

تابش با اشاره به اینکه بیشترین شکایت‌ها بر اساس نوع تخلف مربوط به گران‌فروشی و تقلب است، گفت: در ارتباط با چگونگی دریافت شکایت‌ها نیز در مجموع ۱۰ هزار و ۶۵ فقره (۶۳ درصد) تلفنی، ۲ هزار و ۳۰۰ فقره (۱۴درصد) حضوری و سه‌هزار و ۵۹۵ فقره (۲۳ درصد) کتبی بوده است.

وی خاطرنشان‌کرد: استان‌های خراسان رضوی، تهران، هرمزگان و آذربایجان شرقی با افزایش تعداد شکایت‌ها و استان‌های خوزستان، جنوب کرمان، کهگیلویه و بویر احمد و ایلام با کاهش شکایت مواجه بوده‌اند.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه سهم شکایت‌های بررسی شده (متخلف و غیرمتخلف) از کل شکایات قابل پیگیری در آبان‌ماه سال جاری به میزان ۷۲ درصد بوده است، افزود: این رقم نسبت به مهر ماه سال جاری یک درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایرنا، در نیمه نخست امسال ۷۵ هزار و ۷۴۵ مورد گشت مشترک بازرسی انجام شد که منجر به تشکیل ۲۵ هزار و ۵۵۶ پرونده تخلف شد که ارزش ریالی این تعداد پرونده کشف‌شده ۵۸۲ میلیون و ۱۳۴ هزار تومان است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شکایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کالا‌ها و خدمات ورزشی شناسنامه دار شدند

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، پس از شماره گذاری کالا‌ها و خدمات ورزشی، شماره رمزینه به صاحبان کالا داده می‌شود که می‌توانند روی اثر خود حک کنند و متقاضیان با بارگزاری آن به اصالت و هویت کالا پی خواهند برد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • تعداد چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • کالا‌ها و خدمات ورزشی شناسنامه دار شدند
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید