Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: موارد ابتلا در سه شهر هندیجان، گتوند و شادگان افزایشی شده که باید رهگیری و بیماریابی در این شهرها افزایش یابد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نودمین ستاد استانی مدیریت کرونا در خورستان که امروز (۱۳ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با تبریک روز دانشجو اظهار کرد: در پاندمی کرونا دانشجویان علوم پزشکی پا به پای کارکنان، نسبت به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی اقدام و نقش خود را به نحو احسن ایفا کردند که از آن‌ها تشکر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: خوشبختانه در پی ادامه روند کاهشی بیماران مبتلا به کووید – ۱۹، کلیه شهرهای استان خوزستان در وضعیت آبی قرار گرفته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تاکنون ۵ میلیون و ۳۳۴ هزار دوز واکسن به خوزستانی‌ها تزریق شده است، گفت: در استان خوزستان تاکنون ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال حداقل یک دوز و ۶۰ درصد دو دوز واکسن را دریافت کردند. ۷۷.۷ درصد افراد ۱۲ تا ۱۷ سال نیز حداقل یک دوز واکسن دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به ثبت کمترین میزان بستری‌ها از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در استان خوزستان، گفت: در حال حاضر ۱۹۵ بیمار در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند که ۱۰۴ نفر از این تعداد در بخش‌های عادی و ۹۱ نفر در بخش‌های ویژه بستری هستند و ۱۷ نفر از بیماران بستری در بخش‌های ویژه نیز اینتوبه هستند.

ابول‌نژادیان بیان کرد: موارد ابتلا در استان خوزستان در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن ۳۶ درصد، موارد بستری ۴۶ درصد و موارد فوت ۴۶ درصد کاهش یافته است.

وی افزود: با کاهش بیماران بستری، بیمارستان رازی نیز به دو بخش قرمز و سبز تقسیم شده است و بخش زنان و زایمان این بیمارستان در حال ارائه خدمت به بیماران است. این بیماران می‌توانند از درب پشتی این بیمارستان برای دریافت خدمات مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: موارد ابتلا در سه شهر هندیجان، گتوند و شادگان افزایشی شده که باید رهگیری و بیماریابی در این شهرها افزایش یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران استان خوزستان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • روند افزایشی دما در خراسان جنوبی / تضعیف سامانه بارشی در استان
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان
  • روند افزایشی دما در سمنان
  • تداوم روند افزایشی دمای هوا در اردبیل/هفته‌ای بدون بارش داریم