Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، در قم ۵۳ درصد افراد بالای ۱۲ سال دز دوم و ۷۰ درصد دز اول را دریافت کرده‌اند که کمترین میزان پوشش کامل واکسن در کشور است.

به گزارش برنا، ۷۱ درصد از جمعیت ۱۲ سال به بالا دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند. اما کدام استان‌ها سهم بیشتر و کدام استان‌ها سهم کمتری از واکسیناسیون دارند؟

در حالی که اومیکرون، سویه جدید کرونا در برخی از کشورها شناسایی شده و مقامات بهداشتی هم بر لزوم واکسیناسیون برای جلوگیری از شیوع آن تاکید دارند، برخی استان‌ها هنوز حدود نیمی از جمعیت خود را واکسینه نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این گونه دلتای کرونا قربانیان زیادی در ایران گرفت، آن هم درست زمانی که واردات واکسن به کشور با هزاران اما و اگر و قطره‌چکانی انجام می‌شد. حالا هم با شناسایی کرونای اقریقایی سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواسته تا گروه‌های آسیب‌پذیر را به طور کامل واکسینه کنند و اقدامات پیشگیرانه مانند پوشیدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

کمترین واکسیناسیون در قم

بر اساس اعلام مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، در قم ۵۳ درصد افراد بالای ۱۲ سال دز دوم و ۷۰ درصد دز اول را دریافت کرده‌اند که کمترین میزان پوشش کامل واکسن در کشور است. بعد از قم می‌توان به سیستان و بلوچستان اشاره کرد که ۵۳ درصد دز دوم و ۷۸ درصد دز اول را تزریق کرده‌اند.

پس از این دو استان، کردستان با ۵۸ درصد واکسینه‌شده در جایگاه بعدی برای کمترین میزان پوشش کامل واکسن (یعنی دو دز) برای افراد بالای ۱۲ سال قرار دارد.

مبتلایان به کرونا در قم

استان قم در حالی کمترین میزان پوشش واکسیناسیون را دارد که در روزهای اخیرا رئیس مرکز بهداشت استان قم از مثبت شدن تست کرونای ۴۸ دانش‌آموز متوسطه در این استان خبر داد.

از سوی دیگر محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علو پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم روز گذشته  گفت: «۱۴۸ تَن بیمار به علت بیماری کووید-۱۹ در مرکزهای درمانی این استان بستری هستند که ۲۴ تن از آن‌ها بدحال هستند.»

او همچنین گفته بود در ۲۴ ساعت منتهی به ۱۲ آذرماه جاری، ۳۲ تن بیمار با علائم کرونا مثبت به صورت سرپایی پذیرش و  ۲۹ بیمار جدید در زمینه مذکور در مرکزهای درمانی استان قم بستری شدند.

همه اینها در حالی است که کرونای افریقایی یا همان اومیکرون به ایران نزدیک شده و مقامات بهداشتی بر لزوم واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تاکید دارند. در حال حاضر ویروس اومیکرون، سویه جدید کرونا در امارات و هند نیز شناسایی شده است.

کدام استان‌ها بیشتر واکسینه شدند؟

آنطور که مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در جدیدترین گزارش خود نوشته، در استان گیلان ۸۱ درصد افراد بالای ۱۲ سال دز دوم و ۹۲ درصد نیز دز اول واکسن کرونا را تزریق کرده و در بالاترین رده قرار دارد. در خراسان شمالی نیز ۹۲ درصد این بازه سنی دز اول و ۷۶ درصد دز دوم را گرفته‌اند.

بعد از استان گیلان، می‌توان به زنجان، مازندران و آذربایجان شرقی اشاره کرد که در هر کدام از این استان‌ها ۷۷ درصد افراد بالای ۱۲ سال دز دوم و ۹۰ درصد هم دز اول واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون ایران واردات ماسک فناوری اطلاعات قم پوشش سیستان و بلوچستان استان قم رئیس دانشگاه ویروس فناوری وزارت بهداشت استان گیلان خراسان شمالی آذربایجان شرقی کرونا واکسن کرونا کمترین میزان پوشش استان ها درصد دز دز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان