Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرانسه در سال ۲۰۱۶ در دوره ریاست جمهوری فرانسوا اولاند، ده‌ها هزار بمب را با وجود اینکه می‌دانست از آنها در یمن استفاده خواهد شد، در اختیار عربستان و امارات قرار داد.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت تحقیقاتی «دیسکلوز» طبق برخی اسناد دفاعی محرمانه فاش کرد که کشور فرانسه از سال ۲۰۱۶ حدود ۱۵۰ هزار خمپاره را به دو همپیمان خود در حوزه خلیج فارس یعنی عربستان و امارات تحویل داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اسناد که به دبیرخانه دفاع و امنیت ملی تعلق دارند، نشان می‌دهند که بحث‌های شدیدی میان دو تیم ژان ایو لودریان، وزیر دفاع وقت و لوران فابیوس، وزیر خارجه وقت فرانسه وجود داشتند و اولاند به این بحث و مناقشه‌ها خاتمه داد.

وب‌سایت دیسکلوز اعلام کرد، صنعتگران فرانسوی درخواست کردند اجازه صادرات ده‌ها هزار خمپاره و موشک برای ارتش‌های عربستان، امارات و قطر به ارزش کلی ۳۵۶.۶ میلیون یورو داده شود.

این وب‌سایت افزود: این سه کشور در آن مقطع زمانی بخشی از ائتلاف علیه یمن بودند.

همچنین این منبع تاکید کرد: پاریس اجازه داد ۴۱ هزار ۵۰۰ عدد خمپاره تولید شرکتی وابسته به تالیس، ۳۰۰۰ خمپاره ضد تانک، ۱۰ هزار خمپاره دودزا و ۵۰ هزار خمپاره انفجاری شدید به نیروهای عربستانی تحویل داده شود. علاوه بر این اجازه داد ۵۰ هزار موشک توپخانه تولید شرکت نکستر به امارات و ۳۴۶ عدد موشک ضد تانک تولید شرکت ام‌بی‌دی‌ای به ارتش قطر تحویل داده شوند.

وزارت خارجه فرانسه در آن زمان می‌دانست که امکان استفاده مستقیم از این مهمات در عملیات‌ها علیه یمن به ویژه با سامانه‌های تسلیحاتی ساخت فرانسه وجود دارد و احتمال خروج از تعهدات بین‌المللی‌اش وجود دارد اما وزارت دفاع این کشور بررسی دوباره این قراردادها را به بهانه اینکه این کشورها حدود یک سوم حجم صادرات فرانسه را تشکیل می‌دهند، رد کرد.

طبق گزارش وب‌سایت دیسکلوز، تحویل این خمپاره‌ها موضوع بسیار مهمی بود تا حدی که فرانسوا اولاند، رئیس جمهور وقت فرانسه در نهایت به بحث و مناقشه‌ها پایان داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرانسه جنگ یمن عربستان امارات متحده هزار خمپاره وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

علیرغم اینکه آمریکا اخیرا بسته اعطای کمک های بی سابقه به اوکراین را تصویب کرد، اما مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ژستی نمایشی مدعی شد که آمریکا برای تقویت توان دفاعی کی‌‎یف تلاش بیشتری نمی کند.

به گزارش مشرق، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • برتری 1-0 اتلتیکو مادرید مقابل بایرن مونیخ با گل دیدنی سائول نیگز (لیگ قهرمانان اروپا - 2016/4/28) / فیلم
  • بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال کیست؟
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الخلیج + پخش آنلاین
  • مشعل المپیک به فرانسه تحویل داده شد + ویدئو | واکنش تماشاچیان حاضر در استادیوم را ببینید
  • یونانی‌ها مشعل المپیک را به پاریس تحویل دادند
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • تحویل مشعل المپیک به فرانسه