Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: سازمان اورژانس کشور اقدامات درخشانی در دوران شیوع بیماری کرونا داشته است و از این معرکه سربلند بیرون آمده است.

به گزارش «تابناک»، دکتر جعفر میعادفر در نشست خبری با تاکید بر این نکته گفت: سازمان اورژانس ۱۹ شعید مدافع سلامت تقدیم به کشور کرده است و در زمینه واکسیناسیون هم کار‌های شایسته ای ا انجام داده و بیش از دو میلیون دوز واکسن توسط پرسنل اورژانس تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با تاکید بر وجود بیش از ۳ هزار پایگاه اورژانس در سطح کشور گفت: از این تعداد، ۱۳۶۹ پایگاه جاده ای، ۵۰ پایگاه هوایی و دو پایگاه دریایی است. همچنین اورژانس کشور بیش از ۵ هزار دستگاه آمبولانس در اختیار دارد که حدود ۳ هزار دستگاه از آنها فرسوده و نیازمند بازسازی است. این در حالی است که ۲۱ هزار نیروی اورژانس نیروی عملیاتی هستند.   رئیس اورژانس کشور در خصوص آمار ماموریت های صورت گرفته در سال جاری گفت: در سال جاری تا کنون حدود سه میلیون و ۲۸۸ هزار ماموریت انجام شده است که بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار ماموریت، از نوع شهری بوده است. این آمارها نشان می‌دهد که میزان ماموریت‌های ما در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

وی افزود: ۸۸ درصد ماموریت‌های اورژانس شهری و ۲۲ درصد جاده‌ای بوده است و این نشان می‌دهد که باید به شهر‌ها توجه بیشتری کنیم چراکه ظرفیت ماموریت در شهر‌ها زیاد است. همچنین ۵۴۲ هزار و ۲۹۴ ماموریت حوادث ترافیکی بوده است. در ۴۲۲ هزار و ۷۷۵ ماموریت نیز بیمار به مرکز درمانی منتقل شده است.    میعادفر با اشاره به ماموریت‌های غیر ترافیکی اورژانس تصریح کرد: تعداد این ماموریت‌ها ۲ میلیون و ۷۲۴ هزار و ۱۵۲ مورد بوده است و یک میلیون و ۲۴۵هزار و ۱۶ بیمار نیز به بیمارستان منتقل شده است. همچنین ۱۸ هزار و ۶۷ مورد حادثه ویژه داشته ایم. حوادث غیرترافیکی نیز شامل ۱۲ هزار و ۷۹۴ مورد با ۲۶ درصد رشد و ۵۵۷۳ مورد حوادث ترافیکی بوده که ۳۲ درصد رشد داشته است.  
به گفته رییس اورژانس کشور، همچنین تعداد مصدومان ۵۷۳۵ مورد بوده است. تعداد مصدومان ویژه ترافیکی ۲۸ هزار و ۳۲۵ نفر بوده است و تا پایان ماه هشتم ۱۱۷ مورد حادثه اتوبوس داشتیم که در مجموع هزار و ۱۳۸ مصدوم و ۶۴ فوتی گزارش شده است همچنین در این مدت ۱۰۳ مورد حادثه مینی بوس رخ داده است که ۸۸۱ مورد مصدوم و ۳۳ مورد فوتی داشته است.

وی درباره اورژانس هوایی و تعداد پایگاه‌های آن گفت: ۵۰ پایگاه اورژانس هوایی داریم. در این حوزه از ابتدای سال دو هزار و ۵۴۸ مورد ماموریت داشتیم و ۲ هزار و ۹۲۸ بیمار منتقل شده اند. از این تعداد ۳۱۶ ماموریت در ارتباط با مادران باردار بوده است.

میعادفر با بیان اینکه یکی از اقدامات اورژانس در بخش پیوند است، گفت: سال جاری ۱۳ مورد انتقال عضو پیوندی با همکاری اورژانس انجام شده که البته در دو الی سه سال اخیر ۴۵ مورد بوده است. همچنین یکهزارو ۹۰ مورد نیز بیماران غیرترافیکی با بالگرد منتقل شدند و عمده بالگرد‌های اورژانس از هوانیروز، هواناجا و سپاه است.

رییس اورژانس کشور در خصوص ارائه خدمات به بیماران قلبی و بیماران سکته مغزی نیز اظهار کرد: کد ۲۴۷ به بیماران قلبی خدمات اورژانس ارائه می‌دهد که در این رابطه ۳۸۶۲ مورد خدمات تخصصی قلب ارائه شده است. کد ۷۲۴ نیز مرتبط با بیماران سکته مغزی است که در این رابطه نیز ۶۷۹۷ مورد ماموریت انجام شده است.

میعادفر درباره حوادث ویژه نیز گفت: حوادث ویژه حوادثی هستند که بیش از سه کشته و ۵ مصدوم داشته باشد.

وی درباره آمار مسمومیت با گاز منوکسید کربن نیز افزود: متاسفانه از ابتدای سال با افزایش مسمومیت با گاز منوکسیدکربن مواجه شدیم و آمار مربوط به آن ۳۵ برابر شده است. از ابتدای مهر ماه تا کنون ۸۹ مورد منجر به مرگ شده است. در این خصوص تهران، خراسان رضوی و البرز بیشترین آمار را داشته است.

رییس اورژانس کشور ادامه داد: در بحث غرق شدگی نیز طی این ۸ماه ۷۵۹ مورد ماموریت داشتیم که ۵۵۰ مورد منجر به مرگ شده بود.

میعادفر با اشاره به برنامه‌های آتی اورژانس کشور گفت: یکی از دغدغه‌های اورژانس مهارت افزایی و آموزش پرسنل است. بر همین اساس رتبه بندی پرسنل از برنامه‌های اورژانس است. پرسنل باید در هر دوره آموزش لازم را ببیند تا بتواند به رتبه بعدی ارتقا پیدا کند. ایجاد قطب‌های آموزشی از دیگر برنامه‌های اورژانس است؛ در این راستا نیز در ۸ تا ۱۰ قطب کشور مراکزی را تجهیز می‌کنیم تا تکنسین‌ها آموزش‌های لازم را ببینند.

وی با اشاره به برنامه هوشمند سازی فرم‌های ماموریت اورژانس، هوشمندسازی فرم‌های ماموریت را از برنامه‌های اورژانس دانست که در برخی از استان‌ها نیز فعال شده است و این میزان خطا را کاهش می‌دهد.

رئیس اورژانس کشور با اشاره به ارج نهادن به اختراعات تکنسین‌ها گفت: کمیته‌ای برای بررسی اختراعات تکنسین‌های اورژانس نیز ایجاد شده است.

میعادفر درباره حوادث پرتلفات و حوادث ترافیکی ویژه افزود: توسعه اتوبوس آمبولانس را نیز در برنامه داریم و تلاش می‌کنیم ۲۵ اتوبوس آمبولانس تا سال آینده به ناوگان اضافه شود.

وی با اشاره به ترافیک در کلانشهر‌ها گفت: یکی از مشکلات ما مدیریت زمان و موضوع ترافیک است. در این موضوع کلانشهر‌ها از شهر‌های محروم کشور محسوب می‌شوند که باید به وضعیت آن‌ها رسیدگی شود.

میعادفر با اشاره به برگزاری مراسم اربعین اظهار کرد: پیش بینی ما این است برای سال آینده با افزایش سفر‌ها مواجه باشیم، بنابراین باید برنامه ریزی لازم برای افزایش زیرساخت‌ها در مناطق مرتبط را داشته باشیم.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی شهرآورد تهران اورژانس کشور ویروس کرونا آمبولانس آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت فرامرز صدیقی شهرآورد تهران اورژانس کشور ماموریت ها سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت

از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ماه بارندگی‌ها در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

به گزارش مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و ۱۸۵ شهید عباس‌آباد در سلمانشهر
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • ۲ تصادف در زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد