Web Analytics Made Easy - Statcounter

گسترش سویه جدید کرونا در منطقه آسیا پاسیفیک باعث نگرانی سازمان بهداشت جهانی شده و برنامه ریزی‌های سیاسی در این منطقه را با اختلال مواجه کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقامات سازمان بهداشت جهانی به کشورهای حوزه آسیا پاسیفیک هشدار داد که با افزایش ظرفیت مراقبت‌های بهداشتی خود هرچه سریعتر اقدام به واکسیناسیون کامل شهروندان خود کرده و آماده موج جدید کرونای ناشی از سویه اومیکرون شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سویه که برای اولین بار ماه گذشته در آفریقای جنوبی شناسایی شد از سوی سازمان بهداشت "یک سویه نگران کننده" معرفی شد که شدت بیماری ناشی از ابتلا به آن در مبتلایان بسیار نگران کننده است.

این سویه در روزهای گذشته برای اولین بار در چندین کشور آسیایی ازجمله ژاپن، استرالیا، کره جنوبی، سنگاپور، مالزی و هند شناسایی شده و مقامات کشورهای مختلف آسیایی را مجبور ساخته تا با تشدید محدودیتهای مسافرتی به آن واکنش نشان دهند.

تاکشی کاسای، مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت در جلسه مجازی این سازمان گفت: کنترل‌های مرزی می توانند برای کشورها زمان خریداری کنند اما تمام کشورها باید برای افزایش تعداد مبتلایان آماده شوند.

وی در ادامه گفت: مردم نباید تنها به کنترل‌های مرزی اتکا کنند. آنچه مهم است آمادگی در برابر چنین سویه هایی با احتمال انتقال بالاست. تاکنون اطلاعات در دسترس ما نشان می‌دهد که تغییری در رویکرد خود اعمال نکرده‌ایم.

استرالیا یکی از این کشورهاست که با کاهش محدودیت‌های کرونایی امروز (شنبه) شاهد شناسایی 13 مورد جدید به اومیکرون در سیدنی بود.

مقامات فدرال با این فرضیه که سویه جدید کم خطرتر از سویه های قبلی است اقدام به بازگشایی کسب و کارها کرده‌‌اند، اما با اینحال برخی ایالت ها کنترل های مرزی خود را شدیدتر کرده‌اند.

اولین مورد مبتلا به اومیکرون در کویینزلند مربوط به  فردی بود که از آفریقای جنوبی وارد استرالیا شده بود. اولین مورد گروهی اومیکرون در روز جمعه مربوط به مدرسه‌ای در سیدنی است. مقامات درحال بررسی منشا این سویه هستند و انتظار میرود که تعداد مبتلایان افزایش یابد.

کره جنوبی نیز با 5352 مورد ابتلای جدید و 70 مورد مرگ شاهد ثبت یک رکورد تازه در تعداد مبتلایان به کرونا بود. این درحالی است که سازمان کنترل و پیشگیری بیماری کره جنوبی هنوز موردی از ابتلا به اومیکرون را ثبت نکرده است. دولت از مردم خواسته تا پیش از حضور در رستوران ها، سینما و اماکن عمومی دیگر کارت واکسن خود را همراه داشته باشند.

خبرگزاری ان اچ کی ژاپن نیز امروز (شنبه) گزارش داد که فومیو کیشیدا، نخست وزیر این کشور احتمالا به دلیل شیوع سویه اومیکرون برنامه سفر به آمریکا و گفتگو با رئیس جمهوری این کشور در ماه جاری میلادی را لغو خواهد کرد.

کیشیدا و بایدن ماه گذشته میلادی در حاشیه نشست سازمان ملل در گلاسکو با یکدیگر دیدار و با ملاقات رسمی در پایان سال جاری میلادی با محور گفتگو درباره موضوعاتی مانند چین موافقت کردند.

به نظر می‌رسد باتوجه به شیوع سریع سویه جدید کرونا و همچنین شرایط سیاسی  آمریکا، کیشیدا درحال برنامه ریزی مجدد برای دیدار پس از سال جدید میلادی است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس سازمان بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۶۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود

سخنگوی سازمان بهداشت جهانی با اشاره به اوضاع فاجعه‌بار در غزه تاکید کرد که دو طرف باید توافق کنند و فورا آتش‌بس ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، «مارگارت هریس» سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در اظهاراتی گفت: جنگ اسرائیل علیه نوار غزه که به مدت ۲۰۴ روز ادامه دارد باید متوقف شود زیرا اوضاع انسانی و بهداشتی در آن منطقه وحشتناک و بسیار فاجعه‌بار است.

وی در گفت‌وگو با عربی۲۱ خاطرنشان کرد: مردم غزه از مشکلات متعددی رنج می برند؛ آن‌ها به دلیل بمباران مداوم از گرسنگی، بیماری، ترس، فشار روانی و اندوه شدید به دلیل از دست دادن نزدیکان و یا نامعلوم بودن سرنوشت آن‌ها رنج می‌برند.

سخنگوی سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد: بسیاری از مردم به شکل دردناکی مجروح شدند و طبیعتا آن منطقه مشکل کمبود آب شرب و غذا دارد و منجر به بحران گرسنگی شده است، علاوه بر این بیماری های واگیردار و خطرناک به شکل گسترده منتشر شده است.بهداشت غزه ویران شده و کادر فعال در این زمینه به طور دشوار و شبانه روزی فعالیت قهرمانانه‌ای دارد.

وی افزود: بیش از ۲۱ تیم پزشکی و برخی کارگران میدانی در حال خدمات‌رسانی هستند اما این تعداد کافی نیست و آن منطقه نیاز به فعالیت بیشتر دارد. با آلوده شدن آب، افزایش گرما و ازدحام در پناهگاه‌ها بیمارهای واگیردار در غزه گسترش یافته و زنان و کودکان در این شرایط سخت از این بیماری‌ها رنج می‌برند.

هریس گفت: سازمان بهداشت جهانی بیش از ۴۰۰ حمله به بخش بهداشت در غزه و کرانه‌باختری ثبت کرد، همچنین کشته شدن صدها نفر از کادر بخش بهداشت ثبت شده است. متأسفانه کار پزشکی نظامی شده است در حالی که همه طرف ها باید به قداست بخش بهداشت و کارکنان آن احترام بگذارند و ما باید برای محافظت از بیماران و بیمارستان ها، پزشکان و امدادگران باقیمانده تلاش کنیم.

وی با اشاره به کمبود مواد غذایی در غزه گفت: زنان باردار نیاز به غذای بیشتر دارند و نوزادان تازه متولد شده به دلیل این مشکلات برای بقا و زنده ماندن می جنگند. کمک ها باید به وسیله کامیون‌ها از طریق مرزها وارد شوند و به تمام نیازمندان در غزه برسد. بزرگ‌ترین مانع در برابر رسیدن کمک‌های انسانی به غزه تداوم جنگ است، عبور کاروان‌ها و رسیدن به تمام مناطق غزه امری دشوار است، علاوه بر این عبور از مراکز ایست بازرسی امری دشوار است و در بسیاری از مواقع کامیون ها به مقصد نمی‌رسند و برگشت می‌خورند.

هریس در پاسخ به این سوال که چگونه می توان با فاجعه انسانی در غزه مقابله کرد گفت: ساده بگوییم، از طریق آتش‌بس؛ دو طرف باید توافق کنند و فورا آتش‌بس ایجاد شود.

ساعاتی پیش نیز وزارت بهداشت فلسطین در غزه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تمامی شهروندان ساکن نوار غزه آب‌ ناسالم می‌نوشند و این زندگی‌شان را به خطر می‌اندازد.

این وزارتخانه در ادامه بیانیه خود علت این امر را تعطیلی آزمایشگاه بهداشت عمومی و نبود امکان بررسی و آزمایش آب‌های آشامیدنی، مخالفت مسؤولان رژیم صهیونیستی با افزودن کلر یا هر ماده جایگزین برای تصفیه آب اعلام کرد.

وزارت بهداشت غزه همچنین افزود: ما نسبت به گسترش خزندگان و حشرات با توجه به دمای بالا هشدار می‌دهیم و اکنون یک فاجعه بهداشتی نوار غزه را تهدید می‌کند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود