Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از خانه ملت، علی نیکزاد روز شنبه در دیدار علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در ایران با استقبال از همکاری‌های پارلمانی دو کشور گفت:گفت و گوهای پارلمانی می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای در تسهیل و تسریع همکاری‌های دو دولت داشته باشد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازسازی مناطق آزاد شده قره باغ، افزود: با توجه به پیوندهای عمیق دو کشور و ویژگی همسایگی، انتظار داریم از ظرفیت شرکت‌های ایرانی برای مشارکت در بازسازی، ساخت و ساز، مرمت آثار باستانی و تامین آب و برق مناطق آزاده شده استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و آذربایجان یادآورشد: با توجه به باز شدن مرزهای هوایی جمهوری آذربایجان به روی پروازهای خارجی، امیدواریم هر چه سریعتر پرواز مستقیم میان تهران و باکو از سر گرفته شود.

نیکزاد همچنین ابراز امیدواری کرد موانع احتمالی همکاری‌های دو کشور در بخش گمرکات، انرژی، حمل و نقل، علمی و دانشجویی با گفت و گوی بیشتر مقامات دو طرف حل و فصل گردد.

علیزاده: فرصت‌های همکاری در سرزمین های آزاد شده ایجاد شده است

سفیر جمهوری آذربایجان در تهران نیز در این دیدار گفت: ما بعنوان جمهوری آذربایجان بر اهمیت همکاری های پارلمانی واقف هستیم از این رو امیدواریم شاهد تقویت گفت و گوهای نمایندگان مجالس در سطوح مختلف از جمله روسای مجالس و گروه های دوستی پارلمانی دو طرف باشیم.

 علی علیزاده روابط ایران و آذربایجان را دوستانه و صمیمی خواند و گفت: با توجه به اشتراکات فراوان دو ملت؛ رییس جمهور آذربایجان، مرز دو کشور را مرز دوستی خوانده است.

وی با بیان اینکه در سرزمین‌های آزاد شده فرصت های زیادی برای همکاری ایجاد شده است، گفت: در گفت و گوی روسای کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور بر مشارکت شرکت‌های ایرانی در بازسازی این مناطق تاکید شد.

سفیر جمهوری آذربایجان در تهران همچنین گفت: جمهوری آذربایجان از تقویت همکاری‌ها با طرف ایرانی در بخش‌های مختلف استقبال می‌کند و آمادگی تبادل هیات‌های دولتی و پارلمانی میان دو کشور برای تسریع در ارتقای سطح مناسبات فیمابین را دارد.

علیزاده در پایان از طرف رییس مجلس آذربایجان و رییس گروه دوستی پارلمانی آذربایجان و ایران از آقایان محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و علی نیکزاد رییس گروه دوستی پارلمانی دو کشور دعوت کرد که در آینده نزدیک به باکو سفر کنند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف آذربایجان علی نیکزاد جمهوری آذربایجان باکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف آذربایجان مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف آذربایجان علی نیکزاد جمهوری آذربایجان باکو جمهوری آذربایجان دوستی پارلمانی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد ایران، مهدی اسلام‌پناه، در نشستی با اعضای هیئت مدیره و مسوولان انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های بازرسی فنی و آزمایش‌های غیرمخرب ایران با اشاره به موفقیت کشورمان در ارزیابی همترازی از سوی اتحادیه تایید صلاحیت آسیا - اقیانوسیه (APAC)، اظهار کرد: نتیجه موفقیت‌آمیز این ممیزی با کسب ۹۷ درصد آرا از سوی تمام کشور‌های عضو (به استثنای نمایندگان آمریکا و صهیونیسم) آن هم در شرایط پرتنش سیاسی و هجمه رسانه‌های معاند، بیانگر شکست معادله دشمنان در اعمال تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، دستاورد امروز در این رخداد بین‌المللی را حاصل نهال‌هایی دانست که طی دو سال و نیم اخیر در این سازمان کاشته شده بود و تاکید کرد: این رویداد با کمک تمامی ذی‌نفعان می‌تواند منجر به تحقق جهش تولیدی شود که مورد تاکید مقام معظم رهبری در انتخاب شعار سال قرار گرفت.

کالا‌های ایرانی هویت اصلی خود را در بازار‌های جهانی خواهد یافت

وی گفت: در جریان این رویداد بین‌المللی، امضای ایرانی جهانی شد، کالای ایرانی هویت اصلی خود را در بازار‌های جهانی خواهد یافت، تولیدات ایرانی کیفی‌تر و قابل رقابت می‌شود، از این رو تجارت شتاب می‌گیرد و بازرگانان می‌توانند با یک آزمون و یک گواهی محصولات و خدمات خود را به دنیا صادر کنند به طوری که آثار آن را در پایان سال مالی در بخش تجارت خارجی خواهیم دید.

معاون رییس جمهور با تقدیر از تلاش رئیس و کارشناسان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در این ممیزی پیچیده فنی، خاطرنشان کرد: قدردان این اراده هستم و با اراده‌ای استوارتر به‌زودی شاهد اتفاقات بهتری خواهیم بود که نوید آن را امروز به ملت همیشه سرافراز ایران می‌دهم.

اسلام‌پناه، ره‌آورد اقتصادی این همترازی را با صدور گواهی تایید صلاحیت نهاد‌های ارزیابی‌کننده، جلوگیری از خروج ارز از کشور دانست که باید آن را صیانت و تقویت کرد و برای توسعه آن کوشید.

وی اذعان داشت: آنچه بیش از همه مورد توجه قرار دارد درک صحیح بخش خصوصی از این اتفاق تاریخی بود که بعد از گذشت ۲۶ سال محقق شد و با وجود برخی انتقادات، صحنه زیبایی از همگرایی بین دولت و ملت را خلق کردند.

وعده دولت مردمی محقق شد

سید محمود هاشمی، رییس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران نیز در ادامه این نشست تحقق این راهبرد کلان را وعده صادقی دیگر در دولت مردمی دانست و گفت: این رویداد نمونه‌ای دیگر از تحولاتی است که دولت مردمی سیزدهم وعده آن را داده بود که خوشبختانه با سرمایه انسانی متخصص و فنی و حمایت‌های بی‌دریغ رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به نتیجه رسید.

وی با بیان اینکه با کسب این موفقیت در ارزیابی همترازی، کالای ایرانی مبتنی بر آزمون و گواهی نهاد‌های ارزیابی‌کننده ایرانی مورد اعتماد و اعتقاد کشور‌های هدف خواهد بود افزود: در همین راستا رونق صنعت بازرسی و آزمایشگاه کشور را به عنوان یکی از ده‌ها آثار مثبت مبتنی بر این راهبرد فنی می‌توان پیش‌بینی کرد.

رییس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران با بیان اینکه پیش از این ارزیابی انطباق فقط در داخل مرز‌های جغرافیایی کشور اعتبار داشت و برای ورود به کشور ثالث باید آزمون مجدد، بازرسی مجدد انجام می‌گرفت خاطرنشان ساخت: راهبرد یک آزمون، یک بازرسی، صدور گواهی و پذیرش جهانی پس از ۲۶ سال در دولت مردمی محقق شد.

استاندارد آماده ورود به بازار‌های جهانی

حسن شیروانی، رییس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های بازرسی فنی و آزمایش‌های غیرمخرب ایران در این نشست با تقدیر از تلاش‌های مرکز ملی تایید صلاحیت ایران و حمایت بی‌دریغ رییس سازمان ملی استاندارد ایران در کسب این افتخار اظهار داشت: بالغ بر ۳۵ هزار نفر در این صنعت در حوزه‌های تست، بازرسی و صدور گواهی مشغول فعالیت هستند که این اتفاق مهم منجر به آن می‌شود که با اطمینان بتوانیم جهانی فکر کنیم، جهانی عمل کنیم و نگاهی جهانی داشته باشیم.

وی گفت: با تلاشی مضاعف در عرصه کیفیت و استاندارد آماده ورود به بازار‌های جهانی هستیم تا این دستاورد را به منصه ظهور برسانیم و نقش خود را در کیفیت به اثبات رسانیم.

شیروانی به نیابت از نهاد‌های ارزیابی‌کننده تاکید کرد: حقمان را در بازار‌های جهانی خواهیم گرفت و بی شک در سطح بالاتر عضویت‌های بین‌المللی قرار می‌گیریم. به سمت جهانی شدن حرکت می‌کنیم و این پیروزی را با تمامی مردم عزیز کشورمان به جشن خواهیم نشست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»