Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: فعالیت‌های این مرکز به قوت و بدون وقفه در حال انجام است و افراد آموزش دیده در پایان دوره‌های آموزشی گواهینامه‌ی بین‌المللی و قابل ترجمه جهاددانشگاهی را دریافت می‌کنند.

عارفه سلیمی اظهار کرد: مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان بوشهر علی‌رغم شرایط کرونایی حاکم بر جامعه در ۸ ماهه نخست امسال اقدام به برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی به صورت مجازی و حضوری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به همکاری جهاددانشگاهی بوشهر با کمیته امداد امام خمینی (ره)، تصریح کرد:  آموزش مجازی مجریان طرح‌های اشتغال در سه رشته بازاریابی و فروش محصولات در فضای مجازی، برندسازی و بسته‌بندی محصولات و ایجاد زنجیره ارزش محصولات تولید شده از جمله فعالیت‌های صورت گرفته بوده است.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان بوشهر در خصوص همکاری این نهادانقلابی با سازمان نظام مهندسی عنوان کرد: دوره‌های آموزشی ویژه تمدید و ارتقا پروانه اشتغال به کار مهندسین عضو سازمان و دوره‌های دریافت صلاحیت اجرا دوره‌های کارآموزی مهندسین جدیدالورود برگزار شد.

سلیمی گفت:  مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان بوشهر دوره‌های آموزشی ضمن خدمت را برای نیروهای آتش نشانی و شهرداری‌های استان،  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای  و شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار کرد.

وی یادآور شد: مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان بوشهر همکاری خوبی با اداره کل تعان، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر داشت و در این حوزه دوره‌های آموزشی تخصصی ویژه‌ی شرکت‌های تعاونی برگزار کرده است.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان بوشهر برگزاری دوره‌های آموزشی برای صاحب امتیاز و مسئولان فنی و مددکاران مراکز مثبت زندگی را از جمله همکاری‌های این نهاد انقلابی با بهزیستی اعلام کرد.

سلیمی برگزاری آزمون الکترونیکی دوره‌های آموزش ایمنی و بهداشت کار را نیز از جمله فعالیت‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان بوشهر دانست و افزود: در سرفصل‌های ایمنی و بهداشت کاربرای کارگران تحت پوشش پیمانکاران، شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک ویژه مسئولین ایمنی کارگاه‌ها، آموزش عمومی ایمنی ویژه مسئولین ایمنی کارگاه‌ها و ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان تحت پوشش پیمانکاران به شکل الکترونیکی برگزار شد.

وی تأکید کرد: فعالیت‌ها و دوره‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان بوشهر به قوت و بدون وقفه در حال انجام است و افراد آموزش دیده در این مرکز در پایان دوره‌های آموزشی گواهینامه‌ی بین‌المللی و قابل ترجمه جهاددانشگاهی را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دوره های آموزشی دوره های آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!

 استفاده از آسانسور صرفا برای راحتی در جابه‌جایی عمودی نیست. همه دانشجویان رشته‌های علوم پایه و مهندسی در درس فیزیک، اصل هم‌ارزی نسبیت عام را خوانده‌اند که حرکت شتابدار در آسانسور معادل حضور در میدان گرانشی است و زمان در حضور میدان گرانشی، کندتر می‌گذرد. این یافته اینشتین در آثار علمی‌تخیلی برجسته‌ای مانند «میان‌ستاره‌ای» اثر کریستوفر نولان نیز به‌زیبایی نشان داده شده است.

با این حال به نقل از ایسنا، استفاده از آسانسور هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند و درمقابل، انتخاب راه‌پله می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید. به طور مشخص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ را کاهش می‌دهد حتی اگر سابقه مشکلات قلبی داشته باشید.

دکتر سوفی پادوک(Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: «اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه‌مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد».

بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ‌ومیر در بسیاری از کشورهای جهان ازجمله ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شد، نشان می‌دهد که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده، بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند که این میزان، معادل ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع روزانه در ۵ روز از هفته است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن، همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

جزئیات پژوهش

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها، ورزشی آسان و قابل‌دسترس است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند، از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخته است.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده‌ جمع‌آوری کرد. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

دکتر پادوک می‌گوید: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید».

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی