Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه شب خبرنگار فرهنگی ایرنا، سیدمجید پواحمدی با اشاره به جزئیات ارسال لیست ۶۳۰ متقاضی تسهیلات، گفت: اصحاب فرهنگ و هنر بدون تردید از جایگاه ویژه‌ای برای توسعه فرهنگی و اجتماعی در کشور برخوردار هستند. در همین راستا حمایت از این قشر فرهیخته، توزیع عادلانه منابع و کم کردن دغدغه‌های معیشتی و درمانی آنها از جمله اهدافی است که صندوق اعتباری هنر دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقق اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بدون بهره برای استان های کم برخوردار

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه افزود: تحقق بخش مهمی از این اهداف با اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بدون بهره با تمرکز بر استان‌های کم برخوردار در نتیجه همکاری صندوق و بانک عامل به عنوان اولین بانک بدون شعبه میسر شده است.

وی تصریح کرد: این تسهیلات به منظور تأمین و رفع احتیاجات ضروری اعضای صندوق اعتباری هنر در چارچوب مقررات بانکی با حداقل تضامین و با استفاده از منابع اعتباری‌ صندوق اعتباری هنر در بانک عامل پرداخت می شود. 

به حداقل رساندن تضامین برای استفاده از تسهیلات بانکی برای اصحاب فرهنگ و هنر

وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مواردی که همواره اعضای صندوق در روند دریافت تسهیلات مطرح می کردند مربوط به شروط سخت‌گیرانه بانک‌ها برای ضمانت وام های پرداختی بود. از این رو ما با بانک عامل به توافق رسیدیم تا با ارائه صرفاً دوسفته این وام را به اعضای صندوق پرداخت کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر افزود: مبلغ تسهیلات پرداختی با توجه به پیشنهاد معاونت های ذی ربط، ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها، خانه های تخصصی و با درنظرگرفتن شرایط متقاضی در کمیته اعتبارات تعیین و از مبلغ  هشت میلیون تومان و به صورت ضروری و معیشتی شروع خواهد شد.

تاکید وزیر فرهنگ بر تقویت حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر

پوراحمدی با اشاره به اعطای تسهیلات کارآفرینی بمنظور توانمندسازی اعضای صندوق اعتباری هنر گفت: یکی از مهمترین برنامه های محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقویت حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر است. بر این اساس بمنظور توانمندسازی هنرمندان بدنبال ایجاد هسته‌های کارآفرینی هنر هستیم.

پرداخت وام اشتغالزایی به اعضا

به گفته وی، اعضای صندوق می توانند در قالب گروه های چند نفره کسب و کار خود را مانند کارگاه، گالری و... راه اندازی و به آنها وام اشتغالزایی پرداخت خواهد شد. برنامه ریزی های لازم در این خصوص انجام شده است که خبر و جزییات آن بزودی اعلام خواهد شد.

توجه به مسائل معیشتی اصحاب فرهنگ و ضرورت حمایت از این قشر

به گزارش ایرنا، توجه به مقوله فرهنگ، مسائل معیشتی اصحاب فرهنگ و هنر و ضرورت حمایت از این قشر فرهیخته یکی از مهمترین اولویت های دولت سیزدهم است. از این رو اتخاذ سیاست های حمایتی متناسب با منزلت پرچمداران فرهنگ و هنر کشور، توزیع عادلانه امکانات و رونق اقتصاد فرهنگ و هنر از محوری ترین برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی است که بارها بر آن تاکید شده است.

صندوق اعتباری هنر به عنوان یکی از مهمترین نهادهای متولی حمایت از فعالان فرهنگی و هنری کشور ضمن سیاست گذاری در این مسیر، اقدامات جدی در مسیر  ارائه خدمات حمایتی، بیمه تأمین اجتماعی، بیمه درمان تکمیلی، تسهیلات وطرح تکریم و کمک مستمری در زمینـه بسترسـازی میان مدت و بلند مدت بـرای شکوفایی اقتصاد فرهنگ و هنر را از ابتدای فعالیت این صندوق در این دوره تصدی محمد مهدی اسماعیلی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم بـه عمل آورده که از آن جمله می توان به تحقق ارائه تسهیلات به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه اشاره کرد.

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و ضروری

حمایت از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و توزیع عادلانه منابع در قالب اعطای تسهیلات قرض الحسنه بدون بهره (طرح یادمان) با تمرکز براستان های کم برخوردار از جمله اهدافی است که صندوق اعتباری هنر دنبال می کند. از این رو با انعقاد تفاهم نامه با بانک عامل تلاش شده است تسهیلات بلندمدت، ارزان قیمت(کارمزد ۲ درصد درسال) با حداقل تضامین در اختیار هنرمندان قرارگیرد.

از جمله اهداف انعقاد قرارداد با بانک عامل: توزیع متوازن منابع مالی در سراسر کشور، افزایش کمی و کیفی تسهیلات قرض الحسنه به اعضا، حمایت از تولیدات و آفرینش های فرهنگی و هنری با هدف اعتلای اقتصاد فرهنگ و هنر و نیز ایجاد زمینه توانمند سازی فعالان فرهنگی و هنری کشور عنوان شده است. در مرحله نخست ۶۳۰ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی شده و این روند در مراحل بعدی هم ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها صندوق اعتباری هنر محمد مهدی اسماعیلی کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطات و رسانه دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق اعتباری هنر محمد مهدی اسماعیلی کرونا صندوق اعتباری هنر محمد مهدی اسماعیلی کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتباطات و رسانه دولت سیزدهم اعطای تسهیلات قرض الحسنه فرهنگ و ارشاد اسلامی اقتصاد فرهنگ و هنر صندوق اعتباری هنر اصحاب فرهنگ اعضای صندوق بانک عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه حدود هفت درصد از بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است، اظهار داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی این استان شامل ۶۴ محله در ۱۴ شهر می‌باشند که با مساحت یک هزار و ۵۲۹ هکتار بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی شهری اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرح‌های مطالعاتی در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری این استان طی سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ انجام شد، اضافه کرد: پرداخت تخفیف صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شهری بالغ بر ۳۹۷ میلیارد ریال در ۳۹ شهر استان انجام شده است.

وی ادامه داد: تعریف پروژه‌ای عمرانی نوسازی و ساماندهی بافت، از محل پرداخت تخفیف عوارض بافت فرسوده با مشارکت شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در این بازه زمانی بوده است.

قاری قرآن با اشاره به پرداخت بالغ بر چهار هزار و یکصد میلیارد ریال تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده، گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ تعداد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد جهت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این تعداد، متقاضیان برای افزون بر یک هزار و ۳۰۰ واحد تسهیلات دریافت کرده اند.

وی تهیه طرح‌های توانمند سازی سکونتگاه‌های غیر رسمی استان به تعداد پنج طرح در شهرهای اصفهان-کاشان- نجف آباد-شهرضا-خمینی شهر، اجرای ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال و تخصیص حدود ۴۰۲ میلیارد ریال اعتبار قیر برای آسفالت با اولویت معابر خاکی بافت‌های ناکارآمد در سطح استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته بیان کرد.

کد خبر 6095282

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟