Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:04:48 GMT

مدارس انطباقی در خراسان رضوی ایجاد می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۹۲۷۱

مدارس انطباقی در خراسان رضوی ایجاد می‌شوند

مهدی قاسمی پور روز شنبه در مراسم افتتاح دو طرح آموزش و پرورش استثنایی شهرستان گناباد افزود: به دنبال این هستیم که نگرش و باور افراد جامعه نسبت به اشخاص دارای معلولیت تغییر یابد و در این راستا در ساخت هر مدرسه جدید باید نیازها و شرایط دانش‌آموزان دارای شرایط خاص و معلولیت مورد توجه قرار گیرد که آیین نامه ای بدین منظور تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر خواستار جامعه متعالی هستیم باید به حوزه دانش آموزان دارای نیازهای ویژه و توانمندی های آنان توجه داشته باشیم و با اجتماعی شدن مقوله آموزش و پرورش استثنایی مشارکت همه آحاد جامعه و مسوولان در حمایت از این دانش‌آموزان افزایش یابد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی افزایش هزینه های نگهداری و آموزش دانش آموزان دارای شرایط خاص و استثنایی را از جمله مشکلات این بخش ذکر کرد و گفت: هزینه نگهداری دانش آموزان استثنایی هشت برابر دانش آموزان عادی است و والدین و خانواده های این افراد با مشکلات بسیار در این زمینه مواجه بوده و نیازمند همراهی بیشتر مسوولان و آحاد جامعه به ویژه خیران هستند.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات دانش آموزان استثنایی و والدین آنان رفت و آمد این افراد به مدارس است که در کنار سایر هزینه های نگهداری، مشکلات اقتصادی بسیار بر خانواده های آنان تحمیل می‌کند.

قاسمی پور ادامه داد: ۷۰ درصد اعتبارات این اداره یا مبالغ پرداختی والدین دانش آموزان استثنایی به تامین هزینه های رفت و آمد آنان اختصاص می یابد که این امر همراهی بیشتر مسوولان مربوطه در تامین هزینه یا وسایل نقلیه مناسب را می‌طلبد.

وی کمبود ۳۵۰ نفر در زمینه توانبخشی شامل گفتار درمانی، کار درمانی، شنوایی سنجی و بینایی سنجی را از دیگر مشکلات آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ذکر کرد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: توجه به معلولان نباید منحصر به هفته افراد دارای معلولیت یا روز جهانی معلولان شود بلکه باید در طول سال برنامه ریزی هدفمند برای حمایت از این قشر و رفع مشکلات آنان داشته باشیم.

وی افزود: معلولان با وجود برخی ناتوانی های جسمی و حرکتی از ظرفیتها، استعداد و تواناییهای بسیار برخوردارند و حتی می توانند با حمایت مسوولان مربوطه به سطوح بالای مدیریتی هم دست یابند.

فرماندار گناباد هم گفت: ایجاد شرایط ادامه تحصیل و جلوگیری از عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان مورد عنایت دولت و نظام قرار دارد بطوریکه هم اکنون در برخی روستاهای این شهرستان مدرسه ای با یک یا ۲ دانش آموز دایر است و تلاش می شود هیچ فردی از تحصیل باز نماند.

حامد قربانی افزود: مسوولان باید برای تامین نیازهای دانش آموزان دارای شرایط خاص اعم از وسیله رفت و آمد و تجهیزات مورد نیاز تلاش کنند و از تمامی ظرفیتهای موجود در این زمینه استفاده نمایند.

در این مراسم مرکز مشاوره و پیوند خانواده و گلخانه آموزشی و ترویجی افراد دارای نیازهای ویژه در مرکز آموزش استثنایی شهید علویان گناباد به بهره برداری رسید.

از مجموع ۱۶۸ دانش آموز دارای نیازهای ویژه (استثنایی) در گناباد ۳۳ نفر در مدارس عادی مشغول تحصیل هستند.

هشت هزار دانش آموز استثنایی در ۲۴۸ مدرسه استثنایی خراسان رضوی تحصیل می‌کنند.

هشتم تا چهاردهم آذر ماه هفته افراد دارای معلولیت و ۱۲ آذر ماه روز جهانی معلولان نامگذاری شده است.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها افتتاح طرح گناباد سازمان آموزش و پرورش استثنایی معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افتتاح طرح گناباد سازمان آموزش و پرورش استثنایی افتتاح طرح گناباد سازمان آموزش و پرورش استثنایی معلولان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان دارای استثنایی خراسان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در نشست خبری هفته بزرگداشت مقام معلم در کرمانشاه، با بیان اینکه بیش از ۲۰ برنامه مختلف فرهنگی، ورزشی و... برای برگزاری در هفته معلم در استان تدارک دیده شده، گفت : می‌خواهیم فضای شهر و استان در این هفته به‌گونه‌ای باشد که معلم‌ها تکریم شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ارتقای مقام و منزلت معلم را در برنامه استان داریم، ادامه داد: هفته معلم فرصتی است که بیشتر قدردان معلم‌ها باشیم، وگرنه در همه روز‌های سال باید معلم‌ها را تکریم کنیم.

وی گفت: برگزاری ویژه برنامه سپاس معلم، اعزام معلمان نمونه برای دیدار با مقام معظم رهبری، تجلیل از معلمان نمونه استان، دیدار و سرکشی از پیشکسوتان فرهنگی و ... از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته معلم در کرمانشاه است.

محمدی در ادامه با اشاره به اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: هم اکنون نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی با بیان اینکه قرار شده الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود، گفت: مهر ماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی ادامه داد: مهر ماه امسال همچنین قرار شده ۵۰ درصد مدارس غیر دولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی سپس با اشاره به فعال شدن قرارگاه عدالت آموزشی و نصیب آموزشی برابر با نگاه محرومیت زدایی در مجموعه آموزش و پرورش استان، گفت: از جمله اقداماتی که از قبل فعال شدن این قرارگاه در استان انجام شده می‌توان به تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، تجهیز ۳۰ میلیارد تومانی هنرستان‌های مناطق محروم، برنامه‌ریزی برای جمع آوری مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانش‌آموز و ... اشاره کرد.

وی تقویت مدارس دولتی را یکی از مهمترین اولویت‌های استان در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا مدارس دولتی را به لحاظ فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و ... تقویت کنیم. در این راستا می‌خواهیم معلم‌های برتر استان نیمی از موظفی خود را در مدارس دولتی تدریس کنند تا همه دانش آموزان فرصت برخورداری از معلم‌های برتر را داشته باشند.

محمدی با اشاره به برنامه‌ریزی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش آموزان استان، گفت: سال گذشته رشد حدود سه پله‌ای معدل دانش آموزان در امتحانات نهایی را در استان شاهد بودیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم ظرف امسال و سال بعد حداقل دو نمره به معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان اضافه شود.

وی ادامه داد: در تلاشیم با افزایش کیفیت آموزش و نیز برگزاری امتحانات شبه نهایی، کیفیت آموزش را ارتقا داده و معدل دانش آموزان استان را بالا ببریم.

محمدی اشاره‌ای هم به برنامه توزیع توازن رشته‌ای داشت و گفت: در تلاشیم دانش‌آموزان متوسطه دوم را به سمت تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه ای، کار دانش، ریاضی و انسانی ببریم.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به روند ترمیم معدل داوطلبان آزمون سراسری داشت و گفت: داوطلبان متقاضی ترمیم معدل شامل دانش آموزان سال گذشته و بزرگسال و پشت کنکوری‌ها با مراجعه به سامانه آموزش و پرورش می‌توانند در جهت ارتقاء معدل دروسی که می‌واهند، اقدام کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تاثیرگذاری معدل در قبولی دانش‌آموزان استان در آزمون سراسری، گفت: با توجه به تاثیرگذاری بالای معدل امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان در آزمون سراسری از امسال همه امتحانات پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به استخدامی‌های جدید آموزش و پرورش در استان داشت و گفت: سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شده و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

محمدی در ادامه اشاره‌ای هم به آغاز اجرای پروژه مهر از بهمن ماه سال گذشته در آموزش و پرورش استان داشت و گفت: هدف از اجرای این پروژه این است که شرایط را به‌گونه‌ای مهیا کنیم که اول مهر هیچ مدرسه‌ای در استان بدون معلم و هیچ معلمی بدون کلاس نباشد

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است