Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه بررسی راهکار‌های کاهش آلودگی هوا کمیته‌ای با مسئولیت وزارت کشور برای تدوین نقشه راه ارتقاء کیفیت هوا و مبارزه با آلودگی هوای کلانشهر‌ها تعیین شد.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، جلسه بررسی راهکارهای کاهش آلودگی هوا عصر امروز(شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار و کمیته ای با مسئولیت وزارت کشور برای تدوین نقشه راه ارتقاء کیفیت هوا و مبارزه با آلودگی هوای کلانشهرها تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد مخبر در این جلسه با انتقاد از عدم اجرای وظایف و تکالیف مشخص شده در قانون هوای پاک از سوی دستگاه‌های اجرایی طی سال‌های اخیر گفت: متأسفانه گزارش‌ها نشان می‌دهد که دستگاه‌های اجرایی و نظارتی نسبت به وظایف و تکالیف خود توجه جدی نداشته اند.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مقابله با آلودگی هوا نیازمند متولی مشخصی در کشور است، اظهار داشت: تأمین اعتبار، سرمایه گذاری، برنامه ریزی، سیاست گذاری و اجرای برنامه‌های مختلف برای کاهش آلودگی هوا نیازمند سازماندهی، مدیریت و پیگیری مستمر است که باید توسط متولی مشخص و با همکاری سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها دنبال شود.

مخبر با تأکید بر اینکه آلودگی هوای پایتخت قابل بهبود است، افزود: می‌توانیم با برنامه ریزی‌های دقیق و پیگیری مستمر اوضاع تهران را به وضعیت بهتری برسانیم که این امر نیازمند کمیته‌ای متشکل از دستگاه‌های ذیربط و اهتمام جدی مسئولین مربوطه است.

در این جلسه که وزرای کشور، صنعت، معدن وتجارت، راه و شهرسازی، نیرو، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، شهردار و استاندار تهران، رییس سازمان هواشناسی و رییس سازمان ملی استاندارد نیز حضور داشتند، گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه‌های آتی برای کاهش آلودگی هوای تهران و کلانشهر‌ها از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و دیگر دستگاه‌ها ارائه شد.

در این گزارش همچنین توضیحاتی در خصوص تکلیف مشترک دستگاه‌های اجرایی ذیل قانون هوای پاک مطرح شد و در ادامه پیشنهادات و برنامه‌های آتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست مقرر شد کمیته‌ای به ریاست وزیر کشور و مسئولیت اجرایی شهردار تهران و با عضویت وزرای امور اقتصادی و دارایی، نفت، صمت، راه و شهرسازی، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان ملی استاندارد، استانداری و شهردار تهران و پلیس راهور تشکیل و ظرف مدت یک هفته نقشه راه و برنامه مبارزه با آلودگی هوای کلانشهر‌ها را تدوین و در جلسه هفته آتی ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: دستور رئیس‌جمهور به استاندار تهران درباره کاهش آلودگی هوا

انتهای پیام/

برچسب ها: آلودگی هوا محمد مخبر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آلودگی هوا محمد مخبر مبارزه با آلودگی هوای کاهش آلودگی هوا کلانشهر ها دستگاه ها کمیته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۹۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی هم اکنون طبق سنجش‌های مرکز پایش کیفی هوا، شاخص هوای تبریز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر با عدد ۱۰۸ است که ناسالم برای گروه‌های حساس است.
همچنین شاخص کیفی هوای تبریز در میانگین ۲۴ ساعته گذشته و از ساعت ۱۱ روز گذشته تا ساعت ۱۱ امروز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر ۹۹ و قابل قبول بود.

طبق اعلام سازمان حفاظت محیط زیست در فروردین ماه امسال شهروندان کلانشهر تبریز بدون آلودگی هوا روز‌های خود را سپری کردند، به گونه‌ای که تبریز در این ماه پس از شیراز با مجموع ۱۸ روز هوای سالم، پاک‌ترین و با کیفیت‌ترین هوا را در میان کلانشهر‌های صنعتی کشور به خود اختصاص داد.

با توجه به وضع کنونی آلودگی هوا توصیه می‌شود افراد مبتلا و دارای سابقه بیماری‌های قلبی و عروقی، کلیوی و ریوی، زنان باردار و شیرده، سالمندان و کودکان از تردد در معابر و مرکز شهر و فعالیت طولانی و سنگین در خارج از منزل خودداری کنند.

شاخص آلودگی از صفر تا ۵۰ خوب و هوای پاک، از ۵۰ تا ۱۰۰ سالم، از ۱۰۰ تا ۱۵۰ هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۰ تا ۲۰۰ نیز ناسالم برای تمام گروه‌ها، ۲۰۰ تا ۳۰۰ خیلی ناسالم و بیش از ۳۰۰ خطرناک و بحرانی است.

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد "پاک" است
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق