Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در تهران بعد از ظهر امروز (شنبه) با علی نیک‌زادثمرین نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، نیکزاد در ابتدای این دیدار با اشاره به اهمیت گفتگوهای نمایندگان پارلمان‌های ایران و جمهوری آذربایجان، گفت: از تقویت روابط میان نمایندگان مجالس دو کشور استقبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتگوهای پارلمانی می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای در تسهیل و تسریع همکاری‌های دو دولت داشته باشد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ضرورت بازسازی مناطق آزاد شده در قره باغ، افزود: با توجه به پیوندهای عمیق دو کشور و ویژگی همسایگی، انتظار داریم از ظرفیت شرکت‌های ایرانی برای مشارکت در بازسازی، ساخت و ساز، مرمت آثار باستانی و تامین آب و برق مناطق آزاده شده استفاده شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و آذربایجان در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: با توجه به باز شدن مرزهای هوایی جمهوری آذربایجان به روی پروازهای خارجی، امیدواریم هر چه سریعتر پرواز مستقیم میان تهران و باکو از سر گرفته شود.

نیکزاد در پایان ابراز امیدواری کرد هر چه سریعتر موانع احتمالی همکاری های دو کشور در بخش گمرکات، انرژی، حمل و نقل، علمی و دانشجویی با گفتگوی بیشتر مقامات دو طرف حل و فصل گردد.

علیزاده: فرصت‌های همکاری در سرزمین های آزاد شدایجاد شده است

سفیر جمهوری آذربایجان در تهران نیز در ابتدای این دیدار گفت: ما به‌ عنوان جمهوری آذربایجان بر اهمیت همکاری های پارلمانی واقف هستیم از این رو امیدواریم شاهد تقویت گفتگوهای نمایندگان مجالس در سطوح مختلف از جمله روسای مجالس و گروه های دوستی پارلمانی دو طرف باشیم.

وی افزود: روابط ایران و آذربایجان دوستانه و صمیمی است و با توجه به اشتراکات فراوان دو ملت، رئیس‌جمهور آذربایجان، مرز دو کشور را مرز دوستی خوانده است.

سفیر جمهوری آذربایجان در تهران گفت: در سرزمین های آزاد شده فرصت‌های زیادی برای همکاری ایجاد شده است. در گفتگوی روسای کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور بر مشارکت شرکت های ایرانی در بازسازی این مناطق تاکید شد.

وی همچنین گفت: جمهوری آذربایجان از تقویت همکاری‌ها با طرف ایرانی در بخش‌های مختلف استقبال می‌کند و آمادگی تبادل هیات‌های دولتی و پارلمانی میان دو کشور برای تسریع در ارتقاء سطح مناسبات فی‌مابین را دارد.

علیزاده در پایان از طرف رئیس مجلس آذربایجان و رییس گروه دوستی پارلمانی آذربایجان و ایران از آقایان محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و علی نیکزاد رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور دعوت کرد که در آینده نزدیک به باکو سفر کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رئیس مجلس شورای تین مجلس شورای اسلامی مناطق آزاد برق علی نیکزاد گروه دوستی پارلمانی جمهوری آذربایجان رئیس مجلس دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطن افزود که این اقدام مهم با قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش های بین المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در بانجول دیدار کردند: تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر