Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهترین راه برای اطمینان از عملکرد گوشی همراه به‌روزرسانی سیستم عامل آن است. اگر باتری تلفن ضعیف باشد، نمی‌توانید از امکانات آن استفاده کنید.

خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران به نقل از nstec نوشت: استفاده از یک دستگاه iOS قدیمی عمر باتری گوشی را کاهش می‌دهد. به‌روزرسانی سیستم عامل گوشی هوشمند بهترین راه برای اطمینان از عملکرد روان آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر باتری تلفن ضعیف باشد، نمی‌تواند به Wi-Fi متصل شود. کاراکتر‌های عجیب و غریب روی صفحه نمایش می‌دهد. با به‌روزرسانی ویژگی‌های جدیدی را به دستگاه‌هایتان اضافه کنید. در غیر این صورت ویژگی‌های جدید در دسترس نخواهند بود. باگ‌ها برطرف نمی‌شوند. در نتیجه، همچنان مشکلاتی وجود دارد. به‌روزرسانی نرم افزار بسیار مهم است. به روز رسانی اغلب آسیب پذیری‌های امنیتی را کاهش می‌دهد. علاوه بر این ویژگی‌های قدیمی حذف و پایداری گوشی بهتر می‌شود. در تمام به‌روزرسانی ها، تجربه کاربری بهبود پیدا می‌کند.

به‌روزرسانی گوشی‌های پیکسل

گوشی گوگل در بالای لیست قرار دارد. گوشی‌های پیکسل سه سال به‌روزرسانی‌های اصلی را تضمین می‌کنند. این به‌روزرسانی در روز اول یا در عرض چند هفته اتفاق می‌افتد. به گفته Sh Gargrey از توسعه دهندگان اندروید Pune، برخی از تلفن‌ها پس از دریافت به‌روزرسانی عملکرد کندی را ارئه می‌کنند. با به‌روزرسانی گوشی استفاده از آن‌ها بیشتر می‌شود. عملکرد کلی آن‌ها بهتر خواهد شد. سرعت خرابی آن‌ها کاهش پیدا می‌کند. گوشی Pixel اولین تلفن دریافت کننده به‌روزرسانی‌های Android و طولانی‌ترین تلفنی است که به‌روزرسانی می‌شود.

اگر قصد به‌روزرسانی دستی ندارید با باز کردن برنامه می‌توانید به Google Play Store دسترسی پیدا کنید. روی سه نوار در سمت چپ بالای صفحه ضربه بزنید. سپس «تنظیمات» را انتخاب کنید. با انتخاب «به‌روزرسانی خودکار برنامه‌ها» برنامه‌ها اتوماتیک به روز می‌شوند. برای توقف به‌روزرسانی خودکار برنامه‌ها، «Auto-update apps» را انتخاب کنید. اتصال Wi-Fi، باتری، فضای ذخیره‌سازی یا سن دستگاه از جمله دلایل آپدیت نشدن گوشی هوشمند هستند. دستگاه‌های تلفن همراه معمولاً به‌طور خودکار به‌روزرسانی می‌شوند.

اگر به روز رسانی نرم افزار را انجام ندهید چه اتفاقی می‌افتد؟

این امکان وجود دارد که نسخه‌های جدیدتر برنامه‌ها باز نشود. گوشی از ویژگی‌های جدید پشتیبانی نمی‌کند. خطر آلودگی‌های بدافزار و سایر تهدیدات سایبری مانند باج‌افزار‌ها وجود دارد. برای رفع اشکالات و خرابی‌ها به‌روزرسانی منتشر می‌شوند. پیشرفت‌هایی در برنامه‌ها ایجاد می‌کنند. سازندگان با انتشار آپدیت از لپ تاپ، تلفن و سایر ابزار‌های شما در برابر آخرین تهدیدات محافظت می‌کنند. علاوه بر این به‌روزرسانی‌ها مشکلات عملکرد و باگ‌ها را برطرف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: پیام‌های صوتی واتساپ را چگونه قبل از ارسال گوش کنیم؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: نرم افزار گوشی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نرم افزار گوشی روزرسانی ها نرم افزار برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی

ایتنا - بالغ بر ۲۷ میلیون مکالمه در پاییز ۱۴۰۲، از طریق رومینگ ملی صورت گرفته، بدین‌ ترتیب که درصورت نبود آنتن یک اپراتور در منطقه‌ای، از آنتن اپراتور دیگر استفاده شده است.
رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین سه اپراتور اول، دوم و سوم تلفن همراه برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقه‌ای، سیم‌کارت مشترکان آنتن نداشت، آن‌ها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۷، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در پاییز سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۷ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۳۲  مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته که در مقایسه با آمار ۲۴ میلیونی سه ماه اول سال ۱۴۰۱، افزایش یافته است.


تعداد مکالمات از طریق رومینگ ملی به تفکیک اپراتور در جدول زیر آمده است.
 

دیگر خبرها

  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد