Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم بزرگداشت روز قشر بسیج حقوقدانان استان اردبیل با حضور رئیس کل دادگستری استان برگزار شد. خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام‌والمسلمین کثیرلو، رئیس کل دادگستری استان اردبیل در مراسم گرامیداشت ۱۲ آذر روز بسیج حقوقدانان، اظهار کرد: بسیج شجره طیبه و نهاد مقدسی است که در حکومت اسلامی ایران تشکیل یافته و رشد و نمو پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه از اقدامات بسیج حقوقدانان که مسلّماً کمک کار دستگاه قضایی بوده و نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی دارد، قدردانی نمود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین کثیرلو، با اشاره به اینکه عملکرد بسیج بسیار گسترده و در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... تاثیر گذار است، از همه بسیجیان به ویژه حقوق دانان خواست تا اهتمام بیش از پیش در خصوص اجرای عدالت و بسط و توسعه آن در جامعه داشته باشند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اعلام اینکه مهمترین رکن در دستگاه قضایی اقدام بر اساس سند تحول قضایی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس قوه قضائیه است گفت: در این سند یکی از نکاتی که بسیار مورد توجه است مقوله پیشگیری از وقوع جرم می‌باشد؛ لذا یکی از عمده‌ترین اتتظارات از جامعه بسیج این است تا با اقدامات ابتکاری، اقدامات شاخص در امر پیشگیری از وقوع جرم داشته باشند و مردم نتایج آن را به طور ملموس در جامعه احساس کنند.
وی با قدردانی از اقدامات صورت گرفته از جمله اجرای طرح هر مسجد یک حقوق دان، بر لزوم توسعه و اجرای مستمر و مداوم این طرح تاکید کرد و افزود: دستگاه قضایی استان نیز با آمادگی کامل از این گونه اقدامات نیک و قانونی حمایت‌های قضایی لازم را انجام داده و پشتیبانی می‌کند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل با ابراز تاسف از افزایش طلاق در جامعه از مسئولین و متولّیان و نیز قشر بسیج حقوق دانان خواست تا با آسیب شناسی‌های لازم در خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی گام‌های موثری در امر کاهش طلاق بردارند.
تلاش برای افزایش آگاهی‌های حقوقی آحاد مردم با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و رسانه‌ها به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی از تاکیدات مهم رئیس کل دادگستری استان خطاب به جامعه بسبج حقوق دانان بود.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل حرکت بر مدار قانون، تبعیّت، پیروی مسئولین و آحاد مردم از آن را مهمترین و اساسی‌ترین شاخصه‌های پیشرفت و ترقّی در کشور دانست و تاکید کرد: دستگاه قضایی نیز همواره از هر گونه اقدامات قانونی که در خدمتگذاری به مردم موثر باشد، حمایت می‌کند.
ندایی، مسئول سازمان بسیج حقوق دانان اردبیل نیز در این مراسم با تبیین اهداف و رسالت‌های بسیج حقوق دانان، به ارائه گزارش عملکرد این سازمان پرداخت.
وی گفت: برگزاری طرح هر مسجد یک حقوقدان در بیش از ۱۰۰ مسجد، اهدای بسته‌های کمک مومنانه در بین نیازمندان، تشکیل مجمع خیرین استان در امور عام المنفعه، ارایه مشاوره‌های حقوقی، تلاش برای ایجاد صلح و سازش، تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، مشارکت در برنامه‌های هفته دفاع مقدس و سایر برنامه‌های ملّی و مذهبی و... از جمله اقدامات شاخص این سازمان می‌باشد.
در پایان این مراسم از تعدادی از حقوقدانان نمونه بسیج با اهدای لوح سپاس تجلیل بعمل آمد. بیشتر بخوانید: افزایش آگاهی‌های حقوقی در کاهش حجم ورودی پرونده‌ها بسیار موثر است انتهای پیام/ برچسب ها: بسیج حقوقدانان آگاهی های حقوقی فضای مجازی دستگاه قضایی اردبیل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بسیج حقوقدانان آگاهی های حقوقی فضای مجازی دستگاه قضایی اردبیل رئیس کل دادگستری استان اردبیل آگاهی های حقوقی بسیج حقوقدانان دستگاه قضایی حقوق دانان بسیج حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • لزوم بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی