Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،برنامه‌های عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای معاونت اقتصادی این وزارتخانه این‌گونه بود:

نظارت اساسی و عملیاتی بر همه مجموعه‌ها، شرکت‌ها، هلدینگ‌ها و بنگاه‌های اقتصادی وابسته، تقویت سامانه‌های اطلاعاتی و نظارتیکه ایجاد شده است ، همکاری معاونت اقتصادی با زیر مجموعه‌ها برای ارتقاء سودآوری همچنین قرار گرفتن سیستم‌های مدیریتیوزارتخانه در مرز دانش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اجرای نظام‌های مدیریتی در مجموعه‌های وابسته مثل هلدینگ ها و شرکت ها  یک نهاد حاکمیتی بالادست نیاز است که معاونتاقتصادی این کارها را انجام خواهد داد و تمام مجموعه ها و  زیر مجموعه شرکت‌ها و هلدینگ‌ها موظف هستند که در این زمینه با معاونتاقتصادی وزارتخانه همکاری و هماهنگی کامل داشته باشند.

وظیفه معاونت اقتصادی صرفاً حوزه شرکت‌ها و هلدینگ‌ها نیست و به موضوعات مربوط به حوزه رفاه نیز باید بپردازد.  در بحث بنگاهداری نیز انتظار می رود این معاونت بر تمام زیر مجموعه‌های اقتصادی  تا پایین‌ترین سطوح شرکت‌ها و هلدینگ ها اشراف داشته باشد.

همه زیر مجموعه‌های صندوق‌ بازنشستگی و هلدینگ‌های مرتبط با آنها باید بر اساس نظام مدیریتی و حاکمیت سلسله مراتبی عملکنند.در حوزه علم و فناوری، هسته ای و علوم فضایی در مرز یا نزدیک به مرز دنیا هستیم نباید در شرکت‌داری و بنگاهداری، با دانشهای روز فرسنگ ها فاصله داشته باشیم.  

زمینه‌سازی برای یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی، عملیاتی و مدیریتی، پیگیری برنامه جهش تولید و رتبه‌بندی بنگاه‌های اقتصادیوابسته به منظور ساماندهی و دسترسی به داشبوردهای مدیریتی در بنگاه‌های اقتصادی وابسته، از فعالیت های معاونت امور اقتصادیوزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این بازه زمانی است. 

حال ۳ ماه از آغاز به کار دولت سیزدهم و ترکیب جدید وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی می‌گذر و اقدامات این وزارتخانه در این مدت به شرح زیر بوده است.

تعیین سهم بنگاه‌های اقتصادی وابسته به صندوق‌های بازنشستگی در هر استان

در راستای بررسی عملکرد بنگاه‌های مدیریتی صندوق‌های بازنشستگی وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاخص بهره‌وریمحاسبه شده که بی‌شک، گام مهمی برای نظارت بر عملکرد این بنگاه‌ها خواهد بود. 

تعیین سهم بنگاه‌های اقتصادی وابسته به صندوق‌های بازنشستگی در هر استان و شهر به تفکیک صنعت، صندوق و بنگاه، سهم بنگاهها از مصرف انرژی در هر استان و در هر صنعت، رتبه‌بندی بنگاه های اقتصادی تابعه و ایجاد بازار رقابتی مدیران از نتایج این اقدامعنوان شده است. 

توسعه سامانه مدیریت و پایش پروژه‌ها به منظور کنترل و به سرانجام رساندن پروژه‌های بنگاه‌های اقتصادی وابسته و تغییر ساختارهیأت امنای تأمین اجتماعی به عنوان فعالیت های این معاونت آمده است.

به منظور جلوگیری از رانت‌جویی و استفاده ابزاری از منابع صندوق‌ها به نفع افراد یا گروه‌های خاص و با هدف حفظ، ارتقای ذخایر ومنابع صندوق‌ها، تعدیل بنگاه‌داری، اصلاح سبد سهام، سرمایه‌گذاری در صنایع پربازده در راستای استراتژی بنگاه‌داری صندوق‌ها،اصلاح ساختار هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی وابسته صورت گرفته است.

تجدید سازماندهی بنگاه‌ها و ارتقای کارآیی و بهره‌وری، تجمیع و یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی، تدوین برنامه‌های عملیاتی برایارتقای پایداری صندوق‌های بازنشستگی، تکمیل زنجیره ارزش در صنایع مختلف از برنامه اجرایی آتی معاونت امور اقتصادی آوردهشده که به منظور اجرایی کردن سیاست‌ها، مأموریت‌ها و شرح وظایف معاونت امور اقتصادی، تهیه و در سه بازه زمانی کوتاه‌مدت وبلندمدت برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی بنگاه های اقتصادی جهش تولید بنگاه های اقتصادی وابسته صندوق های بازنشستگی کار و رفاه اجتماعی هلدینگ ها زیر مجموعه مجموعه ها بنگاه ها صندوق ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند