Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک بررسی از سوی میز سلامت مرکز مطالعات راهبردی ژرفا نشان میدهد، طی ۶ سال گذشته، روند افزایش بروز نزاع جمعی معنی دار بوده است.
یک بررسی از سوی میز سلامت مرکز مطالعات راهبردی ژرفا نشان میدهد، طی ۶ سال گذشته، روند افزایش بروز نزاع جمعی معنی دار بوده است.

یکی از عوامل مهم موثر بر سلامت اجتماعی رفتار‌ها و کنش‌های اجتماعی افراد است که در ابعاد مختلف خود را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این مسائل بسیار مهم نزاع جمعی است که بعنوان یکی از چالش‌های اجتماعی مطرح است. تشخیص همبستگی میزان نزاع جمعی در استان‌ها در طول زمان، درک بهتری از سیاست گذاران اجتماعی و سلامت در شناسایی علل احتمالی را فراهم می‌کند.

در ارزیابی انجام شده از سوی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا، روند میزان نزاع جمعی در ۳۱ استان ایران بر اساس داده‌های به دست آمده از سازمان پزشکی قانونی ایران بر اساس جنسیت و استان‌ها بین سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۹ مورد بررسی قرار گرفته است. یافته‌های این بررسی نشا میدهد، در بین استان‌ها اردبیل، و سیستان و بلوچستان به ترتیب بیشترین و کمترین میزان بروز نزاع جمعی هفت ساله را به ترتیب با ۶۶.۶ و ۲۰.۷۹ درصد در ۱۰۰۰۰۰ داشتند.

نتایج این بررسی نشان داد که میزان سالانه نزاع جمعی در ایران از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ به میزان ۰.۳۷ درصد کاهش یافته و پس از سال ۱۳۹۶ به بعد، ۰.۴۱ درصد افزایش یافته است.

این مطالعه نشان دهنده افزایش روز افزون نزاع جمعی در سال‌های گذشته در بیشتر استان‌های ایران است. مداخلات لازم برای پیشگیری از افزایش میزان نزاع جمعی به دلیل تاثیرات مختلف آن بر عوامل روانی، اجتماعی و بهداشتی مهم است.

منبع: فارس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: رشد رشد اقتصادی رشد نقدینگی رشد اقتصادی جهان نزاع جمعی بروز نزاع استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ در نشست امروز شورای فرهنگی عمومی گیلان، اولویت‌های تاکید بر تقویت هرچه بیشتر سبک زندگی اسلامی - ایرانی با محوریت زیست عفیفانه، تقویت بنیان خانواده و پیشگیری از کاهش نرخ زادآوری، بهره گیری مناسب از ظرفیت‌ها و جلب مشارکت‌های مردمی برای تقویت امور فرهنگی، اجتماعی و دینی، تعمیق و ترویج آموزش‌های مرتبط با بنیان‌های فکری و رفتاری در قبال ارزش‌های اسلامی و انسانی و لزوم حمایت از روند تولید و توزیع محصولات فرهنگی با لحاظ فرهنگ بومی و محلی تصویب شد.

نماینده‌ی ولی فقیه در گیلان در این نشست تحلیلی از نقش گیلان به عنوان دروازه‌ی ورود و خروج کشور به اروپا ارایه کرد و مواجهه‌ی با فرهنگ منحط و بیگانه را از تهدیداتی دانست که تا امروز در بستر تاسی از آموزه‌های ناب شیعی و ارادات به مکتب اهل بیت توانسته هویت تاریخی مردم این دیار را حفظ کند.

آیت الله فلاحتی همچنین گردشگر پذیر بودن گیلان را از دیگر عواملی دانست که موجب شده زمینه‌ی رویارویی فرهنگ بومی استان با خرده فرهنگ‌های سایر مناطق ایران فراهم شود و این روند اگر به درستی پایش و نظارت نشود میتواند به بروز تهدیداتی درحوزه‌های اجتماعی و فرهنگی گیلان منجر شود.

امام جمعه‌ی رشت افزود: میهمان پذیر بودن مردم گیلان باعث شده تا زمینه‌ی افزایش روزافزون گردشگران از سراسر کشور به این استان فراهم آید.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های مستمر مجموع دستگاه‌های فرهنگی، نظارتی و انتظامی برای ترویج فرهنگ زیست عفیفانه با محوریت عفاف و حجاب و پیشگیری از بی مبالاتی‌های فرهنگی در جامعه ، اضافه کرد: تداوم این روند، در بستر بهره گیری از همراهی مردم می‌تواند مظاهر فرهنگ مخرب در روند رفتار‌های اجتماعی را به حاشیه رانده و زمینه‌ی حرکت به سوی تعالی را فراهم کند.

امیر حسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان هم در سخنانی با تشریح اولویت‌های فرهنگی - اجتماعی استان، لزوم تاسی از نقشه‌ی مهندسی فرهنگی کشور را با لحاظ مولفه‌ها و برش‌های استانی خواستار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عادلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در گیلان هم در این نشست از برگزاری اجتماع مردمی برای حمایت از عفاف و حجاب خبر داد و افزود: این همایش ۲۲ اردیبهشت ماه با دعوت از یک سخنران ملی در رشت برگزار خواهد شد. 

در ادامه‌ی این نشست، هر یک از اعضای شورای فرهنگ عمومی گیلان در سخنانی، با اشاره به عمده‌ترین تهدیدات فرهنگی و چالش‌های دیدگاهی نسل جدید، بر لزوم حفاظت از فرهنگ ملی و بومی و نحوه‌ی مواجهه و مقابله با فرهنگ مهاجم تاکید کرده و تقویت شاخص‌های ملی و دینی را در ایجاد مصونیت مقابل تهاجم فرهنگ بیگانه، اثر بخش دانستند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • روند تعویض شناسنامه در استان بوشهر تسریع می‌شود
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • عوامل درگیری دسته جمعی در تویسرکان دستگیر شدند
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت