Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمود الله‌مرادی در نشست سازمان‌های نظامی و قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با یادآوری اهمیت جایگاه دستگاه قضایی در جامعه، اظهار داشت: اگر این دستگاه نباشد، فساد جامعه را در برمی‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر بازدارنده و مانع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و در صورتی که این فریضتین الهی به صورت کامل جاری و ساری شود پرونده‌های ورودی به دادگستری کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در ادامه افزود: شوراهای امر به معروف در ادارات زیرمجموعه دستگاه قضا جز شوراهای برتر در استان هستند.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل تاکید بر ترویج تذکر لسانی تاکنون موردی از برخورد با ضابطین در استان نداشته‌ایم اما ایجاد شعب ویژه امر به معروف و نهی از منکر در دادگستری شهرستان‌های استان الزامی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت نظارت بر فضای مجازی تاکید کرد و گفت: افرادی که در فضای مجازی شایعه‌پراکنی، دروغ‌پراکنی و توهین و افترا می‌کنند در حقیقت منکر مرتکب می‌شوند که مستلزم برخورد و مقابله است. 

عیسی هواسی بازرس کل استان کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: یکی از مسائل در تشکیلات و برای اجرای درست امر به معروف و نهی از منکر آموزش است که کار به تنش و یا موارد سلبی نکشد.

وی افزود: در سازمان بازرسی چون نیازمند همکاری و همیاری ستاد هستیم سامانه گزارشگران فساد داریم و افرادی که به مسائل جامعه هستند مشکلات را اگر ببینند به ما معرفی کنند که امران به معروف و ناهیان از منکر بهترین گزینه برای این موضوع هستند و ما از این افراد استقبال می‌کنیم.

زندانبانی اسلامی همان امر به معروف و نهی از منکر است

مراد فتحی مدیرکل زندان‌های و اقدامات تامینی استان کردستان نیز گفت: بحث زندانبانی اسلامی همان امر به معروف و نهی از منکر است.

وی افزود: اگرچه زندانبانی اسلامی طبق بخشنامه‌ و دستورالعمل است اما همان بحث امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح و تربیت است که در قالب‌های مختلف و خاصتا کلاس‌های آگاه‌سازی انجام می‌شود.

فتحی تصریح کرد: تا زمانی که فرد در زندان است، از سایر محکومیت‌ها در امان بوده و بعد از خروج نیز مرکز مراقبت‌های زندان چندماهی مراقب زندانی است که مرتکب جرم و جنایت نشوند.

وی عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر به معنای بازدارندگی و پیش‌بینی و پیشگیری است که ما ورود کرده‌ایم.

انتهای پیام/2330/70

منبع: فارس

کلیدواژه: استان کردستان امر به معروف و نهی از منکر سنندج دستگاه قضایی امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر

معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امیرمیجانی معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان در نشست با رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: طی یکسال گذشته به ۲۰ شعبه محاکم تجدیدنظر استان کرمان ۴۱ هزار ۲۷۷ پرونده وارد شده است و در مقابل قضات در مجموع ۴۱ هزار و ۳۹۹ فقره پرونده را مورد رسیدگی قرار داده اند و که این آمار حاکی از آن است که خروجی پرونده‌ها بیش از پرونده‌های وارده بوده است.

او اظهار داشت: علیرغم حجم پرونده‌های زیاد در دادگاه تجدیدنظر، قضات تجدیدنظر تلاش‌های قابل توجهی در جهت رسیدگی به پرونده‌ها انجام داده اند.

 
وی با بیان این مطلب که متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر ۸۴ روز است، تصریح کرد: بایستی قضات اوقات رسیدگی را بدون دلیل به زمان‌های بعد موکول نکنند و رسیدگی در اسرع وقت انجام شود و همچنین لازم است رسیدگی سریع به پرونده‌های مراجعین به همراه اتقان آرا مدنظر قرار گیرد.

این مقام قضائی از قضات درخواست کرد: که متناسب سازی جرم با مجازات را در احکام خود درنظر بگیرند و در سال پیش رو کاهش برنامه‌های معوق و پرونده‌های مسن، ساماندهی پرونده‌های کثیرالشاکی، کاهش صدور قرار‌های شکلی و ساماندهی نحوه ارجاع به کارشناس از اولویت‌های دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان می‌باشد.

سپس رییس کل دادگستری استان کرمان اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه‌ها اعمال خرد جمعی و تلاش مستمر در اجرای بهینه سند و دستیابی به رفع چالش‌ها در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان کرمان است.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، اظهار داشت: آمار و شواهد حاکی از عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان طی یکسال اخیر است.

او گفت: قضات باید ضمن حفظ استقلال قضایی خود در رسیدگی به پرونده‌ها و صدور آراء به اجرای دستور العمل‌ها و برنامه‌های ستادی قوه قضاییه که در جهت نیل به نتایج اجرای سند تحول قوه قضاییه ارائه می‌شود عنایت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دیگر خبرها

  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!