Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر روابط عمومی اداره‌ کل میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: در جریان حضور سفیر اتریش در مشهد از او خواستیم جهت به‌روزرسانی سطح علمی مدیران هتل‌ها زمینه حضور اساتید صاحب‌ نظر اتریشی در ایران فراهم شود که با استقبال سفیر اتریش نیز همراه شد.

مسعود رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حضور سفیران کشورهای اتریش و پاکستان در مشهد اظهار کرد: در جریان بازدید سفیر اتریش موضوعات مختلفی مطرح شد تا از ظرفیت کشور اتریش برای توسعه صنعت گردشگری استفاده شده و زمینه سفر راحت گردشگران اتریشی و بازدید از جاذبه‌های ایران و استان خراسان فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حضور سرمایه‌گذاران و گردشگران اتریشی در ایران و خراسان با استقبال سفیر اتریش همراه بود که ارتباطات گردشگری میان ۲ کشور از خراسان رضوی آغاز شود. مقرر شده تا زمینه‌ای برای حضور سرمایه‌گذاران اتریشی در حوزه گردشگری در ایران فراهم شود تا از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی بهره‌مند شوند.

مدیر روابط عمومی اداره‌ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اتریش در حوزه صنعت گردشگری و استانداردسازی صاحب‌ نظر است، خاطرنشان کرد: از سفیر اتریش تقاضا کردیم تا برای حوزه آموزش و استانداردسازی صنعت هتلداری و واحدهای اقامتی، اساتیدی که در این حوزه صاحب‌ نظر هستند، طی یک تفاهم در ایران حضور پیدا کنند تا بتوانیم از ظرفیت علمی و پژوهشی آنان در جهت به‌روزرسانی سطح علمی مدیران هتل‌ها و واحدهای اقامتی استفاده کرده و وضعیت خدمات‌رسانی واحدهای اقامتی را بهبود بخشیده و آن را توسعه دهیم.

رحمانی عنوان کرد: همچنین به دنبال حضور مدیران دفاتر خدمات مسافرتی اتریش در ایران هستیم تا علاوه بر فراهم کردن زمینه تفاهم بخش خصوصی گردشگری خراسان رضوی و اتریش، گردشگران اتریشی برای حضور در ایران را علاقه‌مند کنیم. البته هدف ما ورود گردشگر به خراسان رضوی است که سعی کردیم از ظرفیت حضور سفیر اتریش نهایت بهره را ببریم.

استفاده از ظرفیت‌های کشور برای حضور گردشگران پاکستانی

وی بیان کرد: این مباحث در همین زمینه با سفیر پاکستان نیز تکرار و در توسعه صادرات صنایع‌ دستی ایران با سفیر پاکستان نیز بحث‌هایی مطرح شد. به دلیل جمعیت شیعه قابل توجه در کشور پاکستان سعی داریم از ظرفیت این کشور برای حضور زائران و گردشگران شیعه پاکستانی در مشهد استفاده کنیم.

مدیر روابط عمومی اداره‌ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی یادآور شد: همچنین سفیر پاکستان ابراز امیدواری کرد تا اصحاب گردشگری دو کشور مذاکرتی در جلسات b۲b داشته باشند و زمینه حضور گردشگران پاکستانی در مشهد و ایران را فراهم کنند. با توجه به ظرفیت بالای بخش درمانی در مشهد موضوع گردشگری سلامت نیز مورد بحث قرار گرفت تا مردم پاکستان جهت استفاده از ظرفیت بخش درمانی در ایران حضور پیدا کنند.

رحمانی تصریح کرد: احتمالا سال ۱۴۰۱ زمینه حضور بخش خصوصی دو کشور اتریش و پاکستان در مشهد فراهم خواهد شد تا پس از بازدید از بسته‌ها و ظرفیتی که توسط بخش خصوصی ایران تهیه می‌شود، تفاهم‌نامه‌ای جهت حضور گردشگران اتریشی و پاکستانی در حوزه‌های مختلف گردشگری ایران منعقد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی سفیر اتریش در ایران صنعت هتل داری گردشگري گردشگران خارجی سرمايه گذاري گردشگران اتریشی خراسان رضوی سفیر اتریش برای حضور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد

بتول دانش شهرکی اظهار کرد: در این نمایشگاه و در پاویون سیستان و بلوچستان زنجیره‌های ارزش در حوزه‌ شیلات، آبزیان، خرما و سایر ظرفیت‌های استان در زمینه‌های سرمایه گذاری در معرض دید قرار گرفته و این ظرفیت‌ها به سرمایه گذاران داخلی و خارجی معرفی خواهد شد.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در صنایع شیلاتی افزود: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری، این استان را به مرکز تولید و اشتغال تبدیل و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریع‌تر این سواحل را فراهم کرد.

 نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران آماده بازدید، بازدیدکنندگان است و سرمایه گذاران و علاقمندان می‌توانند برای بازدید از غرفه سیستان وبلوچستان به سالن شماره چهار غرفه شماره ۹ مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد