Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، آیت‌الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (یکشنبه) در آئین تکریم و معارفه ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات انقلاب اسلامی از قدیمی‌ترین شوراهاست که از ابتدای انقلاب شکل گرفته است، گفت: بنا بود فقط یک صدا از این نهاد بیرون بیاید، «هماهنگی تبلیغات اسلامی» یعنی از صدا و سیما تا سایر نهادها و رسانه‌ها همه یک حرف بزنند و شاهد اختلاف نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله جنتی با اشاره به اینکه تا حدود زیادی تلاش‌ها در این زمینه موفقیت‌آمیز بوده است، ادامه داد: سعی ما بر این بوده که این شورا مردمی باشد. انقلاب اسلامی انقلابی مردمی است و باید تا آخر مردمی بماند.

وی با بیان اینکه تا مردم هستند، قدرت هست گفت: تا پشتوانه مردم وجود دارد قوت بسیار است. بنابراین سعی بر این بوده که مسیری مردمی پیش گرفته شود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: بنابراین گفتیم مردم را به صحنه بکشید؛ این مردم هستند که برگزارکننده مراسمات مختلف هستند، این مردم هستند که در مساجد حضور دارند.

وی با تاکید بر اینکه دنیا هم روی مردمی بودن انقلاب اسلامی حساب می‌کند، ادامه داد: تلاش بر این بوده که قضاوت جهانی بر مبنای مردمی بودن نظام باشد.

جنتی تاکید کرد: مردمی بودن افتخاری برای ما و نظام است که باید همینطور باقی بماند. باید مراقب باشیم که همیشه وحدت کلمه بر مملکت حاکم باشد. باید زیر لوای مقام معظم رهبری مسیر خود را ادامه بدهیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه هماهنگی و وحدت کلمه پیش از این بوده و بعد از این هم ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: شورای هماهنگی تبلیغات بود که مراسمات را به شکل مردمی مدیریت و برگزار می‌کرد و باید تا آخر هم همینطور باشد.

جنتی افزود: ما نمی‌توانیم هیچ کجا از مردم کنار بکشیم، نمی‌شود که مردم کنار بکشند، اگر این‌ها اتفاق بیفتد آثار و مفهوم بدی خواهد داشت.

رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: به دنیا ثابت شده اینکه می‌گویند نظام مردمی است، شعار نیست و درست است. از مردم خاضعانه تشکر می‌کنم و از خدا می‌خواهم لطف خود را شامل حال مردم کند که از ابتدای پیروزی انقلاب امتحان خود را در شرایط مختلف به خوبی پس داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه مردم از اول انقلاب اسلامی همه‌جا حضور داشتند و امام و رهبر را انتخاب کردند، عنوان کرد: این روحیه مردمی از دیرباز بوده و بعد از این هم باقی خواهد بود.

جنتی گفت: امیدوارم شورای هماهنگی بتواند هماهنگ و هم صدا با مردم برنامه‌های خود را اجرا کند و مردم احساس کنند که در مسائل حضور دارند؛ شخصیت خود را بازیابی کنند و بدانند کجا هستند و به کجا می‌خواهند برسند.

وی با بیان اینکه تاکنون در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اقدامات خوبی انجام شده است، خاطرنشان کرد: سعی ما بر این بوده کاری کنیم که یک صدای واحد از نظام به گوش برسد و در این زمینه موفقیت‌هایی هم داشته‌ایم. تا این لحظه اختلاف آن‌چنانی نبوده و بعد از این هم نخواهد بود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری ضمن آرزوی موفقیت برای حجت‌الاسلام موسی پور و قدردانی از رهبر انقلاب برای انتصاب او بیان کرد: امیدوارم آقای موسی‌پور بتواند با هماهنگی نهادهای دیگر از صدا و سیما گرفته تا سایر موارد، به مردم ایران خدمت کند.

جنتی تاکید کرد: هرچه از مردم نجیب، مجاهد و همیشه در صحنه تشکر کنیم کم است؛ عملکرد مردم طوری بوده که دشمن از ورود و نفوذ به نظام از طریق مردم قطع امید کرده است.

وی اظهار کرد: وظیفه همه تقوا است؛ باید همچون امیرالمومنین بر تقوا تاکید کنیم. تقوا باید محور باشد، یعنی سیاست و اقتصاد و هر حرکت ما باید بر این اساس باشد. اگر این چنین باشد موفق خواهیم شد و اگر این‌طور نباشد ناموفق می‌مانیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: مسئولیت آقای موسی‌پور مسئولیت سنگینی است و دیگران باید به او کمک کنند، او به تنهایی نمی‌تواند نقش خود را ایفا کند، لذا همه کسانی که کاری از آنها برمی‌آید باید در کنار رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حضور داشته باشند.

منبع: الف

کلیدواژه: هماهنگی تبلیغات اسلامی رئیس مجلس خبرگان رهبری شورای هماهنگی تبلیغات انقلاب اسلامی بر این بوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس

امام خمینی(ره) در اردیبهشت 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت‌های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی‌ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می‌شود و به نامه قیام لله مشهور است 30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز در تاریخ 1353/1/17 دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

به گزارش مشرق، مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود. متن کامل این نامه بدین شرح است:«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمریدر حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد۵۳/۱/۱۷سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • حمایت از مردم غزه، راهی که همچنان ادامه دارد