Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مجموع مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۶۵ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۴۷۸ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۲۶۴ هزار و ۱۳۵ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۳۹ میلیون و ۳۹۹ هزار و ۷۷۳ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا همچنین با بیش از ۴۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ میلیون مبتلا و بیش از ۸۰۸ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۴.۶ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۲.۱ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۶۱۵ هزار و هند با بیش از ۴۷۰ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان ۱ ایالات متحده ۴۹,۹۳۴,۷۹۱ ۸۰۸,۶۰۸ ۲ هند ۳۴,۶۳۳,۲۵۵ ۴۷۰,۶۲۰ ۳ برزیل ۲۲,۱۳۸,۲۴۷ ۶۱۵,۶۰۶ ۴ انگلیس ۱۰,۴۲۱,۱۰۴ ۱۴۵,۵۵۱ ۵ روسیه ۹,۷۶۹,۰۱۱ ۲۸۰,۰۷۲ ۶ ترکیه ۸,۸۸۱,۷۶۰ ۷۷,۶۴۵ ۷ فرانسه ۷,۸۷۵,۰۱۲ ۱۱۹,۵۰۶ ۸ آلمان ۶,۱۴۳,۸۵۶ ۱۰۳,۵۳۰ ۹ ایران ۶,۱۳۱,۳۵۶ ۱۳۰,۱۲۴ ۱۰ آرژانتین ۵,۳۳۹,۳۸۲ ۱۱۶,۶۴۳

بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۲۸۰ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. با این حال انگلیس با ثبت رسمی ۱۰ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۱۰۴ بیمار کرونایی، رکورد مجموع مبتلایان به این بیماری را در قاره سبز دارد.

همچنین ایران با مجموع شش میلیون و ۱۳۱ هزار و ۳۵۶ ابتلا و ۱۳۰ هزار و ۱۲۴ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در رتبه نهم در بین ۱۰ کشور دارای بیشترین آمار مبتلایان کرونا قرار گرفته است.

بر اساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده‌ است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای انگلیس، روسیه، ترکیه، فرانسه، آلمان، ایران، آرژانتین، اسپانیا، ایتالیا، کلمبیا، اندونزی، مکزیک، لهستان، اوکراین و آفریقای جنوبی نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۲ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جهان مرگ تین برزیل روسیه کشورهای اروپایی انگلیس کرونا آمار جان باختگان کرونا شمار مبتلایان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۳۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب

آفتاب‌‌نیوز :

به طور کلی باید بدانید که کافئین باعث خشک شدن بدن می‌شود و چربی را از بین می‌برد و از آنجایی که قهوه بالاترین میزان کافئین را دارد، مصرف مداوم و روزانه قهوه باعث خشک شدن قلب دوم بدن یعنی کبد می‌شود؛ به همین دلیل عده زیادی برای از بین بردن کبد چرب خود شروع به مصرف قهوه می‌کنند.

بعد از مصرف قهوه کبد می‌تواند متابولیسم تخلیه و سوزاندن چربی را شروع کند. برای کبد چرب تنها پیشنهاد می‌شود که یک ساعت پیش از خواب شب خورده نشود و به جز این مورد، نکته دیگری در این اساس وجود ندارد.

از مضرات خوردن قهوه در شب می‌توان به بهم ریختگی ساعت خواب، بهم ریختگی نظم ترشح هورمن و اختلال در کارکرد غده هیپوفیز اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • جنگ غزه / شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر رسید
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • اینفوگرافیک| هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۳