Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهنام نقی زاده مدیرعامل شرکت مهندسی بهینه نیروی اسپادان با بیان این‌که تمامی نرم‌افزارها و طراحی سخت‌افزاری این محصول به دست فناوران ایرانی انجام شده است، گفت: در حال حاضر این دستگاه در برق منطقه‌های اصفهان، کرمانشاه، کیش و همچنین در سایر نقاط کشور نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه ثبات یا افت و ثبت کننده رویدادها برای پست‌های برق منطقه‌ای استفاده می‌شود و برای جریان ولتاژها و تمامی مقداری که در رابطه با بخش ولتاژ و جریان برق وجود دارد، می‌تواند شکل موج ترسیم کند.

اگر افت خارج از محدوده ولتاژی تنظیم شده روی دستگاه باشد آن را به عنوان خطا می‌بیند و کل مجموعه را در حدود 2 ثانیه به صورت سینوسی در حافظه خود ثبت کرده و برای کارشناسان مربوطه ارسال می‌کند.

 

نصب آسان

عمده مصرف ثبت کننده وقایع، در بخش پست‌های برق فشارقوی است این دستگاه به صورت پراکنده در پست‌ها نصب می‌شود و همچنین نصب این محصول برای پست‌های قدیمی نیز راحت است.

برای مشاهده اطلاعات نیازی به مراجعه کرن به تابلو نیست چراکه در این دستگاه اطلاعات در کامپیوتر نمایش داده داده شده و برای مدیران ارسال می‌شود. این دستگاه همیشه آنلاین است و می‌تواند سیستم را زیر نظر داشته باشد.

 

پشتیبانی و قیمت مناسب

مزیت این دستگاه نسبت به نمونه خارجی خود، قیمت و پشتیانی خوب آن است. پشتیبانی در دسترس و سریع، می‌تواند مشکلات را به راحتی حل کند. همچنین ثبت کننده وقایع شبکه های برق، مانع از خروج ارز نیز شده است و در ارتباط با این محصول 15 نفر مشغول به فعالیت هستند.

نقی زاده با بیان این‌که خطا در پست‌های برق فشارقوی در اثر خطای انسانی و یا عملکرد نادرست تجهیزات حفاظتی به وقوع می‌پیوندد، افزود: با ثبت تمامی شکل موج‌های ولتاژ و جریان و همچنین عملکرد تجهیزات در لحظه خطا، کارشناسان امکان تجزیه‌وتحلیل علل پدید آورنده خطا و همچنین اعمال تمهیدات پیشگیرانه را خواهند داشت.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پست برق دانش بنیان پست فشار قوی خبرخوب پست های برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲.۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.
 
منبع: زومیت

tags # تکنولوژی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • وحیدی: «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است/ باید از ناهنجاری‌های تحمیلی جلوگیری شود
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید