Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@23:55:27 GMT

بلاتکلیفی نخل های برگشت خورده!

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۴۵۸۹۱

بلاتکلیفی نخل های برگشت خورده!

به گزارش صدای ایران بر اساس اعلام گمرک ایران از نخل‌های صادراتی برگشت خورده از قطر، ۲۹۸ اصله وارد کشور شده است، ولی حدود ۲۵۰ اصله که برای صادرات دوباره به قطر اظهار شده بود به دلیل عدم توافق با خریدار کنسل و فعلا بلاتکلیف در اسکله باقیمانده است.



ایسنا نوشت: ماجرا از جایی شروع شد که گفته می‌شد نخل‌های ایرانی در حال صادرات یا قاچاق به قطر برای ایجاد فضای سبز جهت میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲، است که در نهایت نیز مورد تائید گمرک قرار گرفت و اعلام شد که حدود ۵۸۸ اصله نخل از ابتدای مهر ماه سال جاری به گمرک منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اظهار شده که حدود ۶۰۰ تن وزن و بیش از ۱۳۶ هزار دلار ارزش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این صادرات که با تائید وزارت جهاد کشاورزی و صدور مجوز لازم از جمله قرنطینه نباتی انجام شده بود به طور کامل از سمت قطر برگشت خورد.




آنچه وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به خبر برگشت نخل‌ها از قطر اعلام کرد، از این حکایت داشت که گواهی بهداشت صادر شده برای محموله صادراتی جعلی بوده و در واقع آنچه ارائه شده، گواهی صادر شده از سوی وزارت جهاد نبوده است، اعلامی که مبهم بود و جای سوال داشت.



۲۹۸ اصله وارد کشور شد

پیگیری آخرین وضعیت نخل‌ها از گمرک ایران از این حکایت دارد که برای ۲۹۸ اصله اظهار نامه صادرات برگشتی به داخل کشور ثبت شده که بعد از بررسی‌های صورت گرفته و دریافت مجوز‌های لازم اخیرا این تعداد به داخل کشور وارد شده است.

یک شرکت دیگر برای صادرات آمد، اما با قطر به توافق نرسید

طبق اعلام معاون فنی گمرک، یک شرکت دیگر در ۳۰ آبان ماه اقدام به اظهار ۲۵۰ اصله از نخل‌های برگشت خورده، برای صادرات قطعی به مقصد قطر می‌کند، اما در ۱۰ آذر ماه تقاضای اظهار نامه خود را به دلیل عدم توافق با خریدار باطل کرده است.

معطلی ۷۰ روزه نخل‌های ایرانی

به گفته ارونقی، از مجموع حدود ۵۸۸ اصله نخلی که به قطر صادر و برگشت خورده بود ۲۹۸ اصله وارد ایران شده و مابقی با گذشت بیش از ۷۰ روز از اظهار اولیه، در اسکله مانده و هنوز تکلیفی ندارد.




منبع: صدای ایران

کلیدواژه: برگشت به ایران نخل های صادراتی برگشت خورده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی

برخی پناهجویان افعان در «جاکارتا» نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، برخی از پناهجویان افغان در «جاکارتا» پایتخت اندونزی با برپایی تجمع در برابر دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، دست به اعتراض زدند و خواستار حمایت این نهاد برای اسکان در کشورهای دیگر شدند.

خیابان‌های شهرهای مختلف اندونزی در سال‌های اخیر شاهد تجمعات و اعتراضات بسیاری از سوی پناهجویان افغان بوده است.

بسیاری از پناهجویان افغانستانی، بیش از 10 سال است که به اندونزی آمده‌اند با این حال پس از گذشت این مدت، جز سرگردانی و بلاتکلیفی چیزی عایدشان نشده است.

گفته می‌شود بیشتر این پناهجویان خواستار ورود نهادهای بین‌المللی به موضوع و کمک به انتقال آنها به کشور ثالث هستند.

ضرب و شتم پناهجویان افغان در اندونزیرنج بسیار پناهجویان افغانستانی در ترکیه و اندونزیجان باختن صدها پناهجوی افغان در مسیر مهاجرت به دیگر کشورها

براساس آمارها، حدود 14 هزار پناهجو در اندونزی حضور دارند که حدود نیمی از آنها را شهروندان افغانستان تشکیل می‌دهند.

این پناهجویان به امید رسیدن به استرالیا راهی اندونزی شده‌اند اما به دلیل برخی سیاست‌های دولت کانبرا، راهی برای ورود ندارند و با حالت سرگردانی و بلاتکلیفی در اندونزی متوقف مانده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی