Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقایی با تصریح بر این موضوع که در پیشگیری از گران فروشی و تخلفات این حوزه، نگاه سازمان تعزیرات کیفری صرف نبوده است، عنوان کرد: تلاش می کنیم بعد از کشف تخلف، قیمت را به حالت قبل بازگردانیم تا شکل کیفری پیدا نکند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌وگو در خصوص برنامه های تحولی در سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران با فرزاد آقایی، مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران به صورت تلفنی گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزاد آقایی از گروه بندی و شاخص های عملکرد سازمان تعزیرات گفت و بیان کرد: یک بخش در حوزه پیشگیری است که در این زمینه واحد نظارت را فرآیندی کرده ایم و از ظرفیت های قانونی در این حوزه استفاده کرده ایم. یکی از برنامه های سازمان تعزیرات این است که ظرفیت های «گشت» در حوزه نظارتی را به کار ببریم.

وی افزود: به دنبال تغییراتی که در سیاست گذاری رخ داد، سامانه تحولی را در سازمان راه اندازی کردیم و به تبع آن، استان تهران در این فرآیند مشارکت داشته است. در این راستا به صورت روزانه واحدهای نظارتی را در سطح بازار فعال کرده ایم تا با همکاری صمت، اصناف و جهاد کشاورزی اقدام به نظارت فعال در سطح شهر کنند.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگوی تلفنی با رادیو گفت‌وگو از فعال کردن سامانه های جدید برای ثبت گزارشات خبر داد و اظهار کرد: ثبت گزارشات در این پرتال گزارشات به نحوی است که اولویت را برای شکایت شهروندان قرار داده است. اگر شکایتی قابلیت رسیدگی سریع داشته باشد، طبیعتا اقدام می شود و اگر نیاز به هماهنگی با واحدهای مرجع داشته باشد، سازمان بازرسی و نظارت به عنوان ضابط مشترکا بازرسی می کند.

آقایی با تصریح بر این موضوع که در پیشگیری از گران فروشی و تخلفات این حوزه، نگاه سازمان تعزیرات کیفری صرف نبوده است، عنوان کرد: تلاش می کنیم بعد از کشف تخلف، قیمت را به حالت قبل بازگردانیم تا شکل کیفری پیدا نکند.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر تعزیرات استان تهران شاخص جهاد کشاورزی استان تهران تعزیرات جهاد کشاورزی شاخص فرهنگ و هنر سازمان تعزیرات استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۷۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی

همشهری آنلاین- صفورا صادقی: تهرانی که امروزه می‌بینیم و در آن زندگی می‌کنیم شاید برای پدران و مادران و بزرگترهایمان هیچ شباهتی به گذشته ای که آنها گذرانده اند ندارد. از آب و هوا و شکل و شمایل ساختمانها و خیابانها و کوچه ها، تا مدل لباس پوشیدن و صحبت کردن مردم، گزینه «تغییر» در تمامی لایه های آشکار و پنهان زندگی پایتخت‌نشینی دیده می‌شود. با ورود فصل بهار و پایان زمستان در گذشته تهران مشاغل جدیدی به وجود می‌امد که شاید امروزه نه تنها دیگر اثری از آنها باقی نمانده است، بلکه شنیدن قصه این مشاغل هم باعث تعجب نسل امروز شود.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

نصرالله حدادی، تهران شناس، در این باره توضیح می‌دهد: «در تهران دهه۳۰و ۴۰ بعد از اتمام زمستان سخت و پربارش برای مردمی که شغل اغلب آنها زراعت بود و با آمدن سرما و برف و باران کسب و کار آنها نیز تعطیل میشد، نو شدن فصل مصادف بود با رونق مشاغلی که در آن زمان مرسوم بود.

شغل کاهگل‌مالی

از زمستان های سرد و پربارش قدیم زیاد شنیده ایم ولی شاید کمتر بدانیم بعد از این سرما و بارش برای ساختمان های کم استقامت آن زمان تهران چه اتفاقی می‌افتاد. حدادی می‌گوید: «در تهران قدیم بعد از چله کوچیکه و چله بزرگه و بارش برف و باران با شروع فصل بهار، زمان بازسازی و درست کردن سقف کاهگلی خانه‌ها بود. در فصل بهار شغل «کاهگل مالی» از مشاغل رایج آن زمان بود. در کوچه‌ها می‌گشتند و صاحب هر خانه‌ای که نیاز به تعمیرات داشت، سقف خانه و در و دیوارش را با «کاهگل» که ترکیبی از ملات کاه و گل رس، نمک و آب، بود درست می کرد. ملات کاهگل خانه ها را در برابر رطوبت مقاوم و محافظت می‌کرد.

یخ‌فروشی

حدادی ادامه می‌دهد: «یک زمانی خوردن آب خنک برای تهرانی ها حسرت بود و دسترسی به آن در ماههای گرم سال به آسانی ممکن نبود. در دهه ۳۰ شغل یخ فروشی در پایتخت وجود داشت و با گرم شدن هوا کامیون های قدیمی یخ‌ها را حمل می‌کردند و به دکه‌های یخ‌فروشی که معمولا سر چهارراه ها بودند میرساندند. صاحبان دکه روی یخ‌ها را با چند لایه گونی خیس می‌پوشاندند تا آفتاب دیرتر آنها را ذوب کند و معمولا در سایه قرار می‌دادند.

آنها یک وسیله برای تکه کردن یخ ها داشتند که چنگک مانند با نوک تیز بود به قطر حدودا دو سانتی متر که یخ‌فروش با این وسیله یخ‌ها را تکه‌تکه می‌کرد و می‌فروخت. این یخ ها صبح خیلی زود قبل از طلوع آفتاب به دکه‌ها می‌رسیدند و تا بعد از ظهر فروش می‌رفتند. قیمت هر قالب یخ ۳ قران بود. در حال حاضر هم فروش یخ وجود دارد آخرین بار قیمت بالای ۲۰۰ هزار تومان برای هر قالب دیدم که مربوط به چند ماه قبل است.

نقل است از آقاسید مهدی قوام که روزی از جلوی یخ فروشی رد می‌شد و دید صاحبش با صدای بلند داد می‌زند یخ هایم آب شد بخرید ... دیدند آقا سید مهدی شروع به گریه کرد. از او می پرسند چرا گریه میکنی گفت این مرد برای آب شدن یخ‌هایش گریه می‌کند من چطور برعمر رفته ام گریه نکنم...»

کد خبر 846990 برچسب‌ها مهارت‌ها شغل شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • دزدی چند میلیاردی از فروشگاه موبایل فروشی در مرکز شهرقدس تهران + ویدئو
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • به مفهومی به اسم شبکه تنظیم گری کشوری نیاز داریم
  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد