Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@02:29:47 GMT

در کشور ۸ میلیون نفر معلول داریم

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۴۸۲۷۰

در کشور ۸ میلیون نفر معلول داریم

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، حسینی رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود:سرانه فضای آموزشی برای دانش اموزان استثنایی باید ۲۸ متر باشد و به این علت از ۲۸۰ مدرسه استثنایی موردنیازدر کشور، صد و شصت و پنج مدرسه ساخته شده و از ۱۳ مدرسه مورد نیاز در آذربایجان شرقی ۹ مدرسه در حال ساخت است.

اوگفت: برای ۵ مدرسه باقیمانده در استان در صورت تأمین زمین ازطرف استان منابع مالی ساخت آن را تعهد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اودر زمینه ساخت سالن ورزشی ۶۰۰ متی نیز که امروز کلنگ زنی شد مبلغ ۴ میلیارد تومان تخصیص می‌دهیم و برای تأمین هزار قلم تجهیزات توانبخشی مورد نیاز دانش آموزان استثنایی استان نیزحاضر به پرداخت نیمی از هزینه‌ها هستیم.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود:دردوران کرونا از سه میلیون عدد تبلت مورد نیاز برای دانش آموزان ۳۶۱ هزار تبلت در قالب طرح هدایت تهیه شد که سهم آذربایجان شرقی ۷ هزار و ۲۶۰ تبلت و ۵۴۰ مورد مربوط به دانش آموزان استثنایی بود.

حسینی گفت: تا پایان امسال نیزمرکز مشاوره خانواده و مشکلات مربوط به یادگیری و مرکز جامع تشخیصی با تجهیزات مورد نیاز را برای مداخلات به هنگام در استان راه اندازی می‌کنیم.

خرم استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: باید نیاز‌های کیفی وکمی آموزش وپرورش را احصا کنیم و درحد وسعمان تأمین، تخصیص و تنوع بخشی بویژه در بخش مالی را جزو اولویت‌ها قرار می‌دهیم.

او نظارت مستمر بین دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش را مهم بیان کرد و افزود:اگر این نظارت را به صورت دقیق انجام دهیم معلمان آموزش دیده با کمترین خطا برایمان سرمایه می‌شوند.

او همچنین با توجه به باز گشایی مدارس نظارت بر اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی، استفاده از تجربیات تدریس آنلاین و حفظ این تجربیات و برنامه ریزی برای جبران عقب ماندگی بازمانگان از تحصیل استان بویژه در مناطق پرخطر از نظر آسیب‌های اجتماعی را خواستار شد.

پاشایی مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز گفت:در استان ۸۷۰ هزار دانش آموز و نوآموز در ۸ هزار و ۵۰۰ مدرسه و مهدکودک تحصیل می‌کنند و نرخ پوشش تحصیلی دوره ابتدایی ۹۹ درصد است.

او افزود: درصد باسوادی استان در سرشماری سال ۱۳۵۵ سی و شش درصد بود و نرخ رشد باسوادی تا پایان سال ۹۹ در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله‌ها ۹۶ ممیز ۴ است که ازمیانگین کشوری دو دهم پایین تراست.

او به میزبانی استان برای چندبرنامه کشوری تاپایان امسال هم اشاره کرد: سی امین اجلاس سراسری نماز، چهلمین دوره مسابقات قرآن عترت و نماز پنجمین دوره مسابقات همخوانی و مدیحه سرایی مراکز دارالقرآن و اولین جشنواره کشوری روش‌های نوین دریس کتب مراکز دارالقرآن کشوراز جمله این برنامه هاست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش باسوادی مردم آموزش و پرورش مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۸۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست