Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضایی، کارشناس صنعت دامپروری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه قیمت مصوب شیرخام بر این اساس تعیین شده که دولت ١٠٠ درصد نهاده‌های مورد نیاز دامداران را تأمین کند، گفت: متأسفانه چنین اتفاقی رخ نداده و دامداران تنها کمتر از ۵٠ درصد نهاده‌های دامی خود را با نرخ مصوب دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت بسیار بر این مسأله دقت دارد که قیمت فراورده‌های دامی از جمله شیر و گوشت تغییر چندانی نداشته باشد، افزود: با این حال چندان دقتی بر روی این مسأله که قیمت مؤلفه‌های تولید برای دامداران افزایش نیابد، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال صنعت دامپروری تاکید کرد که چرا دولت به قیمت داروها، واکسن، اسپرم و مکمل‌های دامی و پودر چربی و گلوتن ذرت و لوازم یدکی که در گاوداری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، توجه ندارد.

رضایی تصریح کرد: متأسفانه قیمت مؤلفه‌های تولید دل بخواهی بالا می‌رود و هیچ نظارتی بر روی آن وجود ندارد.

وی اضافه کرد: همانطور که اشاره شد دامداران قادر به تأمین تمام نهاده‌های دامی مورد نیاز خود با نرخ مصوب نیستند و بخش عمده آن را باید از بازار آزاد تهیه کنند و قیمت این نهاده‌ها روز به روز بالاتر می‌رود.

وی با بیان اینکه امسال خشکسالی بی سابقه به تولید علوفه خسارت جدی زده است، افزود: تدبیر جدی برای جبران این خسارت اندیشیده نشده و دامداران در تنگنا قرار گرفته‌اند.

این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه ادامه این روند منجر به گسترش کشتار دام‌های مولد و آبستن و نابودی صنعت دامپروری می‌شود، گفت: این مسأله بسیار نگران کننده است و تا فرصت وجود دارد مسئولان باید تدابیری بیندیشند.

کد خبر 5368540 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد رضائی صنعت دامپروری نهاده های دامی لایحه بودجه 1401 وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار نهضت ملی مسکن گمرک ایران سید جواد ساداتی نژاد مرکز آمار ایران بانک مرکزی ایران قیمت سکه بهار آزادی تجارت ایران و سوریه کارنامه ۱۰۰ روزه دولت سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت راه و شهرسازی خودروی دوگانه سوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران