Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  مهدی شکاری مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت : از مجموع این میزان نهاده دامی ۱۱۰ هزار تن کنسانتره و ۳۰ هزار تن نیز نهاده دامی به صورت خام بین دامداران این استان در سال جاری توزیع شده است.

بیشتر بخوانید 

چوب حراج خشکسالی بر سر دام‌های عشایر

او افزود: نهاده‌های دامی به صورت خام به استان اختصاص یافت، اما بخشی از نهاده‌ها را در اختیار کارخانجات خوراک دام قرار دادیم تا تبدیل به کنستانتره کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکاری گفت : در مجموع امسال ۷۴ هزار و ۵۶۴ تن نهاده دامی به صورت خام به استان اختصاص یافت که از این میزان ۴۶ هزار و ۸۶۶ تن جو، ۲۰ هزار و ۹۳۲ تن ذرت، ۶ هزار و ۴۱۷ تن کنسانتره و ۳۵۵ تن کنجاله سویا بوده است.

او افزود: از مجموع این میزان ۴۳ هزار و ۹۳۲ تن نهاده دامی را در اختیار کارخانجات قرار دادیم که تبدیل به ۱۱۰ هزار تن کنسانتره شد.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: این میزان نهاده دامی در دو مرحله بین دامداران استان توزیع شد که بخشی به پروش دهندگان دام سبک در مرحله اول به ازای هر دام یک کیلوگرم و در مرحله دوم به ازای هر دام پنج کیلوگرم اختصاص یافت و بخشی از نهاده‌ها نیز بین دامداران صنعتی استان توزیع شد.

شکاری با بیان اینکه ۴۲ هزار و ۳۸۱ بهره بردار استان در بخش دام فعالیت دارند اظهار داشت: بیشتر دامداران استان سنتی هستند و همراه نگهداری دام، کشاورزی خرده مالکی نیز دارند.

او بر اشتغال پایدار دامداران تاکید کرد و افزود: دامداران استان بیشتر به صورت سنتی فعال هستند و بخش بیشتر دام سبک استان در اختیار خانوار‌های عشایری است که خشکسالی به مرانع آسیب زده است و هم اینک باید برای تغذیه دامی به این بهره برداران کمک کنیم تا بتوانند دام خود را در چرخه تولید نگهداری کنند.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال‌های عادی تنها در فصل کوچ عشایر در فروردین ماه و در زمستان نیز در سه تا چهار ماه بعضا علوفه دستی به دامداران اختصاص می‌یافت، اما در سال جاری حتی در فصل بهار نیز بهره برداران، بخش بیشتری از نیاز خوراک دام را با تعذیه دستی جبران کردند.

شکاری افزود: خشکسالی تولید علوفه در مراتع را بیش از ۵۰ درصد نیز کاهش داده است و دام سبک برای خوراک نیاز به مراتع دارد، اما مراتع فقیر استان علوفه مورد نیاز دام را تامین نمی‌کند.

او گفت: در سال ۹۹ بیش از ۱۰۵ هزار تن انواع علوفه بین دامداران استان توزیع شده بود که این میزان حدود ۵۰ درصد نیاز خوراک دام بود.

انتهای پیام/ه 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامداران خراسان شمالی علوفه دامی دامداران استان بین دامداران خراسان شمالی نهاده دامی توزیع شد هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی از رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در این استان در سال گذشته خبر داد.

دکتر هادی نوری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رتبه دوم کشوری برای انتقال خون خراسان شمالی اظهار کرد: انتقال خون استان رتبه دوم در دو بخش رشد اهدای خون، رشد اهدای خون بانوان و رتبه دوم در شبکه ملی خون رسان را در کشور کسب کرد.

وی با اشاره به نقش بی بدیل اهداکنندگان خراسان شمالی در تامین خون استان و بخشی از کشور تصریح کرد: انتقال خون خراسان شمالی به برکت حضور اهداکنندگان خیرخواهی که همیشه همراه بیماران بودند در سال گذشته در دو بخش مهم و یک بخش حیاتی حائز رتبه دوم کشوری در تامین خون و فرآورده های خونی شد.

دکتر نوری با بیان اینکه در فصول مختلف به خصوص فصول سرد سال میزان اهدای خون به طور چشمگیری کاهش می یابد اهداکنندگان استان با آگاهی از این موضوع زمستان امسال برای تامین خون استان و شبکه ملی خونرسان کشور سنگ تمام گذاشتند به طوری که استان خراسان شمالی بعد از استان لرستان در رتبه دوم مشارکت در شبکه ملی خون رسان قرار گرفت.

وی افزود: طی سال گذشته میزان اهدای خون در استان بیش از ۱۶ درصد با افزایش روبرو بود و این در حالی است که در این شاخص هم رتبه دوم کشوری از آن خراسان شمالی شد.

این مقام‌مسئول ادامه داد: رشد اهدای خون بانوان که از موارد قابل اهمیت در سازمان انتقال خون ایران نیز به شمار می رود در استان با رشد هشت درصدی مواجه بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی