Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان با تأکید بر اینکه چرخ اقتصاد دولت سیزدهم با همدلی و مشارکت همه ظرفیت ها به حرکت در خواهد آمد، گفت: معیشت مردم با راه اندازی مشاغل خرد و خانگی متحول می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، هادی ابراهیمی در پانزدهمین جلسه شورای شهر بندرعباس اظهار کرد: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی همان طور که از نامش پیداست وزارتی ناظر بر اجرای قانون تعاون، کار و کاملا اجتماعی است که بخش عمده ای از جمعیت کشور و استان در این قالب قرار می‌گیرند، قریب به ۸۰ درصد مردمان استان هرمزگان به نوعی با خدمات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در بخش های مختلف اعم از بهزیستی، صندوق بازنشستگی، فنی و حرفه ای، سازمان تامین اجتماعی، صندوق بیمه روستاییان و عشایر، بانک‌ها و سایر خدمات در بخش های مختلف بهره مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی با بیان اینکه در استان هرمزگان تقریبا حدود ۱۰ دستگاه اجرایی، خدمات وزارت تعاون را به مردم ارایه می دهند، افزود: از آنجایی که وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارتی کاملا اجتماعی است و بخش اعظمی از قشرهای مختلف مردم با آن ارتباط دارند مقام عالی وزارت، عنوان وزارت مردم را برای این وزارتخانه انتخاب کرده است.

وی در ادامه، هدف از این دیدار را بررسی موضوع پر چالش اشتغال ذکر و تصریح کرد: اشتغال به عنوان یک موضوع فرابخشی حتی فراتر از دولت ها است که نتیجه کارکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در اشتغال، خود را نشان می دهد. نتایج فعالیت های اقتصادی، فعل و انفعالات ناشی از بازار کار، فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری همه و همه را می توان در اشتغال یافت.

ابراهیمی از اشتغال بعنوان میوه درخت اقتصادی ساده نام برد و بیان داشت: ثمره یک اقتصاد پویا و توانمند را می توان در شاخص نرخ بیکاری و اشتغال مشاهده کرد، تمام دستگاه هایی که به نوعی با فعالیت های اقتصادی حتی فرهنگی و اجتماعی در ارتباط هستند سهمی در اشتغال دارند. چرا که اشتغال از عهده یک دستگاه یا چند دستگاه و حتی دولت به تنهایی امکان پذیر نیست.

وی اضافه کرد: سه عنصر مهم دولت بعنوان حکمران، نهاد‌های توسعه ای و بخش خصوصی در موضوع اشتغال کاملا موثر است ازاین رو اگر به دنبال اشتغال پایدار هستیم باید تمام همه در کنار هم قرار بگیریم و مثلث توسعه اشتغال اعم از دولت، نهادهای توسعه ای و بخش خصوصی همزمان با هم در یک برنامه مشخص فعالیت کنند.

این مسئول اذعان داشت: نام پایتخت اقتصاد برای استان هرمزگان و شهر بندرعباس بکار می برند اما علیرغم انجام فعالیت های اقتصادی در هرمزگان، نرخ بالای بیکاری زیبنده استان نیست، با نشان دادن نرخ بیکاری به تنهایی نمی‌توان به چگونگی وضعیت اشتغال استان پی برد. اما با استفاده از پارامترهایی از قبیل نرخ مشارکت، نرخ نسبت به اشتغال، جمعیت فعال، نرخ اشتغال ناقص و میزان بیمه شدگان در کنار آن قرار گیرد.

ابراهیمی بیان کرد: استان هرمزگان به دلیل بالا بودن نرخ مشارکت اقتصادی، یک برتری بسیار خوبی دارد که نسبت به کشور دارای نرخ مشارکت بسیار بالایی است.

وی همچنین تاکید کرد: برای رونق دادن به کسب و کارهای خرد و کارآفرینی و ایجاد اشتغال از همه ظرفیت های استان اعم از نخبگان، دانشگاهیان حوزویان و … استفاده می‌کنیم.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان با بیان اینکه اشتغال دریا محور مورد حمایت جدی ما است، گفت: چرخ اقتصاد دولت سیزدهم با همدلی و مشارکت همه ظرفیت ها به حرکت در خواهد آمد و معیشت مردم با راه اندازی مشاغل خرد و خانگی متحول خواهد شد.

در پایان این جلسه، اعضای شورای شهر بندرعباس ضمن تقدیر از مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان به بیان نقطه نظرات خود در حوزه اشتغال، بیمه، بکارگیری نیروهای بومی در صنایع و ضرورت آموزش نیروهای جوان و ایجاد بازارچه های محلی پرداختند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شورای شهر کار و رفاه اجتماعی قانون هرمزگان وزارت تعاون کار و رفاه هرمزگان وزارت تعاون وزارت تعاون رفاه اجتماعی وزارتخانه اشتغال اشتغال دولت نظام مقدس جمهوری اسلامی اشتغال اقتصاد شاخص بیکاری فرهنگی و اجتماعی دولت دولت بخش خصوصی بخش خصوصی پایتخت هرمزگان بیکاری بیکاری ایجاد اشتغال کار و رفاه اجتماعی اقتصاد اعضای شورای مدیرکل تعاون کار و رفاه اقتصاد بخش خصوصی دولت کار و رفاه اجتماعی هرمزگان تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان وزارت تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۱۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصا می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • وزیر تعاون: کارگر از منظر اسلام ابزار نیست
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان