Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@22:19:28 GMT

قاتل خاموش همچنان قربانی می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۲۴۱۹

قاتل خاموش همچنان قربانی می‌گیرد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، حبیب معصومی، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه از فوت ۶ نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن خبر داد و گفت:این آمار مربوط به ماموریت‌های اورژانس است که از روز‌های آینده نیز یخبندان آغاز می‌شود و باید بیشتر مراقب بود و توصیه‌های ایمنی را رعایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۳ نفر در اثرگاز گرفتگی در استان فوت کردند و امسال تاکنون ۶ نفر گفت: از بین ۶ نفر فوتی، دو نفر زن و مرد سالمند تقریبا ۷۰ و ۸۰ ساله چند روز پیش در همدان به دلیل مشکل دودکش بخاری منزل جان خود را از دست دادند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه تاکید کرد: نمی‌توان گفت که امسال تعداد مسمومیت با CO کاهش داشته و هنوز چهار ماه از سال به ویژه فصل سرما باقی مانده است که می‌طلبد مردم بیشتر رعایت کنند.

معصومی با بیان به اینکه متاسفانه حوادث ترافیکی نیز نسبت به سال گذشته در همدان افزایش داشته است بیان کرد: بیشترین تلفات حوادث در استان در حوزه ترافیکی و مسمومیت‌ها با CO است که احتمالا از روز آینده نیز یخبندان آغاز می‌شود و باید بیشتر مراقب بود و توصیه‌ها را در حفظ ایمنی رعایت کرد.

معصومی گفت: در صورت موافقت دانشگاه علوم پزشکی و اعطای مجوز، به دنبال راه اندازی سه پایگاه اورژانس در همدان، کبودراهنگ و فامنین هستیم.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۲ پایگاه اورژانس در استان فعال است که با اخذ این مجوز‌ها به ۶۵ مورد می‌رسد یادآورشد: در حال حاضر پایگاه‌های استان همه روستا‌ها و محور‌های اصلی و فرعی را دربرمی‌گیرد.

معصومی در پاسخ به اینکه با راه اندازی این پروژه دیگر نیازی به ایجاد سایر پایگاه‌ها نیست گفت: با افزایش تعداد جمعیت شهر‌ها و خودروها، نیاز‌ها افزایش خواهد یافت.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه در همدان پایگاه ۱۱ شهری در جورقان راه اندازی شود، به دنبال راه اندازی دو پایگاه شهری دیگر در این شهرستان هستیم که باید مقدمات را فراهم کرد گفت: برای سال آینده راه اندازی ۶ پایگاه در استان درخواست شده که منوط به مصوبه وزارت بهداشت است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گازگرفتگی مونوکسیدکربن راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای سربازان؛ آتش‌نشانی هم سرباز می‌گیرد

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مجوز استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شد.

به گزارش فارس، مجوز استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر شد.

اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ضمن اعلام خبر  فوق اظهار کرد: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیروهای مسلح، صادر شده که بر اساس آن، به مدت 2 سال استفاده از تعداد محدودی نیروهای وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

 وی خاطرنشان کرد: تا کنون تعداد 938 پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استانداردهای لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.
 
 وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیازاست که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه  می‌تواند در رفع این مشکل، موثر واقع شود.
 
 کریمی همچنین در خصوص اثربخشی موضوع نیز اظهار نمود: در سال های 1400 و 1401 بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیروهای مسلح بالغ بر 350 نیروی امریه در پایگاه های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آن‌هاشد.
وی در ادامه افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیروهای امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستاها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

 مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی در پایان یادآورشد: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستادکل نیروهای مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی اافزود: در این جلسه در خصوص چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکارهای رفع آنها بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

دیگر خبرها

  • کینه مرگبار کارگر قهوه خانه | کارگر جوان اخراج شد و وقتی فهمید فرد دیگری جای او استخدام شده ....
  • آتش سوزی و انفجار گاز در نیشابور یک فوتی و یک مصدوم بر جای گذاشت
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • زایمان موفق خانم دامغانی در خانه با کمک اورژانس
  • ۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ در هرمزگان
  • قاتل خاموش جان یک جوان را در بروجن گرفت
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • اورژانس جاده مرگ شبانه‌روزی می‌شود!
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • خبر خوش برای سربازان؛ آتش‌نشانی هم سرباز می‌گیرد